Colectia de toamna-iarna 2005 (27)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Succes in noul an scolar si gradinitesc!

Lavi 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

v-am spus cat urasc eu gradinita ?
urasc sa ma trezesc dimineata, sa trag de prunci adormiti, sa urle - unul ca nu vrea sa se spele pe dinti si unul ca nu vrea sa se imbrace decat in rochie, fara ciorapi &/sau sosete.

urasc, urasc, urasc (da' va spun numai voua, nu le spun copiilor, sa nu-i influentez negativ, ca si-asa seamana cu mine in ceea ce priveste iubirea de colective inregimentate)

argh... si la anu' andrei merge la scoala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

'neata
am inceput oficial si probabil ultimul an de gradinita...

era sa ratam ziua de azi - nu c-ar fi fost marcata cumva deosebit, pe-ai mei i-am dus inca de sapt. trecuta...
Am fost ieri la Balea, facut o tura mica pentru noi dar uriasa pentru pitici pe versantii din jurul lacului... Azi dimineata erau terminati puii, eu as fi cedat si as fi chemat bunica sa stea cu ei acasa, dar dl. sotz a fost mai ferm cu disciplina . Evident ca eu a trebuit sa ma execut, sa-i pun pe picioare si sa-i impachetez. In final i-am livrat la gradi - de-abia astept sa aflu cum s-au descurcat pe-acolo .

Sa avem un an bun! Cand ma gandesc ca pe vremea cand incepeam gradinita mi se pareau atat de mari copiii de la pregatitoare ... .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

A debutat si la noi cu bine gradinita..ma rog, din punctul de vedere al trezitului/spalatului/imbracatului, ca in rest la gradi inca sunt in amenajari, refac acoperisul, e imprejmuit totul, doar un culoar mic de trecere. Deci se vor juca in clasa pana se termina lucrarea .

Roxi ref la plata pt avizul epidemiologic, eu am vazut in cabinetul doctoritei mele de familie o directiva de la colegiul medicilor de familie, sau ma rog, forul lor superior, cu taxele care se platesc, cu tabel si tot. Pe tabel scria ca avizele sunt 10 RON, eu atat am platit. Banuiesc ca e valabil peste tot, habar n-am

Gata, ma intorc la treburi ca am o groaza. Pup

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)

www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Leea, chiar frumosi puii tai! Si Tiana pare chiar maricica!
Sa te repari cu bine, si eu m-am gandit ca probabil e de la anestezie...

Crissy, eu zic ca puful blond nu e asa mare problema. De hormonii din pui, inclusiv mezeluri de pui, auzisem si eu ca fac mari pb. Si Anuca mea e cam pufoasa, are de la nastere ceva pufuletz brunet pe care l-am asteptat sa dispara... M-ati pus pe ganduri .

Roxi, chiar vorbisem cu un medic de familie: au dreptul sa taxeze multe servicii, inclusiv adeverintele. Unii cer mai mult, unii mai putin, altii deloc. De legal e legal. Idem cu programarile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

eu, neavand med de fam, n-am platit nic pt avize, daaaar am platit 70 de lei pt exsudat si copro (ca mi-a fost mila sa-i duc la dracu' cu carti dis-de-dimineata doar ca sa le ia un pic de saliva (gratis), asa ca am facut analizele aproape de casa, cu bani - bine, si eu ar fi trebuit sa ma invoiesc o dimineata, dupa ce saptamana de dupa concediu mi-am petrecut-o din invoiala in invoiala - si acum pare la fel, dat fiind ca miercuri si joi am sedinte la gradinita la ore imposibile - poate la aia e miercuri o pun pe mama sa se duca )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Mai, mie imi place gradinita, scoala, mie imi plac institutiile si organizarea.
Inceputul scolii ma binedispune, doar sfarsitul vacantei nu. E greu de inteles dar ma bazez pe voi.

Maria, puful doar daca e localizat in mod special la zonele la care apare la pubertate e problema care ar merita investigata. Altfel se incadreaza in limitele normalului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Elise are par mult pe maini si picioare, la subrat&Co e cum zicea Maria, pufulet blond. Unde ar tb investigata pb? La endocrinolog?

lavi, carnea de pui o cumparam din comert (cele cateva gaini pe care le tin bunicii, crescute cu graunte si iarba, fara concentrat, sunt pt oua, taie doar la Pasti si Craciun, sunt prea batrani si bolnavi ca sa mai faca fata). Sanii sunt fara proeminente.

Oare sa ne orientam mai mult pe porc?

Eu nu am platit niciun aviz.

Sa avem un an scolar usor, fara muci, tuse si restu'.

La grupa ELisei s-a mai schimbat o educatoare (a doua, al doilea an la rand). Bine macar ca pe cealalta o au de la grupa mica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

An scolar bun si fara peripetii!

Lavi, si mie imi place organizarea, eu personal sunt mult mai eficienta asa decat lasata de capul meu

Rianna a primit primul pachet cu teme de casa. Pachetele se primesc joia si se duc inapoi la scoala, terminate, joia urmatoare. Temele sunt impartite pentru fiecare seara cate o pagina-doua (mai putin vinerea si bineinteles nimic pentru weekend). Joi seara am facut portia de joi, ieri deja era cu dosarul scos ca ea vrea sa faca teme Le-am facut pe cele de azi, de-abia am oprit-o sa nu termine toata saptamana. s-o tina tot asa entuziasmul!

In schimb, nu-i place la afterschool. Deloc Si nu-mi dau seama de ce, daca o intreb imi raspunde tot aiurea (ca de ce ii dau hartie albastra sa coloreze pe ea si nu alba, ca de ce trebuie sa-si puna gentuta cu mancare pe etajera unde e scris numele ei si nu in ghiozdan... prostii din-astea). Are ceva prietene, o fetita-doua din clasa ei, oricum copiii sunt doar de clasa 0 si I, nu sunt la un loc cu copiii mai mari. Tot astept sa vina mai entuziasta de acolo, dar deja e aproape o luna si nimic

Rianna are destul de mult par pe picioare, dar noroc ca-i blond si nu se prea observa decat de-aproape. In alte locuri nu am observat nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

DAca sinteti curioase, uite aici cam care sint cunostintele pe clase pe care e bine sa le stie copilul la terminare fiecarei clase. Eu m-am uitat deocamdata doar pe gradinita :-)
http://worldbook.com/typical-course-of-study.html

meems, eu m-am specializat in ultimii ani pe maieutica puerila... Asa ca daca vrei sa afli care e problema Riannei cu after care adu-o incoace si scot eu adevarul de la ea! Pe bune. Nu stiu cum fac, dar copiii imi spun mie ce-i doare. Asa, deodata... vorbim despre lucruri, una-alta, si deodata imi varsa amaru'! Asa am aflat anul trecut care era problema cu baietelul unei prietene care incepea scoala si era super terorizat de idee. Si dupa ce am aflat care era problema si a remediat-o a fost super fericit! Am mai aflat de la fii-mea ce s-a intimplat la scoala de schi, cind imi spunea ca nu mai vrea sa mearga in veci si tot asa..
Acum pe bune, metoda mea e urmatoare: foarte non-salant, dupa ce vorbim de alte lucruri, arat empatie fata de situatia stresanta si incerc sa spun ceva care sa-i arate ca si eu m-as simti la fel in locul ei. Si nu stiu cum ca din una intr-alta, mi se dezvaluie! Sper sa tina figura si cind o fi mai mare!!

Mergi la inceput