INSEMINARE 80

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lauricea2002 spune:

Eva, du-te linistita. Trebuie sa fie bine!
De-abia astept sa ne spui cum a fost.

Mai sunt fete pe aici care inca n-au facut HSG, asa ca asteapta informatii proaspete si incurajari din partea ta. Cezara e delicata, nu cred ca te va durea.

Ce ti-a spus, mai poti face IA luna aceasta? Stiu ca mie-mi interzisesera incercarea de a concepe un bebe in luna respectiva, dar parerile sunt impartite.

Bineinteles ca ne pentru tine!

Mergi la inceput

Xdidi, m-a impresionat povestea doamnei la al carei copil este bona mama ta.
Intr-adevar, cand vrea DD, se poate!

Dupa cum ai vazut, Eva face astazi HSG.
Trebuie sa faci si tu! Daca Eva e multumita de conditii, poate te hotarasti sa mergi in acelasi loc.

Mergi la inceput

anioana2002, bine ai venit!

Sunt de aceeasi parere, ca trebuie sa incerci mai intai IA fara stimulare. Cine stie? Poate se prinde din prima. Bafta multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BelissimaEva spune:

Lauri, Nu voi face HSG-ul cu Cezara!
Il voi face la Regina Maria Baneasa cu domnul doctor Romila Marius, dar am inteles ca este un doctor exceptional si foarte finut!
Va voi spune mai multe cand ma intorc!
Acum tipa sotul la usa ca trebuie sa fugim...
Xdidi te astept si pe tine
Pup feteleeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina.ela spune:

Buna fetelor!

Am citit ca vrea Eva sa faca HSG. Nu-i chiar dureros, poate cum e la menstra. Eu am facut, o trompa era permeabila una era blocata (de un polip endometrial, cum am descoperit la histeroscopie). Nu am avut voie contact 1 saptamana, dar sincer nu am ascultat si am "lucrat" sperand ca poate voi ramane. Mi-a dat antiinflamatoare si supozitoare 5 zile pentru a preveni o eventuala infectie. Riscul HSG este in cazul unei infectii sa se raspandeasca...

Legat de IA, eu deja sunt la a doua incercare. Dar nu am facut fara stimulare. De regula se incepe cu stimulare usoara si treptat se schimba dozarea.

Oricum va urez bafta! Sa avem II liniute luna urmatoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anioana2002 spune:

Multumesc fetelor pentru primire..
Alexa deocamdata nu stiu de cand o sa fac Clexane, cand am fost la Fundeni mi s-a spus ca sa revin cand o sa raman gravida..o sa incerc sa ajung si inaninte de inseminare sa mai intreb..
Andra multumesc mult..sa dea Domnul..
iti tin si tie pumnii sa fie II peste 2 sapt..
Lauricea si eu sper..cu toate ca pana acum m-am cam obisnuit cu dezamagirile dar o mica speranta tot mai ramane..

Eva bafta la HSG..am facut si eu in aprilie si a fost ok..o sa fie bine si la tine..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missy40 spune:

Fetelor, azi numar prima zi de ciclu.
Am sa fac tratamentul si luna viitoare, poate totusi....Desi, nu prea cred ca o sa mai raman...N-am ramas 10 ani,nici macar accidental, dar barem acum...
Dar merg mai departe...Off...

Lauri, ce mai faci? Ai mai facut vreo monitorizare dupa cei 10000 Pregnyl? S-au spart amaratii astia?
La mine se pare ca s-a spart la 10000 Pregnyl, parca asa a vazut Doc Ion...Dar cu toate astea, n-am facut mare branza...
M-am facut cat malul de la hormoni. Tu cum stai ?

Pup toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xdidi spune:

