Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***337***
Raspunsuri - Pagina 10
ramona7575 spune:
Chatonel - am vazut ca ai dat link la o carte scrisa de R.O.Brasoveanu, eu am citit toate cartile ei, sunt relaxante si amuzante . Ceva mai grele istoricele, imi trebuia dictionarul langa mine
Dyana - cumplita drama la tine in familie, incerc sa inteleg ce-o fi in capul celor care fac un asemenea gest, din pacate sunt tot mai multe cazuri de depresie si nu apelam la medici de specialitate.
Am vazut un interviu cu Andreea Marin si spunea ca a suferit si ea de despresie dupa nastere, voia sa se sinucida desi avea tot ce ii trebuie... mai grav este ca a fpst gasit de mama lui, Doamne ce o fi in sufeltul ei, saraca... multa putere si fiti alaturi de ea!!!
Am vazut pozele din Moldova ale Denisei si Pisikai, niste minuni de copii, Cornuletz parca e mai rotunda la fata, s-a ingrasat?
Ela78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui inapreda Novus, Pisigri, multu' de incurajari! E drept, in afara de stima de sine, n-am ce piede! Nu pentru ca n-am luat interviul ci pentru ca am fost atit de "iesita din cimpul muncii", atit de "out" din pdv profesional, incit am aplicat la un job care nu e compatibil cu pregatirea mea. Acum, nu mai conteaza; voi spiralati si io...oi face tot ce pot sa ma descurc! Maximul de penibil va fi atins cind ajungem la faa cu interviul in engleza. Io nu stiu engleza In fine, inteleg, pot citi, viziona un film dar nu prea pot vorbi; sau, ma rog, as putea daca nu as sti alte limbi si nu as fi constienta de minusurile ce le am cu engleza si daca nu as avea oroare de penibil, si daca...si daca... Gina lu' Ian Mi-e dor... La 2 ani |
Atunci cu atat mai mult nu trebuie sa fii stresata Du-te si vezi care-i treaba, oricum n-ai nimic de pierdut
Eu am refuzat un interviu, la care m-a chemat firma recrutoare, deci n-am aplicat eu, pentru country sales manager, tocmai din considerentele astea (mai tot timpul plecata prin tara, eu cand mai stau cu Ianis?).
Capul sus si tinem pumnii maine dimineata la 10:00
Sa ne spui cum a fost!
Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)
aris26 spune:
bianca - hai ca sunt zapacita, tu ma intrebai de terminatia "os"
da, se citeste os ca atare. philipos de exemplu se citeste filipos cu accentul pe fi, in scimb cand vrei sa strigi pe cineva care poarta numele asta il strigi :"filipe" asa cum patesti cu alexandros(care are accentul pe "le")si la imperativ e alexandre- accentul ramane pe aceeasi silaba. la celelalte nume cu os sau is in coada cand il strigi doar elimini s-ul final
hai ca v-am facut capul calendar dar acum macar stiti ca daca va duceti in grecia si zice un nene ca il cheama dimitris nu il strigati dimitris ci dimitri o sa fie impresionat
mama de mic +
Bianca2503 spune:
citat din mesajul lui aris26 bianca - hai ca sunt zapacita, tu ma intrebai de terminatia "os" da, se citeste os ca atare. philipos de exemplu se citeste filipos cu accentul pe fi, in scimb cand vrei sa strigi pe cineva care poarta numele asta il strigi :"filipe" asa cum patesti cu alexandros(care are accentul pe "le")si la imperativ e alexandre- accentul ramane pe aceeasi silaba. la celelalte nume cu os sau is in coada cand il strigi doar elimini s-ul final hai ca v-am facut capul calendar dar acum macar stiti ca daca va duceti in grecia si zice un nene ca il cheama dimitris nu il strigati dimitris ci dimitri o sa fie impresionat mama de mic + |
stiam eu ca e ceva altfel decat scrie.
dar sunt chiar frumoase variantele de nume propuse de voi. o sa aiba un singur nume sau i puneti 2 ca sa nu se supere?
Pisik06 spune:
ARIS, mie imi place Petros. eu daca as mai avea un baiat l-as botez Petru, deci, e lesne de inteles de ce il prefer
Mami de minune mica
inapreda spune:
citat din mesajul lui aris26 asaaaa... avem: lista 1- ahileas, philipos,marcos, mihail, petros, stephanos, anthonios, lista 2 - haristeas, philipos, dimos, rafail, stephanos si mai nou: aias(citit:eas) na, vedeti...la noi e complicat rau AJUTOOOORR Aias mama de mic + |
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
La 2 ani
aris26 spune:
pisik - se vad pozele, dar cam putine domnule.
olga - aflam azi daca e fratior sau surioara????
ina - te asteptam cu vesti
mai fetelor m-ati innebunit cu traseele voastre...vreau si eu dar parca vad ca nu se leaga nimic week-end-ul asta
aa v-am spus ca de ieri ma tot framant cu grupele de gradi. mi-ati atras voi atentia la un moment dat si am intrebat si eu care e planul pt septembrie la mine la grdi. si stam cam asa: o sa fie o grupa de cresa, apoi grupa 2-3 ani unde cica ar intra plodul meu, apoi grupa mica, mijlocie si mare. dar la un calcul scurt isemana ca il dau la scoala la 6 ani si 6 luni sau daca il dau in septembrie la grupa mica nu intermediara asta ar termina la 5 ani jumate.
la 5 ani si 6 luni il primesc la scoala?
facand abstractie de ce educatoare ar avea(pt ca imi e tare greu sa renuntz la cea actuala) cred ca ar fi mai bine pt el direct in grupa mica. la grupa de 2-3 ani deja ar avea 3,5 cand o termina si nu e prea ok pt el, in plus de asta vorba sotului: nu vezi ca acum nu le mai ajunge o facultate?mai bine sa inceapa mai devreme altfel face 30 de ani prin facultati
mama de mic +
Anaan spune:
Ramona, noi nu mergem pe Transalpina prin Voineasa, ci prin Novaci, Ranca si apoi prin zona noastra: Oasa, Sebes, si am inteles ca drumul e bun.
Chatonel, nu stiam de satul ala de vacanta, e super! Acum nu ni se potriveste cu traseul, dar cu alta ocazie sigur vom merge acolo! Merci!
pisigri spune:
Io as opta pentru un nume care sa nu sune ciudat rau in romaneste, ca nu se stie cit va trai in RO si cit in Grecia...zic si eu. Un stephanos, Mihail, mi se pare mai "domestice" pe considerentul asta.
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
aris26 spune:
pisik - si mie imi place petru. asta era varianta sora-mi daca facea baiat dar cum sunt convinsa ca daca mai reuseste inca un copil tot fata ii iese...nu ar fi o mare problema
daca ma aude ma spurca
bianca - paaaai eu am vrut un singur nume si la primul copil dar mi-a fortzat sora-mea mana fix cand am iesit din travaliu. dupa ce ca are un nume d familie kilometric...parca un prenume ar fi suficient parerea mea. cum nu am stabilit nasul decizia ne apartine in totalitate. deci cu atat mai greu
ina - notat preferinta se cam pare ca spre asta inclina si tatal
mama de mic +