Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***337***
Raspunsuri - Pagina 12
novus spune:
Tufetelor sigur azi nu e vineri ? ca eu nu am niciun chef de munca , azi o tulesc mai devreme, plecam la bunica-mea
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
inapreda spune:
Aris, miine la 10.
Azi cica "ma pregatesc" dar, dupa cum vezi, l-am culcat pe Ian si sint "calare" pe DC. Tre' sa fac mani/pedi/par/fata/cetit -pe ultimul loc -/sa pregatesc haine etc.
N-am cu ce ma imbraca. Adica camasi am dar nu am NICI MACAR O pereche de pantaloni care sa nu aiba cur lasat iar in fusta si, fisticindu-ma toata, nici gind sa ma prezint!!
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
La 2 ani
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui inapreda N-am cu ce ma imbraca. Adica camasi am dar nu am NICI MACAR O pereche de pantaloni care sa nu aiba cur lasat iar in fusta si, fisticindu-ma toata, nici gind sa ma prezint!! Gina lu' Ian Mi-e dor... La 2 ani |
Asta e fff important, sa fii imbracata in ce te simti tu bine, acuma vezi si tu ce se si potriveste si e mai business, dar starea de spirit la mine clar e influentata si de haine !! si de vreme
Anaan spune:
Mie imi plac Petros si Dimos.
Referitor la nume, mie mi se zbate intotdeauna haotic neuronu' cand il vad pe la tv pe deputatul ala( sau ce o fi) William Branza...io inteleg ca parintii or fi fost admiratori ferventi ai lui Shakespeare, dar nici chiar asa!O alta scena a botezului pe care mi-o imaginez este aceea a lui Culitza Taratza...sublim!
novus spune:
citat din mesajul lui Anaan Mie imi plac Petros si Dimos. Referitor la nume, mie mi se zbate intotdeauna haotic neuronu' cand il vad pe la tv pe deputatul ala( sau ce o fi) William Branza...io inteleg ca parintii or fi fost admiratori ferventi ai lui Shakespeare, dar nici chiar asa!O alta scena a botezului pe care mi-o imaginez este aceea a lui Culita Tarata...sublim! |
Anaan, esti totala !!
Ela78 spune:
citat din mesajul lui inapreda Elena, tare fain ai descris familia de pisici! Cind ai vreme SI daca iti face placere, mai fa niste "portrete" Gina lu' Ian Mi-e dor... La 2 ani |
Multa bafta maine! Si nu te gandi la nimic, fie ce-o fi!
Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)
inapreda spune:
citat din mesajul lui Bianca2503 INA, nu trebuie sa iti fie rusine. Tu cere ce vrei ca esti pe banii tai si te gandesti la binele copilului. Iar faza cu pamapersul este provizorie nu permanenta. Vazandu-i pe ceilalti copii cum fac o sa se dezvete repede si Ian, o sa vezi. |
Da, dar nu as vrea ca Ian sa fie un "element perturbator" la grupa micanu stiu exact ce fel de "cerintze" sint pt grupa mica; Ian nu maninca singur, de ex (decit ce poate lua cu mina, bineinteles; eventual si de pe jos ); Ian nu e obisnuit sa "stea locului", nu stiu, o juma' de ora cit dureaza te miri ce activitate; etc. Incerc insa, privindu-i pe ceilalti copii sa vad cam pe unde se situeaza Ian; nu vreau sa mi se faca o "favoare", chiar daca e vorba de Ian; probabil ca voi intreba (mai degraba, ma voi "sfatui") daca nu ar fi oare mai ok sa-l ia la grupa mica; daca insa imi vor spune ca nu are achizitiile necesare, va ramine asa.
Mie mi-a placut mult cum arata clasa grupei mijlocii (asta am vazut-o prima data): efectiv, mi s-a luminat fata -si sufletul- cind am vazut lucrurile familiare lui Ian: creioane, pensule, caiete, carti, puzzle-uri etc. Si mi-am imaginat ca acolo e grupa baby Si clasa grupei baby e frumoasa, bine amenajata si cu jucarii frumoase dar mi s-a parut ca Ian a depasit stadiul acelor jucarii. Cretina, stiu, dar asa am crezut eu.
In fine, daca va fi la "incepatori", nu-i bai: va re-descoperi anumite lucruri SI va invata sa le imparta cu alti copii.
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
La 2 ani
Ela78 spune:
citat din mesajul lui Anaan Mie imi plac Petros si Dimos. Referitor la nume, mie mi se zbate intotdeauna haotic neuronu' cand il vad pe la tv pe deputatul ala( sau ce o fi) William Branza...io inteleg ca parintii or fi fost admiratori ferventi ai lui Shakespeare, dar nici chiar asa!O alta scena a botezului pe care mi-o imaginez este aceea a lui Culitza Taratza...sublim! |
Da, si noi cand cautam nume pt.Ianis tot cu teroarea de "William Branza" sau "Vasile McGinn" eram...
Ce mai faceti? Imi este tare dor de voi Abia astept sa ne (re)vedem la Moeciu...
Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)
Bianca2503 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui inapreda
Da, dar nu as vrea ca Ian sa fie un "element perturbator" la grupa micanu stiu exact ce fel de "cerintze" sint pt grupa mica; Ian nu maninca singur, de ex (decit ce poate lua cu mina, bineinteles; eventual si de pe jos ); Ian nu e obisnuit sa "stea locului", nu stiu, o juma' de ora cit dureaza te miri ce activitate; etc. Incerc insa, privindu-i pe ceilalti copii sa vad cam pe unde se situeaza Ian; nu vreau sa mi se faca o "favoare", chiar daca e vorba de Ian; probabil ca voi intreba (mai degraba, ma voi "sfatui") daca nu ar fi oare mai ok sa-l ia la grupa mica; daca insa imi vor spune ca nu are achizitiile necesare, va ramine asa. Mie mi-a placut mult cum arata clasa grupei mijlocii (asta am vazut-o prima data): efectiv, mi s-a luminat fata -si sufletul- cind am vazut lucrurile familiare lui Ian: creioane, pensule, caiete, carti, puzzle-uri etc. Si mi-am imaginat ca acolo e grupa baby Si clasa grupei baby e frumoasa, bine amenajata si cu jucarii frumoase dar mi s-a parut ca Ian a depasit stadiul acelor jucarii. Cretina, stiu, dar asa am crezut eu. In fine, daca va fi la "incepatori", nu-i bai: va re-descoperi anumite lucruri SI va invata sa le imparta cu alti copii. Gina lu' Ian Mi-e dor... La 2 ani |
Tu stii mai bine cum sa faci dar io zic de Vladimir, ca alt copil nu stiu si nu am observat de aproape.
Vladimir de acasa nu are legatura cu Vladimir de la gradinita.
La gradinita asculta, participa la lectii, nu comenteaza, mananca singur.
acasa face multe lucruri pe dos, "nu vreau" este destul de frecvent, tavaliri, miorlaieli.