Colectia de toamna-iarna 2005 (27)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

a mai platit cineva 15 lei la medicul de familie, pentru aviz epidemiologic necesar luni la gradi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

ROXI eu am platit 10 lei. Miruna face balet la Giuliana, daca vrei s-o inscrii pe Alexia suna-ma sa-ti dau detalii.

LAVI eu votez pentru inscrierea si la alta odisee daca ai timp #351;i chef. In fond poti gasi persoane dragute si pe acolo, mai schimbi o vorba, daca poti ajuta cu un sfat de ce nu? Te poti retrage oricand daca nu-ti face placere. Daca simti ca vrei asta, go for it... Sunt sigura ca nu vei uita de noi

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)

www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Confirm si eu ca pe-aici se fac muulti copii. Mai mult in Midwest, unde e viata mai ieftina, si unde 3 copii e asa de inceput. Dar sa stiti ca si familii de romani s-au molipsit - mai ales dintre cei care locuiesc in Midwest - avem in familie un exemplu si inca un cuplu de prieteni tot cu 3.

In alta ordine de idei, fii-mea parca s-a maturizat teribil intr-o saptamina de scoala. Azi a primit... un pumn de la un baietel - ca de-asta am dat-o la scoala privata sa fie numa' cu unu' si unu'
Directoarea a vazut si a discutat problema, baitelul a spus ca-i pare rau si ca nu mai face in veci, iar fii-mea calma a spus (scena relatata de directoare): "That's ok. I'm fine. No big deal."
Dupa care s-a descoperit prin maeutica aplicata la masa de seara, ca de fapt baietelu nu ar fi planificat miscarea, ci "s-a intimplat." (" he didn't do it it un purpose; that's what Rinoa said because she saw.") - eu ma indoiesc, dar sa vedem cum mai evolueaza lucrurile, ca se pare ca au mai existat niste frecusuri cu acest baietel. Plus ca pe fii-mea o alearga toti baietii... of, si inca nu are 16 ani...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Fetelor va multumesc pentru felicitari si urari.
Lavi, toate gandurile bune din partea noastra, sarcina usoara, bebeloi masculin (ca poate iti doresti) si sanatate.
Noki io imi facusem impresie buna despre tine asa ca nu mi-o strica. Nu imi narui sperantele. Ma refer la faptul ca mi-am facut prunc de ziua ta.

Tianae destul de cumintica, mananca cat sapte, a pus deja mai mult de o juma de kil, se trezeste la 3-4 ore. Lapte am cand prea mult cand nu-i ajunge, dar ne descurcam.Mulgem la greu, traiasca pompa Avent. Nu mai tin minte cand ar trebui sa doarma toata noaptea?!...Ce vise am,nu? A inceput sa semene cu mine cand eram bebelus.A fost ieri dr. la prima vizita. Zice ca in mare e ok, dar aude un suflu sistolic slab, care sa nu ma ingrijoreze.

Tudor e putin gelos dar incerc sa nu ii dau motive ci atentie maxima. In felul lui "badaranesc" e tandru cu sora-sa, ma anunta cand plange ori i-e foame. E interesat de putza fetei si de schimbatul scutecului. Fac baie impreuna, adica deodata dar separat, ceea ce ma oboseste f tare. Voi schimba asta. De luni la gradi, abia asteapta.

Eu , desigur am tot felul de baiuri. Dintre care cel mai notabil e o pareza faciala pe dreapta. Nu stiu cum am capatat-o. In spital n-o aveam cau nu am observat-o din cauza altor dureri. Dar nu pot clipi cu ochiul drept, se inchide mai greu ca stangul, nu pot trage cu ochiul, partea dr a gurii nu se inchide bine, nu pot manca supa ca imi curge sau spala pe dinti, ma doare partea dr a capului si toata partea dr e mai lasata decat stg. Se vede. Neurologul mi-a dat medicamente. O parte nu le pot lua din cauza ca alaptez, printre care prednison ori paduden. Asa ca iau milgamma, vit e, pentoxi retard, desi si pe astea scrie ca nu-s indicate in caz de alaptare. Pe net am citit ca se amelioreaza in o luna, trece in 2-3 luni, dar daca nu trece in 6 luni, asa raman. Deci sunt panicata, mai ales ca prednisonul e cel mai bun si io nu il pot lua. In rest...ma descurc oarecum. Mama tocmai m-a parasit, are recoltele de adunat la tara. In noua casa ma acomodez cu greu, mai ales ca trebuie sa urc si sa cobor scarile de 100 de ori, ca e prea mare, ca nu ma sint acasa. Mi-e dor tare de apartamentul meu mic.
A...si nu mai am lohii. Adica am avut vreo 12 zile si gata. E ok oare? Mai tineti minte cum ar trebui?

