Colectia de toamna-iarna 2005 (27)
Raspunsuri - Pagina 4
bianca_mo spune:
MARIA, sanatate multa mamei tale si sa va fie de bine iesirea!
Va pupam si va dorim vacanta placuta tuturor si multa sanatate!
camelia_daniela spune:
Hello!
Maria, sanatate multa!!! Tinem pumnii sa treceti cu bine hopul!
Am facut si noi un traseu week-endul trecut trecut - Buzau-Sambata-Sibiu-Paltinis-Transfagarasan-Rucar-Dambovicioara-Sirnea-Fundata-Buzau. Am avut cazare in Paltinis si in Rucar.
A fost foarte frumos, dar si fff aglomerat. Am facut Trasnfagarasanul in 6 ore - s-a mers bara la bara. A fost aglomerat pentru ca toti opreau la cascada si la Balea lac si ramanea un firisor mic de acces din ambele parti .
Din cauza ca am intarziat destul de mult nu am mai putut opri la Balea lac si la Vidraru, pentru ca era deja aproape 7 seara, si oricum am ajuns in Rucar la 11 noaptea.
Aaaa... am ramas surprinsa de mizeria intalnita pe traseu; se faceau gratare "la greu" si va imaginati ce ramanea in urma lor! Eu cred ca ar trebui interzise gratarele in zona asta. Cred ca strica frumusetea peisajului. Ar trebui sa existe zone special amenajate pentru gratare. De-a lungul intregului traseu am vazut tomberoane pline ochi din care gunoaiele se revarsau cu grazie ... nu mai venea nimeni sa le ridice.
Am fost la Sambata la manastire si ne-a placut fff mult - foarte curat, aerisit, relaxant! Apoi am intrat in Sibiu si am fost doar o fuguta in centru, in Piata Mare si am mai oprit la un loc de joaca pentru copii. Mi-a placut atmosfera de Sibiu, oras medieval! Ce mi-a placut - nu am vazut niciun "comunitar" pe strazile din aces mirific oras!
Dambovicioara mi-a placut foarte mult ! Zona intr-adevar pitoreasca. Traseul de la Dambovicioara spre Brasov prin Sirnea - Fundata a fost minunat - peisaje ce te lasau fara cuvinte, atmosfera de Alpi austrieci. Am facut si poze "fara numar" si le-am trimis in contul comun, pentru ca nu am avut timp sa le triez. Per ansamblu a fost o experienta placuta.
P.S. Am uitat sa va spun ca m-a impresionat in mod ff placut Muzeul Astra din Sibiu! Mi-ar fi trebuit o zi intreaga sa-l "savurez"...
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006) Cresc si iar cresc ... ! “The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals) Pixy's Style - BIJUTERICILE MELE ... Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!
meems spune:
Am ajuns si noi inapoi in State ieri dupa-masa. Astazi sunt la servici, Rianna la gradi. Pe mine ma cam ia somnul la ora asta, si abia e ora pranzului aici… Sper sa rezist. Am avut o vacanta frumoasa si m-a uns pe suflet sa-mi revad bunicii si prieteni dragi. M-am bucurat in special la Bucuresti sa ma revad cu mamicile si copiii colectiei: Anda, Roxi, Madau, Cristinamh, si Addya – va multumesc din sulfet ca v-ati facut timp sa ne intalnim. Si o speciala pentru Anda ca ne-a gazduit si ne-a fost ghid turistic prin capitala.
anda77 spune:
Becali aude de un jucator super bun, undeva prin Afganistan . Se duce acolo, il vede, e multumit, face un contract cu el si-l aduce la Steaua.
Derby, Steaua-Dinamo, minutul 70, Dinamo conduce cu 2-0. Becali, disperat, face o schimbare si il introduce pe afgan in teren. Afganul e super tare, inscrie 3 goluri si Steaua castiga, la limita. Fericit, afganul pune mana pe telefon si o suna pe maica-sa:
- Mama, a fost incredibil, am marcat 3 goluri, am castigat, toata lumea ma iubeste!
Maica-sa, furioasa, la telefon:
- Da, sigur, e minunat. Acum sa-ti zic cum a fost ziua noastra. Taica-tu a fost jefuit pe strada, sora-ta a fost violata, eu am fost batuta si scuipata pe strada, iar fratele tau s-a inhaitat cu unii si-a fost arestat pentru droguri!
Afganul, trist:
- Vai, mama, imi pare atat de rau…
Maica-sa:
- Iti pare rau? iti pare rau?! E numai vina ta ca ne-am mutat la BUCURESTI !
leea_cv spune:
Fetelor maine e ziua cea mare. Sunt programata la ora 7.30 dimineata. Mi-e teribil de frica. Va rog sa imi tineti pumnii.
Va pup.
maria_alexia spune:
Leea, sa te vezi cu bine cu puiul mic in brate, sa fiti sanatoase si vesele amandoua! Iar T sa-si intre cat mai bine in rolul de fratior mare si iubitor!
Sa ne mai tii la curent!
camelia_daniela spune:
Wooow... Leea, cred ca deja o ai pe micuta printesa in brate! Recuperare rapida si bebelina sanatoasa iti doresc! Lui Tudor ii tinem pumnii sa se adapteze rolului de frate mai mare. Pupici!
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)
Pixy's Style - BIJUTERICILE MELE ...
Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!
felicia74 spune:
Leeatinem pumnii, sa fie bine!
Noki, la multi ani, in anii ce vin sa ai parte de mult mai multe bucurii, impliniri si... cat mai multe plimbari alaturi de Sarah-bufnita!
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
pesimistul este un optimist bine informat.
madau spune:
LEEA iti dorim refacere usoara #351;i bebelina sanatoasa! Asteptam poze si impresii
NOKI la multi ani fericiti si sanatosi!
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX