Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(68)
Raspunsuri - Pagina 4
loutzy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mayane Loutzy, branzica i-o planuiam pe ieri si azi. Sa inteleg ca ii dau prea multa daca portia e din 500 ml? Poate de asta nu termina bietul copil niciodata mancarea... |
Eu am gasit mai in toate retetele cantitate de branzica obtinuta din 250 ml lapte. Eu ii fac din 150ml. Mi-e frica sa nu se constipe.
Laura de mic si neastamparat Stefan-Mihai (06.01.2011)
He's a little bit of sunshine, he's a smile to light your days,
he will steal your heart and keep it with his charming little ways-
He's yoar precious baby boy, he's a gift from up above
who will fill your years with laughter and your lives with lots of love.
loutzy spune:
Madalina noi i-am luat piscinuta din Cora. E buna ca material si am si probat-o. Noi am luat cu diametrul de 150 si inaltime de 50, la 25 de lei.
Laura de mic si neastamparat Stefan-Mihai (06.01.2011)
He's a little bit of sunshine, he's a smile to light your days,
he will steal your heart and keep it with his charming little ways-
He's yoar precious baby boy, he's a gift from up above
who will fill your years with laughter and your lives with lots of love.
Mayane spune:
Despre povesti... M-am inarmat cu Fratii Grimm si Andersen, plus alte carti si carticele. Am si citit din ele... Uhhh!
Dar ma gandesc ca poate exagerez eu... In definitiv, povestea mea preferata in copilarie era cea cu soricelul si sarbusca...
Cica un mos si o baba nu aveau copii si isi doreau pe langa casa un suflet. Au gasit un soricel, pe care l-au luat acasa si l-au crescut ca pe copilul lor. Intr-o zi, baba si mosul au plecat la targ si au lasat sarbusca la fiert pe foc. I-au zis soricelului sa aiba grija de ea. Sarbusca a inceput sa fiarba si sa se umfe. Atunci soricelul a zis "sarbusca, nu da in mine, ca dau si eu in tine". Dar sarbusca clocotea in continuare. Soricelul a zis iar "sarbusca, nu da in mine, ca dau si eu in tine". Si pentru ca tot fierbea, soricelul s-a aruncat in ea. Cand au venit mosul si baba, nu l-au gasit nicaieri pe soricel. Si asteptand sa apara, si-au pus cate o farfurie de sarbusca. Mosul a zis "Mai baba, niciodata n-a fost sarbusca asa de buna. Mai pune o portie." Si cand a turnat sarbusca in farfurie, din polonic s-a rostogolit si soricelul.
Stupid, nu? Dar muream de dragul ei. Mai ales de fraza "sarbusca, nu da in mine, ca dau si eu in tine"...
In fine, in timp ce inotam printre bloguri, am gasit o referire la www.scribd.com/doc/25146749/Fodor-Sandor-Cipi-acest-pitic-uria%C5%9F-1-2" target="_blank"> "Cipi, acest pitic urias", o carte despre care imi amintesc ca imi placea cand eram mica. Mi-am comandat-o si mi-am propus s-o recitesc, inainte de a i-o citi lui Darius. Dar intai trebuie sa termin "Hobbitul".
"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"
"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."
Mami ametita de pufletzel Darius Alexandru (05.02.2011)
Lorich spune:
vaiiii..mayaneee ce poveste sadica!!!
Eu imi aduc aminte si acum cum plangeam cand imi citea mama "prepelita sau puiul" nu mai stiu... si-i ziceam "hai, mai citeste o data ca nu mai plang!", dar nu-mi iesea niciodata. Saraca prepelita!!
Mada sunt piscinute frumoase in carefour, cred ca o sa fie la reduceri acum, ca in kaufland (unde apropo sunt cartofi dulci cati vrei) era la reducere tot arsenalul de plaja, nisip &co.
anka-maria spune:
Io i-am dat din prima un galbenus intreg si i-am dat si afine, conopida,brocoli(facute la aburi).
Bubu n-a protestat.
Si kk e foarte inchis la culoare si tare. Dar nu e constipat, face si de 3, 4 ori pe zi.
Nu-i dau fier.