Ma anunta fii-mea ca trebuie hranita. Asa ca va pup.
Am mai pus niste poze si Tiana si Tudor (de la mare unde a fost cu matusa-sa)

http://s242.photobucket.com/albums/ff83/leea_cv/2011/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

leea, am avut semipareza faciala prin scoala generala, eu am facut-o de la curent, aveam parul lung si ieseam cu el ud afara.
a trecut greu, am fost internata zile bune, luam pastile multe, si tot nu trecea, apoi am facut masaje faciale si ionizari, care cred eu ca au avut un rol foarte important.Stiu ca m-au plimbat ai mei luni bune pe la medici, intr-un tarziu mi-a trecut dar cred ca nu am depasit 6 luni.
multa sanatate draga mea, ai grija de tine si acum daca va trebui sa intrerupi alaptatul o faci pentru sanatatea ta, copii cresc foarte sanatosi si numai hraniti cu lapte praf.
e o scumpa mica ta

noki si mie mi-e dor de tine si de saralina scumpa.Matei zice noki la ochi

madau , merci pentru raspuns, am aflat ca atii nu au platit nimic si ma intrebam cu merge chestia asta, e legala sau ba? adica unii cer altii nu!
mai cercetez cu baletul, merci pentru ajuto, te anunt daca decid pentru.

bic este normal sa atraga privirile fata ta, este asa frumusica
este bine ca s-a luat atitudine la scoala, foarte impaciuitoare sma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Leea nasoala treaba cu pareza! N-o fi de la anestezie?
E normal ca la 12 zile dupa nastere sa ti se termine lohiile.
Frumoase pozele si tare frumosi copiii tai, amandoi!

Suflul sistolic sa nu te ingrijoreze daca dr a zis ca nu, e cvasi-normal la copilasi asa mici.

Eu nu-mi doresc baietel, tot fetita mi-as dori in sinea mea, dar la o adica daca iese baietel ma voi impaca cu ideea si sigur am sa-l iubesc. Am timp cateva luni bune sa ma impac cu ideea, nu-i problem.

Bic se mai ciondanesc copiii, succes frumoasei tale la scoala!

Meems Miha e in Germania acum, cvasi-definitiv. Pe moment isi perfectioneaza limba germana. Maya s-a adaptat foarte usor mai ales ca mai statuse pe la bunici pe acolo si vorbeste perfect, cu accent de localnic. Poate mai intra ea si mai povesteste.

Eu n-am nevoie de socializare suplimentara on-line, o thanks! si-asa sufar ca prietene dupa prietene mi-au emigrat si pastram legatura in principal pe mail.

Practic n-am nevoie de socializare suplimentara nici life pe aici pt ca prea mult timp n-o sa am, in timpul saptamanii sunt si voi fi si mai full cu 2 copii mari si 1 bebe, iar in week-end0uri cand e vreme buna mai plecam, cand nu mai gospodarim.

Madau problema e ca la mine asta cu intru din cand in cand si daca nu-mi mai place ies nu va tine, eu daca intru ma implic, am stat aseara si am mai discutat cu consiliera Noki in parc si la cum o iau eu ar fi o risipa enorma de timp si energie, raportul cost/beneficiu extrem de prost.

De aflat una-alta pot afla si daca mai citesc din cand in cand fara sa intervin. Ceea ce si fac de ceva timp sa ma mai pun la curent cu ce e nou in materie de maternitati, analize, cumparaturi pt bb, etc. Dar daca "ma inscriu" ma simt obligata sa si raspund. Or la anul, din toamna, voi avea un bb mic + o fata clasa a 5-a cu lectii dimineata si scoala dupa amiaza + o fata clasa I cu program invers. Numai de forum n-o sa mai am timp.

Am sa mai intru din cand in cand la voi ca ne cunoastem de mult, imi sunteti dragi si se scrie putin.

Roxi am impresia ca medicii de familie au dreptul sa ceara taxe pt adeverinte, certificate, (prenuptial, scoala de soferi) etc. Nu stiu daca avizul epidemiologic intra sau nu in categoria asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

leea, ce copii frumosi ai, tu!!

semipareza faciala am avut si eu (deodata cu semimeningita de la par ud afara) si mai stiu cateva persoane, una de la stres a capatat. un sfat pe care nu stiu daca l-ai primit: mesteca bomboane gumate non-stop. mesteca, mesteca, mesteca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

catutza, cat costa sigilarea?

lavi, da, cam devreme cu ciclu... Nati cu intrebarile legate de bb. La odisea 2 avem o mamica cu 3 fete si alta cu 3 baieti. Virgil ce-si doreste?

Fetele, Elise e plina de par, azi am obs. la subrat, cateva firisoare, si la pasa are cateva mici, blondute. Nu-i cam devreme????

Multumim de gandurile bune legate de Bea. Din nefericire, faptul ca aude nu ne incanta prea tare. La ce folos ca aude dar nu percepe?! La ea, intre urechea medie si creier se produc microfonii, de aici belelele...

leea, ???? Sanatate! Lohii eu am avut ~ 4 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Crissy cam devreme treaba cu parul, au inceput cumva sa se reliefeze si sanii?
A zis pediatra ca a avut cazuri din astea si sunt din cauza estrogenilor in principal din cauza estrigenilor din carnea de pui. Ii dai mult pui din cometr? Sau pui de casa dar hranit cu concentrat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Leea, copii frumosi ai!!!
Refacere rapida cu toate

Mergi la inceput