Colectia de toamna-iarna 2005 (27)
Raspunsuri - Pagina 3
anda77 spune:
ina, La multi ani, sanatate multa, prosperitate si bucurii de la familie!
ma bucur ca v-a placut cronicuta! as face saptamanal una, daca ma intelegeti...:))
ref la conceptia bani-sac cu/fara fund, si eu cred ca sunt prea mici inca. Totusi sunt multumita cu cat intelege Nichita, el e oricum rezonabil din firea lui si asta se manifesta si la bani. Isi doreste jucarii foarte mult si foarte multe, zilnic ar vrea ceva , dar imi spune: mami, cand o sa ai bani, imi cumperi nustiuce? nu s-a tavalit niciodata dupa ceva si in general are grija de lucruri in masura in care poate la 5-6 ani. a stricat/spart 3-4 lucruri in toata viata lui si i-am facut morala, dar apoi mi-a parut rau fiindca el e si foarte sensibil si-l umfla plansul in cazuri de-astea. exclus sa se incapataneze tot el sau sa faca mofturi sau sa puna bot. o sa ziceti ca-s norocoasa, dar eu nu sunt fericita pentru ca simt in continuare ca acest copil e prea bun pentru lumea ce-l inconjoara. am abandonat metode de a-l face mai dur, unele nu faceau decat sa-i transpire si mai multa sensibilitate. ordine face la primul apel. nu din proprie initiativa, e adevarat. incerc sa-mi amintesc de mine la varsta lui si sunt aproape convinsa ca nu observam daca e dezordine in jur. adica ei nu au inca reperele astea estetice, ca e dezordine sau repere practice clare, ca nu ai drum pana la pat din cauza jucariilor. nu-i deranjeaza. io-s multumita ca face cand ii spun, nu am pretentia sa o faca din proprie initiativa.
in Italia ma intreba: mami, 7 euro inseamna scump pt revista asta? da, e mult. bine, atunci sa caut o cifra sub 7...venea iar: uite mami, am gasit 4 euro, revista asta poti sa mi-o cumperi? daca nici p-aia nu eram dispusa, era rezonabil. tocmai atitudinea asta intelegatoare ma face sa-i cumpar in final:))) daca era d-ala sa se tavaleasca pe jos in fata magazinului, nu pupa nimic de la mine, clar!
masinuta roz e cool:)), dar poate sunt mamici de printese care chiar vor printese pe prima pagina si ar fi de inteles. zic si eu.
anda77 spune:
intalnire cu meems: Parcul Kiseleff, la standul de inchiriat biciclete (parcul e mic, standul e vizibil din aproape tot parcul), LUNI, 15 august, ora 17:30.
sunt multe alei (puteti veni cu bicicletele copiilor), mai e o poiana mare (sugerez paturici) si langa poiana e un loc de joaca pe nisip. parc cu cetateni civilizati si mai putin aglomerat decat altele.
parcul e la 2 minute de statia de metrou Victoriei.
(meems sta luni si marti in bucuresti, marti are program full cu foarte multe intalniri, la fel si luni seara ramane doar luni ziua. puteam sa pun intalnirea si dimineata in considerarea faptului ca 15 august acum e zi libera si seara poate mai aveti vreo sfanta maria de sarbatorit, dar mi-am dat seama ca multi oameni nu vor primi 15 august zi libera din diverse considerente ale patronului)
cine se inscrie pe lista?
lavi02 spune:
Corap, si Silviei ii place tot de Boare Argintie, iar Nataliei ii place de Fauna.
Din pacate eu nu voi fi la intalnire pt ca voi fi in concediu. Din pacate pt intalnire, din fericire pt concediu. Oricum, o pe meems virtual!
soanso spune:
salutare colectie,
eu sunt vesela ...Amr 3 zile pana la concediu ( mergem in Bulgaria la Nisipurile de aur, 10 zile).
Am mai avut 5 zilede Co anul acesta dar am stat cu mama la Zalau care a fost imobilizata la pat in urma unei cazaturi in casa pe cobovor, a fost operata iau pus placuta si suruburi.
In rest suntem relativ bine ,pb mele cu tiroida sau mai agravat, am fost diagnosticata cu tiroida hashimoto, plus prolactina marita, fac tratament si tb mereu sa-mi fac dozari hormonale , ecografe , analize, pb m-am ingrasat putin dar asta este ...
Gabitaco, felicitari pentru Mateea, foste frumos canta, e tare dezinzolta pe scena, succes in continuare.
Lavi, tin pumnii sa vina cat mai repede bb3.
Ina, La multi ani , tot ce-ti doresti sa ti se implineasca, multa sanatate.
meems spune:
Nu am acces la net aici la Hateg... acum sunt la o prietena acasa si va scriu scurt. Astept sa ne vedem luni!
si eu, Lavi, concediu placut!
Ina, La Multi Ani fericiti si tone de fericire!!!
madau spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anda77 so far it's party of three: meems, roxi, anda mama lui Nichita (09.12.2005) Look who’s talking: Nichita-Andrei www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual Calatoriile mele "cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti" |
five
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX
maria_alexia spune:
Helo, bine v-am regasit!
Fost la viena in 2, a fost superb, am indulcit corespunzator socul schimbarii prefixului dl. sotz, vazut multe, plimbat enorm, lasat destule si pentru datile viitoare.
Din pacate am aterizat direct in cosmarul sist nostru medical - mama se internase pentru o interventie minora si a ajuns intr-o complicatenie la care doctorul la care era internata sistase tratamentul si isi luase talpasita. Petrecut toata ziua de intoarcere in telefoane incat sa se gaseasca o schema corespunzatoare de tratament si sa se reia medicatia. Inca n-am trecut hopul.
A ajuns sistemul sanitoa infiorator mai rau decat imi puteam imagina, si chiar nu-mi faceam iluzii ca lucrurile stau bine. De fonduri si oameni stiam ca nu mai au, dar cei care au ramas sunt de un dezinteres si nepasare ... . Cosmar curat.
Sper sa-mi revina cheful de postat lucrurile placute din excursie cat mai curand. Aa, si copiii au fost super-ok la prima lor despartire de noi. Ar fi fost enorm de greu de toate partile daca mergeam impreuna: noi sa ne restrangem cheful de hoinarit si vazut la energiile lor, ei sa se adapteze la atat de multe noi situatii si oboseala...