INSEMINARE 80
Raspunsuri - Pagina 14
missy40 spune:
Dragele mele, vreau sa va trimit ceva frumos. Eu mereu ma uit la asemenea chestii si ma mai impulsioneaza.
http://gandeste-rational.blogspot.com/2011/04/video-cum-vine-barza-in-pantec.html
Va pup!

xdidi spune:
salutare fetelor,
missy tigancusele au o viata usoar nu se streseaza si cred ca asta conteaza ff mult, bineinteles si gena
, eu si sotul venim dintr-un neam fertil...ohhooo, la mine s-a oprita lantul la mama care m-a avut doar pe mine la 21 ani si a mai ramas dupa 10 ani si a pierdut sarcina ...iti dai seama ce ciudat li se pare la toti ca noi nu putem avea...dar asta este, luna viitoare vreau neaparat sa-l testez si pe sot si ar cam trebui sa fac un hsg, dar asa m-am saturat...am obosit...
si sa stii ca varsta reprezinta un avantaj doar in caz de fiv, dr meu mi-a dat sanse cu fiv doar pt varsta si nu foarte mari ca am insuficienta ovariana...deci varsta ajuta fff putin daca mai ai si altele , am o prietena care are 31 ani si a ramas de 2 ori in prima luna...deci la femeile sanatoase se poate...
mai am minim 14 zile pana la data de venire si deja stiu sigur ca nu am ramas...
va tin la curent, oricum tre sa ramana una graviduta sa mai iesim din butoi.
va puuup
missy40 spune:
Didi, draga mea, imi pare tare rau pentru tine, ca ai insuficienta ovariana la varsta asta.Cand ti-am spus ca uneori bunul D-zeu nu vrea...
Sa stii ca esti mai tare ca mine si mai optimista !
Nu ti-ai facut o HSG pana acum? Sau o histeroscopie? Este foarte necesara, altfel nu se poate vizualiza ce e pe acolo.
Iubita, inteleg ce spui cu varsta. Oare doar la FIV conteaza?
Oricat as vrea si as dori, tot aproape 42 de ani am...Dupa 40 de ani, fertilitatea unei femei scade la 5 %, deci doar 5 femei dintr-o suta obtin sarcina.Indiferent de metoda aleasa, daca productia de ovule e pe duca, greu obtii sarcina.
Acum 15-15 ani eram cam paradita, dar aveam ovulatie spontana...Acum sunt bine fizic si ovulatie pe duca...
Tu-mi stii povestea si intelegi de ce ma framant atat...
xdidi spune:
missy eu am facut laparo anu trecut si la testu de cromoperturbatie am iesit bine la ambele trompe, insa dr la care am fost vinerea trecuta la monitorizare, mi-a zis ca el nu prea are mare incredere in ce scrie pe foaia de externare, care le ce am avut ape acolo adika sindrom adrential pelvin si endo iarasi gr4 aveam trompele libere...ma rog e primul care pune la indoiala asta....oricum a trecut un an totusi si endo de obicei avanseaza rpd ar trebui sa fac un hsg...dar mi-e teama si m-am saturat de durere, as vrea sa fac cu anestezie, dar ma costa 750 ron si mi se pare enorm...si asa ma interesez pe la sibiu la polisano poate e mai ieftin acolo si poate fac o histeroascopie , am inteles ca e mai buna ca diagnosticare si se poate si interveni....daca tot dau niste bani, macar sa fie cu folos![]()
iar cu cei 42 de ani ai tai , ma faci sa-ti mai zic o poveste, mama mea lucreaza ca bona la o tipa de 43 ani care are o problema cu hipofiza si a avut toata viata ciclu doar o data pe an, drept urmare doctorii i-au zis ca slabe sanse sa faca copiii....drept urmare la 24 de ani se marita pt ca era gravi, apoi a urmat al doilea copil la un interval de 4 ani, acum 3 ani a venit si o fetita pt ca primii 2 erau baietei si intr-o zi ajunge la urgente cu dureri de genunchi si este trimisa la gineco si afla ca are 6 luni jumate si va avea un baietel...si avea 42 ani, iar mama mea este fericita lui bona, este un scump si acum are 10 luni si ii ies dintisorii...deci se poate, ma gandesc des la femeia asta....
oricum intotdeauna exista si luna viitoare, pana nu se opreste robinetu merita sa speram....as vrea sa fac si eu amh-ul dar mi-e cam teama....cand voi avea banuti necesari dau fuga la synevo.
amh-ul se poate face in orice zi a cm?
hai ca m-am lungit cat o zi de post
BelissimaEva spune:
Fetelor, astazi la 14:30 am programare la Histerosalpingografie!
Trebuie sa stiu ca imi tineti pumnii si spuneti o rugaciune pentru mine, pleaseee pleaseee 

Pup
anioana2002 spune:
buna fetelor..
din pacate nici eu nu reusesc sa raman gravida..incercam de 2 ani deja...luna viitoare ne-am hotarat sa incepem cu inseminarile...
amandoi avem analizele ok..in afara de mutatiile mele..asa ca eu as vrea sa incep cu inseminarile pe natural..sa vedem ce zice si doctorul...sper sa nu mai fie nevoie si de stimulare..
didi vezi ca HSG poti sa faci si la regina maria baneasa cu 350..probabil ca se face si histeroscopie si poate e mai ieftin..
alexa78 spune:
Bine ai venit, anioana! Sper sa reusesti de la prima inseminare. Stiu ca sunt fete care au reusit la IA si fara stimulare, dar eu am reusit numai cu stimulare, desi ovulez natural in fiecare luna.
Pt mutatii o sa faci clexane din ziua inseminarii sau de la test pozitiv?
MTHFR A1298C heterozigot, PAI 4G homozigot
2 IA reusite dar pierdute la 6 sapt
Andra_C spune:
Anioana, mie mi-a reusit inseminarea si fara stimulare, pe ciclu normal,Doamne ajuta sa prinda si la tine din prima!
lauricea2002 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui missy40 Dragele mele, vreau sa va trimit ceva frumos. Eu mereu ma uit la asemenea chestii si ma mai impulsioneaza. http://gandeste-rational.blogspot.com/2011/04/video-cum-vine-barza-in-pantec.html Va pup! ![]() ![]() |
Il mai vazusem la tv. Mi-a facut mare placere sa-l revad.