Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(68)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fragrant8 spune:

neata si de la noi;

casa mi-e vraiste, mai am un pat de haine de calcat, plus smotruit, ca vreau sa las curat inainte de vacanta.

vesti bune - am scapat de teroarea asistentelor de la clinica de cartier; am avut programare la alergolog - ultima de dinainte de vacanta- si cum sophia a luat bine in greutate, le-a faxat mesaj celor de la clinica, cum ca nu mai e nevoie de cantariri de 2 ori pe sapt si jurnal alimentar;
sincer, mi se si acrise de scris toata ziua ce mananca, la ce ora, cand face caca, cum arata caca etc....

s-a uitat si ea pe jurnalul alimentar...a zis ca e bine, ca in medie ar trebui la varsta asta sa pape cam 100 cal /kg, deci la 7 kg, 700 cal/zi.
si s-ar parea ca acoperim necesarul; mi-a mai facut niste modificari la schema de diversificare, deci suntem in grafic acum;

andryiii - ce analize ati facut pt depistarea alergiei la lapte? ti-a explicat dr cum de tolereaza branza si iaurtul, iar laptele nu?
si daca gasesti vreo marca de cereale care sa nu contina lapte, da-mi si mie de stire, rogu-te, ca eu imi car dupa mine ctave cutii, dar sa stiu, la nevoie...

lorich - si la noi caca e maro inchis; dar noi suntem pe lp, si e normal sa fie mai inchis. cica motiv de ingrijorare e doar daca e negru-negru, ca asta poate semnala prezenta sangelui in scaun, dar in rest, intreaga paleta de la galben-mustar -verzui -maron, e normala.

doloress- ce m-a amuzat Patrick cu bourique-ul lui

fetele care ati introdus carnita - cat de des ii dati si in ce cantitati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fragrant8 spune:

mirela - astept sa deschida astia de la farmacie si ii sun;

am uitat sa va spun ca noi am introdus sparanghelul; cand i l-am dat simplu il tinea mult in gura, nu dadea sa-l inghita si apoi am pus putin cartof dulce si a mancat.
desi in mod normal asta se introduce dupa 7-8 luni, noua ni l-au bagat mai devreme, ca tot avem lipsa din meniu o gramada de treburi, incercam sa compensam cu legume.

mayane - chiar ca sadica povestea cu soricelul...cand te citesc pe tine cand scrii de greutate alui darius, parca o aud pe sor-mea acum 4 ani; tot asa era si ea stresata ca maia era cu mult peste medie la greutate; avea peste 7 kg la 3 luni, iar acum e balerina
lasa curbele, ca alea-s orientative; important e ca darius e sanatos, se dezvolta armonios....

wudy - sa fie cu noroc mutatul in casa noua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

A mancat carneeeee!!! Tocata cu cutitul si amestecata cu cereale de orez.

Fragrant, sarumana Maine-poimaine ma auziti si pe mine ca am copilul piele si os Dar nu prea cred, ca amandoi parintii sunt oameni cu greutate.

babyleeks, bine ai revenit. Mi-am inceput conspectul din odisee, unde am aparut amandoua o data. Chiar ma intrebam ce-o mai fi cu tine. Ne povestesti?

"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"

"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."

Mami ametita de pufletzel Darius Alexandru (05.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufoasalaura spune:

Citat:
citat din mesajul lui loutzy

Citat:
citat din mesajul lui Mayane

Loutzy, branzica i-o planuiam pe ieri si azi. Sa inteleg ca ii dau prea multa daca portia e din 500 ml? Poate de asta nu termina bietul copil niciodata mancarea...

Eu am gasit mai in toate retetele cantitate de branzica obtinuta din 250 ml lapte. Eu ii fac din 150ml. Mi-e frica sa nu se constipe.

Laura de mic si neastamparat Stefan-Mihai (06.01.2011)
He's a little bit of sunshine, he's a smile to light your days,
he will steal your heart and keep it with his charming little ways-
He's yoar precious baby boy, he's a gift from up above
who will fill your years with laughter and your lives with lots of love.
chiar ma intereseaza cum faci br.de vaci! noi oricum avem problema legata de constipatie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Wudy, Fragrant Milupa bio sunt cereale fara lapte. Sunt numai fulgi de cereale. Eu de astea i-am luat lui Stef. I le prepar cu lp sau i le pun in fructe dimineata. O cutie de 250g e in jur de 14ron.
Pufoasa eu ii fac cu lamaie. I-am dat o singura data branzica facuta cu calciu lactic si mi-a vomat. De atunci ii fac numai cu lamaie. Pun laptele la fiert si cand incepe sa fiarba pun maxim o lingura de zeama de lamaie, nu dureaaza mult si se separa branzica.