salutare fetelor,
de azi am dureri in partea dreapta sa speram ca nu e chist, eu am facut injectia sambata pe ora 16 si abia azi durerile....voi cum ati patit , pe mine luna trecuta m-a durut burta si inainte de injectie...
cat despre hsg si mie tot la regina maria mi s-a recomandat tot cu 350 in baneasa, acum euroclinic este tot regina maria si in floreasca este 750 pt ca itit face anestezie(locala plus ca te adorme), deci fara durere intimpul proceduri, si as prefra sa o fac asa, dar daca apare ceva nu s epoate rezolva, asa ca atunci cand ma voi pregati psihic si financiar,as inclina care histero....iar la euroclinic costa anu trecut cat laparo, adik 40 mili vechi cu tot cu reducerea de la csmb...
eu am endometrioza si am dureri pelvine destul de mari , plus ca ma doare si la eco partea stanga(cred ca iarasi am facut aderente)....si oricum daca mai apare endo voi face iarasi laparo si atunci sigur se vad trompele....dar sa nu fiu atat de optimista , nu?
fetelor poveste bebeului de care mama are grija este cat se poate de reala, femeia aia munceste multe ore pe zi, este super stresata, doarme putin si manaca cred ca la fel de putin...pierde noptile cateodata pt ca are o aptiserie si acolo noaptea se munceste ff mult , asta ca sa avem noi cornuri calde la prima ora
in concluzie tine de noroc putin si de Dumnezeu mai mult, eu incerc sa ma impac , cu toate ca nu voi fi niciodata impacata...mi-am dorit de mica sa fiu mama si sub o forma sau alta, acum sau mai tarziu voi fi...e visul pe care nu mi-l poate lua nici o boala si nici un doctor...
va puuup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BelissimaEva spune:

Fetelor am revenit si pot sa va spun ca mai rau mi-am facut citind pe net despre aceasta investigatie, HSG, pentru ca nu a fost deloc asa de rau cum am citit!
Totul a durat in jur de 30 minute pentru ca a trebuit sa am intai o discutie cu doctorul alergolog( eu am alergie la polenul de tei,parul de pisica si caine), sa imi fie pusa o branula si administrat Hidrocortizon(tot din cauza alergiilor) si apoi au durat cam 5 minute pana mi-a pus domnul doctor speculum-ul pentru ca nu prea nimerea hahaha!
Initial, Cezara Bucur mi-a dat trimitere sa fac HSG-ul cu doctorul Chadi Muheidli dar cum acesta era in concediu, am fost la Romila Marius (este un doctor exceptional, foarte finut si grijuliu)!
Mi-a admininstrat un anestezic local( luasem si eu un nurofen inainte ) si pot sa spun sa partea cea mai "dureroasa" mi s-a parut instalarea speculumului(stim cu toate cat de neplacut este) si cam atat!
Concluzia: Trompa stanga permeabila, trompa dreapta putin dilatata si a intampinat o mica rezistenta dar pana la urma a lasat substanta de contrast sa patrunda !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anioana2002 spune:

Citat:
citat din mesajul lui xdidi

salutare fetelor,
de azi am dureri in partea dreapta sa speram ca nu e chist, eu am facut injectia sambata pe ora 16 si abia azi durerile....voi cum ati patit , pe mine luna trecuta m-a durut burta si inainte de injectie...
cat despre hsg si mie tot la regina maria mi s-a recomandat tot cu 350 in baneasa, acum euroclinic este tot regina maria si in floreasca este 750 pt ca itit face anestezie(locala plus ca te adorme), deci fara durere intimpul proceduri, si as prefra sa o fac asa, dar daca apare ceva nu s epoate rezolva, asa ca atunci cand ma voi pregati psihic si financiar,as inclina care histero....iar la euroclinic costa anu trecut cat laparo, adik 40 mili vechi cu tot cu reducerea de la csmb...
eu am endometrioza si am dureri pelvine destul de mari , plus ca ma doare si la eco partea stanga(cred ca iarasi am facut aderente)....si oricum daca mai apare endo voi face iarasi laparo si atunci sigur se vad trompele....dar sa nu fiu atat de optimista , nu?
fetelor poveste bebeului de care mama are grija este cat se poate de reala, femeia aia munceste multe ore pe zi, este super stresata, doarme putin si manaca cred ca la fel de putin...pierde noptile cateodata pt ca are o aptiserie si acolo noaptea se munceste ff mult , asta ca sa avem noi cornuri calde la prima ora
in concluzie tine de noroc putin si de Dumnezeu mai mult, eu incerc sa ma impac , cu toate ca nu voi fi niciodata impacata...mi-am dorit de mica sa fiu mama si sub o forma sau alta, acum sau mai tarziu voi fi...e visul pe care nu mi-l poate lua nici o boala si nici un doctor...
va puuup pe toate

mai intai fa ceea ce este necesar, apoi ceea ce este posibil si vei realiza imposibilul

ce frumos ai scris... si cat de adevarat...

Mergi la inceput