Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***337***
Raspunsuri - Pagina 7
Floric spune:
Gata. M-am rezolvat singura. Multumesc.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel
bebe_shtrumf spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Bianca2503 cum e vremea la mare w/e asta? |
neata..dc mai e
buna intrebare ca vrem sa decolam...sper sa fie soare soare soare, ca la noi nuuuuuu.
acum intr pe prognoza si FB sa atasez poznele noi.
acum bem cafeaua...arde da'i buna
www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009
bebe_shtrumf spune:
buna vreme o sa fie..ce-o sa fie.....hahaha...bagajele cu spor si drag.
www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009
bebe_shtrumf spune:
citat din mesajul lui Anaan Bebe_stumph, laptele il poti incalzi cu termoplonjonul sau cu cana electrica ( daca e vorba de apa pentru prepararea laptelui praf). Referitor la aerosoli, un medic imi spusese mai demult ca sunt recomandate primele trei ore dupa rasarit si prima de dupa apus, dar ma gandesc ca aerul ala marin e bun pentru sanatate la orice ora. |
merci mult
denisamada spune:
citat din mesajul lui Pisik06 In conced a fost suuuuper, si in Bucovina si la mare. Familia Adelake ruuuulz, ceea ce stiam deja, ne-am impacat f bine (sper sa fi fost reciproc), iar la mare ne-am revazut cu Ela, Dan si Ianis si un pic cu Olga, Cristi si David. De la mare am f putine poze si mai mult cu Ana,nu am avut chef de pozat, am preferat sa stam tolaniti la soare, in masura posibilitatilor Si ca sa raspund privitor la 2 Mai, da, terasa Nudibar s-a desfiintat, nu stim de ce, dar nu, inca nu e niciun club. Dar parca tot mai lasat in paragina 2 mai-ul, pacat.... Si acum, pozele https://picasaweb.google.com/Ioana.sima/DiverseLaSfarsitDeIulie?authkey=Gv1sRgCLqAj53i1YrYbw - cateva mai vechi https://picasaweb.google.com/Ioana.sima/Bucovina31Iulie5August2011?authkey=Gv1sRgCMCCj875w9LF6wE - Bucovina https://picasaweb.google.com/Ioana.sima/2Mai58August?authkey=Gv1sRgCKLEqIr4gqyenwE- 2-3 poze mare |
Tare bine ne-am simtit si noi pe plaiurile bucovinene in compania voastra! Dar asta cred ca s-a vazut!
Noi am aflat si motivul pt care nu s-a mai deskis Nudybar... long story.
Link-ul cu pozele de la mare nu mereeeeeeeee....
Denisa-Madalina fericita de http://picasaweb.google.com/costinstroie/AdelaMarisa#5324202110819507042" target="_blank"> Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank">http://www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
aris26 spune:
daca sunt financiare motivele depresiei cica zice la horoscop ca mai avem un pic si scapam de nebunia cu datoriile, ba cica cam pe 28 augus o mare ocazie, un nou job sau in orice caz o oportunitate financiara de zile mari si cica o tinem tot asa, in trand ascendent pana la sfarsitul lui noiembrie.
citat din mesajul lui Ilinca_M. HALOU. P'aci sunt, in pase foarte proaste. Da' v-am citit si o sa ziceti ca-s bolunda, dar va raspundeam in gand, v-am povestit faze amuzante cu parintii, v-am povestit de Phiphi etc:))) Am citit topicul cu amanta si alte topicuri "fierbinti":)) si chiar sunt curioasa de parerea Biancai ca ea mereu are pareri originale;) Monnvas, si io cand am vazut postarea nesuferitei la adresa pisigroantzei i-am dat direct raport la moderatori, dar nu cred ca am fost bagate in seama, nu? I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around. |
+
chatonel spune:
Neata tufete
Aris, complet de acord cu tine in privinta penibilului in care se baga fiecare cersind atentie.
Anaan, de acord si cu tine, in mare, desi as avea ceva obiectii in privinta celui care e inselat: sint cazuri in care el nu vede padurea din cauza copacilor :) (asta e expresie fr), adica nu vede mai departe de lungul nasului fiind prea prins/a in relatie si ce e pe linga- "intendenta ei", ca sa zic asa, scurt.
Tata a fost un crai fustangiu (si mai e, de fapt) si mincinos cit cuprinde... greu e sa il faci sa recunoasca ceva. Dar... el nu a fost asa, ci a devenit cind s-a maturizat, cind a capatat incredere (mare) in sine, cind stima de el i-a crescut cu aripi, daca pot spune asa. Asa ca mama, daca nu s-a prins cit de complexa a fost etapa asta a "stimei de sine", cind a aflat pentru prima data ca el o insela, a fost pt ea un soc, nu putea fi vorba de sotul ei care o adora
chatonel spune:
citat din mesajul lui Floric Gata. M-am rezolvat singura. Multumesc. Poze Raru Poze noi Rares Rarisel cel mai frumusel |
pentru putin :))
tufato, n-avusesi nici rabdare nici nervi sa bati aci apa-n piua, ca o scotea cineva :) io nu o mai stiu, ca ti-as fi dat-o. Daca te-ai descurcat singura e f bine
denisamada spune:
citat din mesajul lui aris26 treaba cu inselatul e cu zeci de fetze. fiecare parte dintre cele 3 are dreptate, fiecare sufera mai mult sau mai putin. oricum clar e ca nici unul nu sta comod in cizmele lui. ideal din pucul meu de vedere este sa te cari dintr-o relatie atunci cand chiar nu mai merge, nu sa iti asterni bine alt pat si abia apoi sa faci pasul, daaar mai nimeni nu o face, chestie care nu prea e deloc corecta pt cel inselat |
Cam asa gandesc si eu. Kiar sa consideri persoana inselata ca fiind unic vinovat mi se pare un pic exagerat, dar cu siguranta are partea ei de vina.
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute