Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***337***

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Novus, claro ca venim, mai am vreo 2 inele de aur pe care inca nu le-am amanetat:)))
Vaca de la banca a tot lalait-o, aia au mai cerut niste documente asa ca abia vinerea trecuta a fost complet dosarul...iar "subsemnata" a zis ca de luni (de lunea ce-a trecut) pleaca in concediu 2 saptamani asa ca ea n-o sa stie nr. de dosar etc, cica ma vor contacta asigurarile pe mine in caz de ceva.

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Novus, claro ca venim, mai am vreo 2 inele de aur pe care inca nu le-am amanetat:)))
Vaca de la banca a tot lalait-o, aia au mai cerut niste documente asa ca abia vinerea trecuta a fost complet dosarul...iar "subsemnata" a zis ca de luni (de lunea ce-a trecut) pleaca in concediu 2 saptamani asa ca ea n-o sa stie nr. de dosar etc, cica ma vor contacta asigurarile pe mine in caz de ceva.

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Pai cand se intoarce din concediu contacteaz-o tu pe ea si sa faca rost de numar de dosar ca altfel iar o sun !

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

ilinca - hai ca eu te incurajez ... mai avem un pic si iesim din pasa asta financiara. urmeaza nu stiu ce eclipsa si o sa apara niste oportunitati incredibile, cica chiar si un nou job fff tare.

novus - sa stii ca ma enervez chiar si pe mine cu pateurile mele cu tot. cosul de la cuptorul de patiserie iese fix la geamul de langa biroul meu, e normal asa ceva???e frumos din partea lor???oameni suntem...zau

mama de mic +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Neata,

sunt alaturi de INA cu un gand bun!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Monn, vacanta faina si calatorie fara peripetii!

Ilinca: poa=ploua?...la celelalte trebuie sa gandesc mai profund

Pisigri, ieri am cutreierat prin gradinile timpului pentru tine.

Sarumina, eu nu am mai apucat sa mai cutreier....desigur ca seful a revenit din cincediu si acum profita de timpul pe care il mai are pina sa plec eu in concediu...asa ca nu am liniste

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503
Vladimir de acasa nu are legatura cu Vladimir de la gradinita.

La gradinita asculta, participa la lectii, nu comenteaza, mananca singur.
acasa face multe lucruri pe dos, "nu vreau" este destul de frecvent, tavaliri, miorlaieli.

La noi la fel, la gradinita se poarta exemplar, pe drum e vesel si povesteste, ei! cand intra in casa, devine alt om, mofturos si cu tipete. Noroc ca nu-l tine mult (cam vreo 30 min., timp in care eu il las in pace sa se elibereze de toate stressurile si frustrarile de peste zi), dupa aceea se calmeaza si vine sa ma intrebe "Ce faci? Bine?" si cauta sa intre-n vorba cu mine, sa ne jucam etc.

Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

annan - deci trebuie sa aiba 6+ pt scoala?
pai cu anul pregatitor inseamna ca incepe clasa intai la aproape 8 ani. hmmm ...
voi asa ii dati?

mama de mic +

De mult am aceasta problema. Si nici mie nu imi convine sa faca 8 ani in clasa I. Or sa ajunga copchii sa se insaore din scoala la cati ani vor implini la finalul scolii.

Eu m-am tot gandit in fel si chip dar se pare ca nu am cum decat sa ma supun legii tampite.
Mai am speranta ca vom trai si vom vedea.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Apropo de ultimul link dat de Ilinca, ai vostri vorbesc corect?? Ca al meu trage niste past tense-uri de te doare capul: a bea - a beat si a pune - a punut. Pe mine ma idstreaza de numa'

Nuuuuuu!!! Noi conjugam si vb "a coc". Eu coc/tu coc/el coc... Adela a coc...

NR: a coc=a cadea

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Aris, te rog frumos da/ne su noua linkul cu horoscopul.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela78 spune:

Olga, ce bine-mi pare ca ai intrat sa ne spui de rezultatele la eco Si eu te vad mama de baieti, dar vorba ta, pana in februarie poate se razgandeste

Ianis nu e speriat, insa cand se lasa intunericul, ne arata dormitorul si ne spune "Vine Bau-Bau!", noi ii zicem nu vine niciun bau-bau, cine ti-a zis porcaria asta, si el: de la gradinita!

Insa se mai intampla uneori sa se trezeasca noaptea speriat, probabil de la ce viseaza....

Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)

Mergi la inceput