Laura de mic si neastamparat Stefan-Mihai (06.01.2011)
He's a little bit of sunshine, he's a smile to light your days,
he will steal your heart and keep it with his charming little ways-
He's yoar precious baby boy, he's a gift from up above
who will fill your years with laughter and your lives with lots of love.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

buna fetele EXACT de asta voiam sa va itnreb. stiu ca subiectul a fost abordat de multe ori , ultima data acum vreo 2 capitole VA ROG:

1. cum prepar iaurtelul de casa .de care lapte (de vaca integral sau degresat de la cutie)la ce cantitate cate m,aia , de care care sa fie maiaua etc.

2. cum safca branza..la ce cantitate de lapte (de care lapte evident) cate pastile de CA si cat se da... zilnic....

pot amesteca iaurtul cu fructe sau legume ?

va rog help ! plec cateva zile in delta la mamaia mea , la festivalul Filmulul Anonim si vreau sa-i introduc lactatele.

si intrebarea no.3 : cand are febra asa: paracetamol , apoi la 4h nurofen , apoi dupa alte 4h iar paracetamol ?

mai !! tot are stari febrile , sa spunem pana inn 38 grade dar NU SE VAD DINTII ... de la de mama masii poate fi febra asta asa aiurea ?!??!?!?!

HELP daca ma puteti ajuta astazi e PERFECT. ma bazez pe voi

Mami de dulce Amalia 19.ian.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piscotel2011 spune:

iete ce scriam io la capitolul anterior...repostez:

hola fetele...

am revenit si noi la casele noastre de luni, dar ieri a fost zi de smotru, spalat, mancare...asa ca am picat lata seara, iar acum nu stiu daca-i de la vreme sau nu dar as dormi in prostie...

sunt in lecturi acum asa ca o sa raspund pe unde pot pe masura ce citesc...

vasilanita - si noi avem 7 luni fara nici un dinte...dar nici nu le duc dorul...abia ne-am linistit si noi un pic cu somnul de noapte sper sa nu cobesc, ca sa mai aud si de balaurii aia...plus ca inca o alaptez si am frica de colti...

revin

Dana, Mami de Piscotel, Ioana-Alessia (11.01.2011)

Mergi la inceput

branzica o fac cu 1 litru de lapte (natura sau covalact sau sanlacta) 1,5 grasime...cand fierb storc zeama de la o jumatate de lamaie...amestec...cand se separa zerul scurg prin strecuratoarea de ceai si aia e...cu calciu nu am incercat sa ii dau...dupa ce ii fac analizele mai vad daca e nevoie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

mamaa ..ce somn am bagat, coma, se vede ca am avut noapte alba!!Nu ma puteam ridica, parca eam din alta lume, striga Robert prin ceatta asa "mami, ridica-te!!"

multam fetelor pt rasp SZ, m-am linistit

app de SZ, unde o fi Ziki? ...vacanta, vacanta, dar cred ca am fost obraznice si ne-a parasit!

subiectul papa nu-l mai comentez o vreme, azi am iesit la aer, sa nu cedez: nervos/ cu dive/ cu autodive cu tot.

wudy spor la mutari!!

Mergi la inceput

iaurtelul il fac in casa de vreo doua saptamani...0.5 l lapte (cele mentionate la branzica)...il fierb...apoi lasat la racit pana e suportabil la incheietura mainii...adaug 2 sau 3 linguite de iaurt si-l las acoperit cam vreo 5-6 ore...e delicios...pana la reteta asta ii dadeam muller...dar sincer asta de casa imi place mai mult si e mai safe ptr ei...de fiecare data imi pastrez linguritele de iaurt ptr a avea ptr data viitoare...

legat de caca...avem toata gama de culori...de la cel mai deschis de la iaurtel si pana la maro inchis...

sanatate bubei...speram sa vina Bebelu cu vesti bune!

LMA bebeilor de 10!

Mergi la inceput