Un oras ireal de frumos ...

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns libelula spune:

Mai exista campingul din Dumbrava si gradina zoologica de vizavi, cu hidrobiciclete?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabidaniela spune:

Citat:
citat din mesajul lui libelula

Mai exista campingul din Dumbrava si gradina zoologica de vizavi, cu hidrobiciclete?

De camping nu stiu, dar hidrobicicletele si gradina zoologica inca mai sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anne45 spune:

Intradevar , Sibiul este frumos-am fost acum 4 ani , aveam ceva proiecte de serviciu si am "poposit" pentru cateva zile.

mami fericita de Giuliano
https://picasaweb.google.com/102421590206055963392/08Lug2011FotoCompleanoGiuliano?authuser=0&authkey=Gv1sRgCPLDjoaisOzWtQE&feat=directlink
sunt baiat mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

cred ca atat Sibiul cat si Brasovul seamana foarte mult intre ele, acelasi aer curat si relaxat, aceiasi oameni, aceeasi arhitectura...chiar si centrul e destul de asemanator!
Intr-adevar, Sibiul e un oras tare frumos!

Mamica lui JR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

N-am vazut Sibiul decat in poze.
Sper ca macar o data sa ajung acolo.
O colega de-a mea de facultate si buna prietena si-a facut studiul de caz pentru licenta pe Sibiu si in particular pe "Dumbrava Sibiului". Asta se intampla in 2002.
Stiind ca imi plac foarte mult pozele, mi-a facut cadou de ziua mea un album cu vederi din Dumbrava Sibiului. E unul din cadourile de suflet ce le-am primit de-a lungul timpului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Nu stiu cine e primar in Brasov, dar in Piatra Neamt e 'Pinalti' si nu e neamt. Deci se poate!
Cum am spus, omul sfinteste locul, nu conteaza ce origini are, conteaza cum lucreaza!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

si eu sint indragostita de Sibiu si luna ce vine o sa dau o tura pe la muzeul satului, poate si la brukental, in mod sigur la crama sibiului si apoi pe unde mai nimerim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Mirela,dar ceva poze nu ne pui?Hai ca eu acum am impresia ca e Raiul pe pamant,la setea ce o am acum sa citesc despre terase ,alei minunate ,umbra,muzee.....olalala

Whatever happens don`t let go of my hand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Am fost si eu iarasi in primavara, frumos orasul vechi, m-am plimbat vreo 3 ore pe stradute, am stat la terase,era plin de turisti!
Orasul nou, ca orice oras din Romania!
Am sa caut poze sa pun in album Hanne, o sa-ti placa!

Edit, am pus, sunt la mine in album,plus 4 poze de la Alba Iulia cu Sala Unirii, pe mine una m-au trecut fiorii si mi s-a facut pielea de gaina cand am intrat in sala aia si am citit inscriptiile!

De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Eu sunt din Sibiu, dar gasesc Brasovul cel mai frumos oras al Romaniei, dupa care imi plac Oradea, Cluj, Timisoara.
E frumos si Sibiul dar nu ca Brasovul.
Strazile insa sunt o pacoste, nu in centru, in rest, ceea ce nu se poate spune despre Brasov. Am condus prin tot Brasovul si toate strazile erau perfecte. Jos palaria in fata primarului din Brasov.

Mergi la inceput