INSEMINARE 80

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BelissimaEva spune:

Xdidi,
Iti va fi administrat un anestezic local care ajuta enorm dar daca tu preferi cu anestezie totala banuiesc ca iti trebuie internare!
Tu esti singura in masura sa stii la ce nivel de durere rezisti, dar daca te hotarasti sa mergi la Regina Maria, te voi sustine din toata inima ! Pretul a fost de 350 Ron

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anioana2002 spune:

Citat:
citat din mesajul lui BelissimaEva

Xdidi,
Iti va fi administrat un anestezic local care ajuta enorm dar daca tu preferi cu anestezie totala banuiesc ca iti trebuie internare!
Tu esti singura in masura sa stii la ce nivel de durere rezisti, dar daca te hotarasti sa mergi la Regina Maria, te voi sustine din toata inima ! Pretul a fost de 350 Ron

eu am facut la euroclinic si nu am vrut sa-mi faca anestezie totala..mi-a facut doar local si am dat 600 ron...nu am stiut de pretul de la regina maria baneasa ca altfel ma duceam acolo...asta e...
in ceea ce priveste anestezia eu am inteles ca nu iti trebuie internare pt ca te trezesti dupa cateva minute si nu te simti ca dupa anestezia totala de la o operatie de exemplu...probabil ca este mai usoara...
felicitari pentru rezultat...

Mergi la inceput

Andra, Lauri, AniOana , CristinaEla , multumesc enorm pentru incurajari.. le-am simtit din plin !
Anioana bine ai venit! Ati hotarat deja ce doctor iti va face inseminarile ? Si eu sunt de parere sa incercati IA fara stimulare si daca va prinde din prima, sa vezi fericire

Mergi la inceput

Lauri si Cristina Ela,
In timp ce asteptam sa imi dea jos branula si sa primesc filmele si interpretarea lor, am intrebat doctorul radiolog daca imi va fi administrat vreun antibiotic ! Raspunsul a fost ca NU este necesar doar ca nu voi avea voie contact sexual neprotejat cel putin o saptamana! Cand am auzit , am simtit sa mi se inmoaie genunchii si mi-au dat lacrimile pentru ca asta insemna o luna pieduta...
Dar in momentul in care mi-a adus plicul cu filmele, a inceput sa isi ceara scuze ca m-a indus in eroare ( intelesese ca NU vreau sa raman insarcinata d'ohhh) si ca nu este necesara decat o singura zi de pauza ( adica astazi) dar de maine putem presta fara nici o problema pentru ca acum sunt sansele cele mai mari sa raman insarcinata Radiatiile sunt de intensitate prea mica sa afecteze o viitoare sarcina deci marti sau miercuri(depinde ce va spune Cezara) sunt pregatita pentru cea de-a doua IA (sa fie cu noroc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xdidi spune:

eva stiu se aplica lidocaina, asta este anstezicul local si la stomatolog...si eu am avut alergie la polen , un singur episod si tot trebuie sa merg la alergolog, tu ai platit in plus consulatia la alergolog?????
eu daca fac voi face cu chandi pt ca el mi-a recomandat, luna asta am fost la el, ca n-am gasit pe nimeni sa-mi faca monitorizarea...
spectrumul este acelasi ca la colposcopie si recoltare de pap test???
ca partea asta o suport , nu mi se pare chiar groaznica, pe mine ma deranjeaza mai mult ca anstezia este pusa doar pe col care oricum nu doare, insa uterul atat de vascularizattttt si trompelemi-e groaza....cu toate aste am 2 operatii la activ destul de una clasica si una laparo..deci nu sunt chiar virgina in ale ginecologiei sa nu mai mentionez de x eco transvg(chiar nu mai stiu cate am facut), x consulturi gineco, unul chiar in criza cand mi-a spart un chist endometriozic si vreo 3-4 colposcopi...eu zic ca stau bine capitolul durere, dar nu vreau sa ma mai doare nimic...urasc durerile si injectiile si pastilele si numai de astea am parte....
sper sa-mi treaca amorteala asta de vara si ma voi mobiliza eu, mai pe frig asa ca-s de la munte....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xdidi spune:

anioana te adoarme cu ceva , probabil cu vreun distonocalm intrevenos, nu trebui internare, anestezia totala etse altceva, nu cred ca iti face civea pt interventia asta, la anestezie totala te intubeaza, sondeaza tot tacamul, te trezesti tot ok ca am facut si din asta....
vorbea si cu dr chandi de diferentele de pret in cadru aceluias spital, radea si zicea cala centru costa mai mult

Mergi la inceput

Missy draga mea,
Imi pare rau pentru prima zi!
Nu pot sa nu te cert pentru ca iei in seama tot felul de procente si statistici si nu incerci sa fii un picut mai optimista!
Si daca ai aproape 42 de ani ce? Atita timp cat mai exista luna viitore , exista o noua sansa si pentru tine
Ai spus ca vei continua tratamentul si pregnyl 10000, iar in luna octombrie sau noiembrie vei fi operata! Crezi ca nu este nici o sansa sa il mai poti indupleca pe sotul tau sa mai incercati o inseminare? Poate il vei induiosa in cele din urma dar oricum , draga mea, noi suntem alaturi de tine cu tot sufletul!
Doua liniute trebuie sa apara curand sa spargem afurisitul asta de ghinion deprimant

Mergi la inceput

Xdidi,
Cu doamna doctor Alergolog am discutat in timp ce eram deja pe masa, cu branula pusa si mi-a spus ca daca nu ma stiu alergica la medicamente sau IOD ( de fapt asta este important sa stii daca esti sau nu alergica pentru ca substanta de contrast este pe baza de Iod.. iar daca tu ai X interventii,clar nu este nici o problema) totul este OK iar pentru orice eventualitate mi-a fost administrat Hidrocortizonul! In timpul interventiei, de partea cealalta a geamului,au asistat radiologul,ginecologul,alergologul si asistenta deci esti in deplina SIGURANTA!
Nu am platit nici un banut in plus fata de cei 350 RON!
Speculumul este acelasi ca la recoltari de secretii si Pap's,ca cel de la inseminari doar ca eu am avut putin ghinion ca doctorul nu nimerea "gaura" haha dar intr-un final l-a dovedit!
Si eu eram lesinataaaaaaaa de frica, dar mi-am zis ca voi suporta orice durere doar sa am un bebel in burtica! Pana la urma am iesit cu un mare zambet pe buze.. nu este deloc asa de rau pe cat citisem pe net

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui BelissimaEva
Initial, Cezara Bucur mi-a dat trimitere sa fac HSG-ul cu doctorul Chadi Muheidli dar cum acesta era in concediu, am fost la Romila Marius (este un doctor exceptional, foarte finut si grijuliu)!

In primul rand ma bucur ca ai trecut cu bine de HSG. SI mai tare ma bucur de rezultat. Ma bate gandul si pe mine sa ma duc sa fac o HSG, sa nu ma fi infundat de atatia ani. Am facut o HSG acum 6 ani, dupa 4 ani am ramas gravi . Nici nu stiu daca sa mai fac vreuna. Poate ... scap ramanand garvi!

E bine ca nu a fost Chadi acolo. Eu mi-as da chilotii jos la el, numai in alte scopuri. E bunaciune rau si mai si tinerel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_C spune:

Si Romila e dragut! Era de garda cand m-am externat din maternitate
Bine, acum 1 an jumatate, Eva poate sa zica daca s-a "mentinut"

Mergi la inceput