Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***337***
Raspunsuri - Pagina 11
Floric spune:
Si mie imi place tare mult Petru si mult am stat in cumpana daca sa pun Petru Rares...si apoi m-am gandit sa nu fiu in categoria celor care au pus nume la copchii Mercedesa, Stefan cel MAre, etc.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel
Ela78 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui denisamada
Tare bine ne-am simtit si noi pe plaiurile bucovinene in compania voastra! Dar asta cred ca s-a vazut! Noi am aflat si motivul pt care nu s-a mai deskis Nudybar... long story. Link-ul cu pozele de la mare nu mereeeeeeeee.... Denisa-Madalina fericita de http://picasaweb.google.com/costinstroie/AdelaMarisa#5324202110819507042" target="_blank"> Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 ) www.helpioana.com" target="_blank">http://www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute |
Pai cu minunata familie Pisik este imposibil sa nu te simti bine "Buni" (cea care face faimoasa placinta cu branza dulce si stafide) este buna-buna de uns pe rana, si are darul de a povesti si explica atat de calm si in detaliu cum numai o fosta profesoara de muzica il are, "bubi" mama Ioanei este atat de dulce si de gasca, zici ca e o prietena a Ioanei nu "mama", Pisik-ul sef este atat de candid si de sarmant si are un simt al umorului atat de fin si debordant, incat nu poti sa nu-l indragesti imediat, iti intra la suflet si-ti lasa o impresie placuta de te gandesti si dupa aia la ce-a povestit el Ana m-a fermecat 100% in Grecia cu dezinvoltura ei de a se arunca imbracata in apa, si vede pe toata fiinta ei cum se bucura de viata, n-are nicio inhibitie, nici un impediment, imi place foarte foarte mult de ea Si am observat ca daca (,) cu David Ianis se joaca foarte frumos amandoi si se impaca (,) ca fratii, cu Ana e cel mai bun prieten la nebunii, tipat, alergat, chestii din astea Iar de Ioana ce sa mai zic?, o cunoasteti cu totii cat de frumoasa, si tonica, si ambitioasa, si talentata este Frumoasa-o cunoasteti macar din poze daca nu life; tonica in societate-si are o gramada de prieteni; ambitioasa-sincer o admir cum isi face ea timp pentru toate (servici, casa, Ana, prieteni, FB, aranjamente florale), iar talentata nimeni nu poate spune ca nu este la ce decoratiuni ne-a aratat.
Uite ca am descris intreaga familie Pisik, doar pe catelusa Pufi am lasat-o deoparte, deoarece ramane "sa ne mai vedem".
Mada, si care e povestea Nudybarului? Chiar sunt curioasa...
Am vazut azi-dimi pe FB pozele si ale Ioanei si ale tale din Bucovina, cel mai mult mi-a placut Adela imbracata in port national cu codite si breton ("Tarancuta-tarancuta, Cu bujori in obrajori"...), insa cand am vrut sa comentez poza, imi spunea "Sorry! but...nu mai tin minte". Foarte frumoasa vacanta ati avut
Noi am facut un tur de forta de ca.1 saptamana imediat dupa nunta prin toata Romania, si atunci am vazut Ardealul+Maramuresul+Bucovina si "statele unite ale maghiarilor" (cum le spune Dan) cu Lacul Rosu, lacul Sf.Ana, Cheile Bicazului si ce mai e...
Elena, fericita de http://picasaweb.google.com/mart.apr09/Ela78#" target="_blank">Ianis Cezar (04.04.2009)
aris26 spune:
ina - scuza-ma acum m-am prins ca e vorba de mainesi eu care ma tot uitam la ceas si ma gandeam daca ai terminat
pisigri - asa am gandit si la primul copil. acum sunt din ce in ce mai constienta ca nu imbatranim prea mult in tara asta. dar oricum ash vrea ceva cat mai "international" ca nu se stie pe unde ajungem noi sau el peste ani de zile
mamaaa si in tot timpul asta bebe (fara nume stabilit) ma cotonogeste de zor...nu mai pot sta nicicum pe scaun. de vreo cateva ori am icnit ca prea loveste tare. asta stie ca vorbim despre el
mama de mic +
inapreda spune:
Aris, io mi-s foarte subiectiva dar nu l-as da sub nici o forma la scoala la 5 ani jumate, indiferent cit de avansat ar fi sau cit de pregatit pentru o noua provocare ar parea.
Clar, l-as mai lasa sa copilareasca putin. Si, si daca as renunta acum la grupa intermediara, eventual am repeta grupa mica.
Daaaaaaaaaaaar, la fata locului, i-am dat Biancai dreptate si as prefera sa-l mi-l ia pe Ian la grupa mica, nu la grupa "baby" dar mi-e jena sa solicit asa ceva, tinind cont ca are pampers
PS. Bianca, scuze ca nu am scis asta mai repede dar am uitat
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
La 2 ani
aris26 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Floric Si mie imi place tare mult Petru si mult am stat in cumpana daca sa pun Petru Rares...si apoi m-am gandit sa nu fiu in categoria celor care au pus nume la copchii Mercedesa, Stefan cel MAre, etc. Poze Raru Poze noi Rares Rarisel cel mai frumusel |
mama de mic +
inapreda spune:
Elena, tare fain ai descris familia de pisici!
Cind ai vreme SI daca iti face placere, mai fa niste "portrete"
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
La 2 ani
Bianca2503 spune:
INA, nu trebuie sa iti fie rusine. Tu cere ce vrei ca esti pe banii tai si te gandesti la binele copilului. Iar faza cu pamapersul este provizorie nu permanenta. Vazandu-i pe ceilalti copii cum fac o sa se dezvete repede si Ian, o sa vezi.
novus spune:
citat din mesajul lui Ela78 Noi am facut un tur de forta de ca.1 saptamana imediat dupa nunta prin toata Romania, si atunci am vazut Ardealul+Maramuresul+Bucovina si "statele unite ale maghiarilor" (cum le spune Dan) cu Lacul Rosu, lacul Sf.Ana, Cheile Bicazului si ce mai e... Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009) |
Ela, noroc ca am recitit ce ai scris, pt ca era sa sar cu gura pe tine ca ati fost prin zona si nu ne-ati sunat ??!! dar cum mi se parea ciudat sa nu dati niciun semn, am citit mai cu atentie si m-am dumirit
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Anaan spune:
Pisik, poze minunate, ca de obicei! Pe Ana eu o iubesc, se stie asta, asa ca nu poate sa mi se para altfel decat absolut grozava! I-a crescut parul si e asa, mai domnisoara, dar ghidusia aia din privire e la locul ei...si stiu eu ce ascunde, ca o are si fiu-meu! Tu arati tare bine, parca esti tot mai inalta si mai supla...oare nu da Dumnezeu sa ma lungesc si eu putin si sa mi se redistribuie suncile?!
Am uitat sa zic ca Adelekele-Cornuletz echipat popular este delicios!
Ina, bine au zis fetele, fii barbata, ca n-ai nimic de pierdut, decat de castigat! Oricum, tin pumnii maine!
Olga, tin pumnii( sa fie bine bebe, sa fie fetita bebe) si astept vesti!
Ela78 spune:
citat din mesajul lui aris26 asaaaa... avem: lista 1- ahileas, philipos,marcos, mihail, petros, stephanos, anthonios, lista 2 - haristeas, philipos, dimos, rafail, stephanos si mai nou: aias(citit:eas) na, vedeti...la noi e complicat rau AJUTOOOORR mama de mic + |
Mie-mi place foarte mult Haristeas cum suna..., insa nu prea se potriveste cu numele de familie....
Sau Aias...
Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)