Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***337***
Raspunsuri - Pagina 8
aris26 spune:
mda, Chato, nu am luat in calcul acei oameni care pot fi cu adevarat duplicitari, care pot veni acasa de la amant/amanta si sa isi inconjoare sotul/sotia cu enorm de multa dragoste si pasiune.....hmmm..poate pt ca nu am cunoscut in viata mea asa ceva. din experienta pot spune ca atunci cand inseala omul devine din ce in ce mai rece acasa, mai pus pe cearta, mobilul nelipsit la purtator, delegatii din ce in ce mai dese, conversatii telefonice purtate in alta camera, cel care inseala este de obicei din ce in ce mai infloritor, mai arajat, mai atragator...si mai pot insira un milion de semne, ca doar v-am spus ca noi suntem ultimul cuplu ramas in picioare. mi-am urmarit toti prietenii trecand prin despartiri, divorturi, aventuri. i-am avzut cum inseala cu cine, i-am acoperit sau i-am certat(dupa caz)
revin, ne ciondanim in privinta numelui
+
denisamada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bebe_shtrumf buna intrebare ca vrem sa decolam...sper sa fie soare soare soare, ca la noi nuuuuuu. acum intr pe prognoza si FB sa atasez poznele noi. acum bem cafeaua...arde da'i buna |
Distractie placuta la mare! Cica la sfarsitul saptamanii se face vreme frumoasa, dar eu m-am uitat pt Tgv. Sper sa fie la fel de frumoasa vremea si la mare.
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
denisamada spune:
citat din mesajul lui novus Ieri am inaugurat cizmele de ploaie si ne-am distrat de minune !! si-au meritat fiecare banut, s-a balacit Ada in voie in balti |
Dupa cum se vede din pozele din Bucovina, Adela acum poarta CU MANDRIE cizmulitzele de la tine. Pana acum ii cam cadeau din picior.
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
aris26 spune:
hihihi eu cu sotul/asociatul meu am facut sedinta: trebuie sa ne hotaram la un nume pentru copilul asta din burta
am avut pauza cat sa asculte el stirile din sport si eu sa scriu pe forum, acum ma alearga ca el a terminat si eu nu
+
Bianca2503 spune:
citat din mesajul lui aris26 hihihi eu cu sotul/asociatul meu am facut sedinta: trebuie sa ne hotaram la un nume pentru copilul asta din burta am avut pauza cat sa asculte el stirile din sport si eu sa scriu pe forum, acum ma alearga ca el a terminat si eu nu + |
si ce variante aveti?
Floric spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui aris26 daca sunt financiare motivele depresiei cica zice la horoscop ca mai avem un pic si scapam de nebunia cu datoriile, ba cica cam pe 28 augus o mare ocazie, un nou job sau in orice caz o oportunitate financiara de zile mari si cica o tinem tot asa, in trand ascendent pana la sfarsitul lui noiembrie.
+ |
Aris, ce horoscop citesti ca poate, poate o zice bine si de Raci.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel
aris26 spune:
bianca - acum am facut a short list cum ii zice sotul, apoi am facut doua copii xerox si fiecare si-a marcat pe lista preferate, acum am suprapus listele si de abia abia am gasit cateva puncte comune
va dati seama ca angajatii sunt convinsi ca noi in timpul asta muncim la dezvoltarea companiei???
dar nu-i bai ca si eu cred ca ei muncesc cat de fapt sunt pe messenger
floric - e un horoscop al unei astroloage cica destul de cunoscuta din state. eu va dau link-ul dar este in engleza si inca una greoaie rau, eu citesc o pagina de scorpion in 2-3zile
revin acum cu cele doua liste sa le supun la vot
mama de mic +
Anaan spune:
citat din mesajul lui chatonel Anaan, de acord si cu tine, in mare, desi as avea ceva obiectii in privinta celui care e inselat: sint cazuri in care el nu vede padurea din cauza copacilor :) (asta e expresie fr), adica nu vede mai departe de lungul nasului fiind prea prins/a in relatie si ce e pe linga- "intendenta ei", ca sa zic asa, scurt. Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009 Toulouse, la ville rose |
Chatonel, eu nu m-am pronuntat asupra problemei...ma confunzi, dar nu stiu cu cine
aris26 spune:
asaaaa...
avem:
lista 1- ahileas, philipos,marcos, mihail, petros, stephanos, anthonios,
lista 2 - haristeas, philipos, dimos, rafail, stephanos
si mai nou:
aias(citit:eas)
na, vedeti...la noi e complicat rau
AJUTOOOORR
mama de mic +
Floric spune:
Aris, Rafail imi place tare mult. Si Philip.
Hai da linkul si om vedea ce vrem sa intelegem
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel