Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***337***

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui andiaroro
Pisicogri-Zici ca-i vorbit in numele meu pentru Ina si la faza cu numele...Asa potriveala de gandire mai rar. Noroc ca lalate faze suntem pe alte lungimi ca incepeam sa-mi pun intrebari.
Anastasia zice putine cuvinte in ro, dar cel mai tare ma distreaza:"am minat, mama...am minat', cand nu mai e nimic in farfurie. iar mancare cere¨:"sa manace, mama...sa manace".Cine sa manace? Maria-sa, Anastasia!

Si la noi e "Sa faca bebe pipi", "a facut"... Acum a inceput sa zica si "sa faca Adela....". Nu-sh de unde si-o luase cu "bebe" asta...

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Salutare!!!

In primul rand va multumesc pentru gandurile bune Ieri deja ne gandeam si noi la nume de baieti, ne-am obisnuit cu ideea Din pacate nu ne place nimic, si ce ne place nu se potriveste cu numele de familie Aris sunteti norocosi ca aveti lista si aveti de unde alege La noi sigur n-o sa existe asa ceva.

Monn si Andiaroro sa aveti vacanta frumoasa si fara peripetii

Ilinca sa stii ca inca nu am nici o poza cu burta. Am doar poze "de nasa", dar nu iti dai seama nimic de-acolo caci am rochia umflata. Dar lasa ca ne vedem curand

Ela sa stii ca si eu m-am gandit ca s-ar putea sa fie speriat de la gradinita, dar am vb cu educatoarele de-acolo si mi-au zis ca nici vorba de asa ceva. Insa cand mai dau ei petreceri pun cantecul acela cu "nu mi-e frica de bau-bau" si poate de-acolo i se trage. Dar la copii le place cantecul...Chiar nu stiu ce sa mai cred. Aseara am avut circ cu el. A plans asa de tare cand i-am zis sa mergem in camera lui sa dormim. L-am lasat pana la urma sa doarma cu noi. Nu s-a trezit asa des, dar pe la 4 dimineata iar a inceput sa mormaie ca ii este frica si se tot baga in mine, apoi si-a vazut umbra si asa de tare s-a speriat ca a tresarit. Eu vorbesc calm cu el, ii explic ca suntem alaturi de el si nu are ce sa pateasca si se mai linisteste. Insa nu-mi place deloc frica lui. O sa-l las sa doarma cu noi pana vine cu Chitibus si poate mai uita.

Sunt fericita ca in sfarsit am gasit femeie care sa ma ajute la curatenie si sta la 2 strazi de noi Acum trebaluieste prin casa. Am tot urmarit-o astazi, nu sunt f multumita de ea, dar tot mai bine, decat singura. O mai instruiesc eu pe parcurs. Nu mai faceam fata nicicum si oricum nu mai vreau sa folosesc domestos si alte cele, de care sunt dependenta

Ina te asteptam cu vesti, am tinut pumnii si inca mai tin daca este nevoie

Olga, mamica lui David iepurasul si 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26
novus - sa stii ca ma enervez chiar si pe mine cu pateurile mele cu tot. cosul de la cuptorul de patiserie iese fix la geamul de langa biroul meu, e normal asa ceva???e frumos din partea lor???oameni suntem...zau

Mey, mai terminati cu pateurile alea, ca mai tine omu'cura de slabire...

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda
Dar, fix ca ma incinta pe vremuri, ma oftica acum: deplasarile lungi si dese cind ti-e lumea mai draga! Plus programul infernal; nu stiu cit e de ok pe termen lung sa nu-l vad pe Ian cite o saptamina

Gina lu' Ian

Mi-e dor...
La 2 ani

Ina, cum fu la intreviu?

Da, din cauza asta am avut o retinere, chiar daca aduci bani in casa, nu se justifica in ochii copilului timpul pe care nu l-ai petrecut cu el.

Pe vremuri si eu veneam acasa doar ca sa desfac bagajele si sa fac altele pentru ca maine dimineata urma sa plec in alta delegatie. Odata stiu ca vazusem copacul alb la geam si mi-am zis "Baga-mi-as, iar a nins!" si el era de fapt inflorit
Insa imi placea la nebunie, ma simteam importanta, vedeam zilnic fete noi, locuri noi, mancam numai la restaurant... Acum insa nici macar la o scolarizare nu-mi vine sa ma duc;(

Brusc mi s-au schimbat prioritatile, cariera/satisfactiile profesionale si materiale au ajuns pe al n-lea loc, sau m-am domesticit eu prea mult Nu stiu, poate cand va mai creste, iar voi avea ambitii...

Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Salutare!

Mie nu mi-a mers conexiunea la net...IAR!!! Oricum, am tinut pumnii pentru Ina, sper sa fi fost totul ok.

Aris, zici ca pentru Scorpioni vin vremuri bune?! Imi plaaace!

Eu am facut bagaje, m-am bibilit nitel si pe la patru o taiam la munte. Pana la urma am gasit ceva cazari, nu chiar unde si cum ne doream, dar e bine oricum, ca e important pe unde cutreieram nu pe unde stam. Sper doar sa fie vremea buna, ca niste ploi torentiale prin creierii muntilor nu sunt chiar ce imi doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

oli, am inteles bine, vii si tu la moeciu?

io fusei pe post de conchitta, spalai geamurile si perdelele, apoi le calcai/pusei la loc, apoi am calcat un maldar de rufe, am dat cu aspiratorul, spalat masina de spalat pe interior .... deh, daca femeia care ne face curat e bolnava, tre sa se urneasca cineva, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Vacanta placuta fetelor care fac bagajele

Plecam si noi pe la 4, la socri, la strabunica, ne intoarcem marti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela78 spune:

Drum bun si vreme frumoasa sa aveti!

Distractie multa si calatoreala placuta va doresc!

Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Vacanta frumoasa, calatorie usoara si amintiri placute tuturor calatoreselor si companiilor lor.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Drum bun fetelelor calatoare!!! Sa aveti parte de vreme frumoasa!!!

Si eu as vrea o minivacanta, dar in 2 daca se poate Sunt o mama rea? Doar ca in ultima vreme ca cam solicita copilul. Noroc ca merge la gradi, caci altfel turbam

Chato harnicuto venim si noi Am virat banutii. Imi pare insa tare rau caci am luat 2 camere, ca sa poata veni si Chiti, dar ea este in Ucraina si nu are cum sa ajunga pana atunci Apropos, cand este intalneala?

Olga, mamica lui David iepurasul si 9+

Mergi la inceput