Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***337***

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Olga, eu te vad mami de fetita! Si as vrea sa mai vad poze cu tine nasa, daca ai!Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

olgutza, imi cedezi mie camera lui chitzi? sigur ca imi pare rau ca nu vine si ea, dar tocmai ce cautam o camera prin vecini pentru mama, ca io vin si cu alai

Mergi la inceput

cool, deci ne facem o gaska tare de tot, aris mai lipseste sa zica ca apare in peisaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Chato cred ca da. De fapt este un apartament, sau cum ii zice...numai bine pentru voi. Sa vb si cu Cristi sa fiu sigura ca nu mai are vre-un plan.

Anamariame nu-mi mai pune sare pe rana Incerc si eu sa ma amagesc singura
Poze o sa primesc in curand, de la prima nunta. Sunt gata, dar n-au reusit sa mi le transmita. Cum le primesc vi le arat si voua

Olga, mamica lui David iepurasul si 9+

Mergi la inceput

lasa olgutza ca tu o sa ai fetita/e dupa baietei :) doar nu o sa te opresti la doi copii cind esti tinara, frumoasa si faceti niste copii superbi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Dar nu am spus-o ca sa pun sare pe rana. Chiar asa cred, si atata vreme cat dr nu este sigur...In plus, poate e fetita al treilea Daca sunt rea, te rog sa ma ierti, am o stare groaznica...sa stii ca eu cand eram insarcinata cu Eva eram convinsa ca o sa fac baiat, desi in adancul meu speram la o fetita. Acum daca as fi din nou insarcinata, as fi sigura ca fac fata, desi mi-as dori cu adevarat baiat. Irelevant, stiu, dar indiferent ce va fi, va fi superb! Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Chato cred ca da. De fapt este un apartament, sau cum ii zice...numai bine pentru voi. Sa vb si cu Cristi sa fiu sigura ca nu mai are vre-un plan.

ok, astept PM

multumesc

Mergi la inceput

Anamariame stai linistita, in nici un caz nu esti tu cea rea. Eu sunt Nu pot sa zic ca am o dorinta nebuna sa am o fetita, pentru Cristi imi doream mai mult Stiu sigur ca isi dorea tare mult una, desi acum zice ca nu este chiar asa, si ca o sa fie fain sa avem 2 baieti

Chato prea curand clar nu mai fac copii. Sincer, nici acum nu-mi doream cu ardoare, dar asta nu inseamna ca imi pare rau. Doar ca eram si sunt cam obosita. Dar m-am setat si m-am obisnuit cu ideea. Dar am tot timpul sa fac si dupa 30 al treilea copil si sigur o sa fac (daca n-o sa fie acesta fetita ). Tu esti o draguta

Mergi la inceput

Chato s-a rezolvat. Facem schimb de camere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Chato s-a rezolvat. Facem schimb de camere

No vezi Chato, cum se rezolva lucrurile pana la urma !!
anulez cealalta comanda !

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput