Pufi de ian-feb 2010 ! La multi ani Bubu !(38)
Raspunsuri - Pagina 3
ana_g spune:
haideti, nu ma faceti sa plang....eu de mult ma gandeam sa va fac o "declaratie de dragoste", doar ca mi-a fost frica sa nu ziceti ca-s putin ciupita de molii. subscriu la tot ce ati zis pana acum, e uimitor cat de mult pot insemna niste persoane pe care nu le-ai cunoscut niciodata pe viu, dar cu care vorbesti zilnic, nu mai zic de poze care apropie f mult.....sper sa ramanem unite si sa ne vedem pufii crescand frumos, sanatosi si destepti!
_
mama lui Stefan, pui scump
Beatrice1982 spune:
mah da toate sunteti gravidoase????????????
sunteti dulci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
_
Bea, mami de doi baieti :
Ivan Matei (14.01.2010) si 24+ cu Adam Stefan
Doamne ajuta sa fim sanatosi!
Beatrice1982 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui sorina_bz
Bea.....pe mine m-ai invatat si ajutat mult, cu siguranta... Sorina, mami de Diana si Iris |
da???????
ma bucur mult de tot ca ti-am putut fi de ajutor........
_
Bea, mami de doi baieti :
Ivan Matei (14.01.2010) si 24+ cu Adam Stefan
Doamne ajuta sa fim sanatosi!
simplicity spune:
Nu mai este nimeni?
Ariana doarme dar asa tresare prin somnic si mai si plange cateodata;maselutzele astea o chinuie.
Eu mai am inca un pic si termin cu zugraveala
Mami de Ariana
Motto-ul meu:
"Eu sunt cate putin din tot ce am intalnit."
nyny spune:
Simply sunt si eu pe aici. Ca de obicei, astept sa mi se usuce parul. Nu mai bag feonul ca sa nu fac galagie sa trezesc gashca.
Offf, micutza Ariana sa doarma linistita.
Si noi avem o repriza de urlete pe la 2-3 noaptea... cam de 2 sapt. Ori viseaza urat (da chiar, or visa la varsta asta?), ori de la dinti... nu stiu.
Mamica fericita de Mara si de David
simplicity spune:
Nyny eu ma gandesc ca au inceput sa viseze din moment ce au vazut mai multe imagini, deja constientizeaza unele lucruri....poate sa viseze ca nu ii place cum a facut o vaca sau stiu eu ce....cred, nu sunt sigura
Mami de Ariana
Motto-ul meu:
nyny spune:
Si ca sa vezi... in drum spre pat m-am lovit de o mare cutie de inghetata din care ma infrupt acum. Si asa n-am mancat mai nimic in timpul zilei si trebuia cumva sa bag niste calorii sa nu cumva sa ma ia ameteala in somn si sa cad din pat... naibi. Ce mama ma-sii...
simplicity spune:
Am uitat sa va spun ca de 2 saptamani am trecut-o pe mancare de a noastra,ea singura mi-a dat acceptul in sensul ca nu mai imi mananca deloc dar deloc mancarica de la borcanele si nici daca ii fac separat mancare nu mai vrea ca cere ce avem noi....si asa mananca fata mea...wow cel putin supele/ciorbele
Mami de Ariana
Motto-ul meu:
simplicity spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nyny Si ca sa vezi... in drum spre pat m-am lovit de o mare cutie de inghetata din care ma infrupt acum. Si asa n-am mancat mai nimic in timpul zilei si trebuia cumva sa bag niste calorii sa nu cumva sa ma ia ameteala in somn si sa cad din pat... naibi. Ce mama ma-sii... Mamica fericita de Mara si de David |
sa iti fie de bine, eu savurez grefa si vad ca nu ma ia somnul
Mami de Ariana
Motto-ul meu:
nyny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simplicity Nyny eu ma gandesc ca au inceput sa viseze din moment ce au vazut mai multe imagini, deja constientizeaza unele lucruri....poate sa viseze ca nu ii place cum a facut o vaca sau stiu eu ce....cred, nu sunt sigura Mami de Ariana Motto-ul meu: "Eu sunt cate putin din tot ce am intalnit." |
Ai dreptate. Al meu poate sa viseze ca l-a muscat sora-sa... ohoho are de unde sa se inspire .