Wudy spune:
Buna fetele,
Iaca ca am ajuns si eu pe la calculator
Ne-am mutat in sfarsit, am plecat din chirie, o saptamana am stat pe la neamuri, alte cateva zile prin moloz, ciment, vopsele etc etc, acum este cat de cat ok....parterul bineinteles ca etajul si mansarda cred ca o sa le faca mostenitorii
Dar tare bine este in casa ta!!! Eu am o problema cu blocul, ma gandesc ca tare m-am mai chinuit eu la bloc
cam cum se chinuie Tunde cu caldura, ea fata de munte, asa eu cu blocul cand am locuit numai la curte
Uite de-asta nu am mai scris Lorich ca eram printre saci si cutii....bine ca si acum tot acolo sunt
Sarut mana pentru urarile de ieri draga mea
Am citit in fuga ce-ati mai scris, nu am retinut multe ca asa este cand citesti mult deodata
Sanatate Nataliei, sa veniti cu vesti bune de la dr
Parca si un motanel avea ceva probleme, nu mai stiu care, sanatate multa si lui
Mie imi este oarecum sa va spun ce mananca fata mea dar cum se vorbea tot pe aici nu toti copiii sunt la fel, nici noi nu suntem toate la fel deci zic
Supa crema este de domeniul trecutului, m-am muncit o luna de zile sa-i fac zilnic supita si ea manca doua linguri si alea in sila
acum traiasca ciorbita din oala mare acrita cu bors
se bat turcii la gura ei
Branza mancam din comert, un fel de crema branza, la fel ii place
Iaurt a mancat pana acum Oly cu 5% grasime si Covalact. le-a mancat pe amandoua cu aceeasi placere
mancam si fructe cu cereale
lapte in tzatzi nu prea mai este, stam cred ca mai mult de alint la tzatzi, am incetat si cu ceaiurile, pastilele si alte alea
Am gasit si laptele care sa-i placa, dupa ce-am dat banii pe toate natiile de LP si nu le-a acceptat am incercat laptele de "vacuta"
bagi banul si mulgi vaca, vorba lui Tunde
Asta-i place, nu mereu dar oricum LP nu tragea decat un gat, de-asta de vacuta mananca cate 100
dar cu toate eastea cu a mai pus pe ea un gram de vreo 3 saptamani, la 6 luni nu are decat 6400
este ca un fulg
m-am intins ca o placinta
Wudy spune:
stati ca m-am pus pe scris
casa vraiste dar imi arde de forumit
Garbenus i-am dat si eu, i l-am amestecat in branzica, nu a protestat
carnita inca nu, va urma
trebuie sa ajung la tara sa iau gainile la jumulit
Vorbeati zilele trecute de dormitul cu copilul in pat
pai eu am dormit cu mama pana pe la 16 ani, mai aveam un pic si ma maritam si tot cu mama dormeam dar n-am maica nicio frica, nu imi este frica de intuneric, nu imi este frica sa stau singura, dorm unde vreti voi, singura...nici o treaba
eu am dormit pana acum cu Anais in acelasi pat, astea au fost conditiile, nu era loc de patut
Sotul nu a vrut cu noi in pat ca-i era frica sa nu dea noaptea peste fata. A fost si este alegerea lui, doarme jos pe o saltea langa patul nostru
acum avand spatiu si patut as vrea s-o invat macar ziua sa stea in patut, ha ha ha, inveti calul batran sa stea inhamat...nici o sansa
urla de zici c-o pun pe jar
daca as sta eu cu ea acasa nu ar fi panica dar eu pe 1 septembrie merg la munca si mi-ar fi placut s-o stiu in siguranta in patut/tarc decat sa stea cineva cu ea in patul mare
si ca tot vorbeam de serviciu, pe 1 ma intorc si deja pe 5 plec la o sedinta in Fr
simt ca ma topesc, ca innebunesc
o sa stau fara iubita mea 3 nopti
voi ati stat deja fara bbi vreo noapte? cum a fost? cum au reactionat?
ea este si foarte atasata de mine si imi este tare frica de reactia ei
adryiii spune:
Salutare!
LMA sarbatoritilor de azi. bebelusi scumpi - imediat nu va mai pot spune bebelusi,treceti la rangul de copii
Am rezultatele analizelor. Face alergie la lapte. Dar partea buna e ca branzica si iaurtul le tolereaza. Daca o sa incep sa-i dau lp sau altfel de lapte trebuie sa o fac treptat cu cate o lingurita si sa vad ce se intampla.Deci adio cereale cu lapte. Azi merg sa-i caut ceva biscuiti, cereale pe care sa i le pot pune in iaurt sau in fructe.
Zumzu...scump...scump....scump.