Pufi de ian-feb 2010 ! La multi ani Bubu !(38)
Raspunsuri - Pagina 4
nyny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simplicity Am uitat sa va spun ca de 2 saptamani am trecut-o pe mancare de a noastra,ea singura mi-a dat acceptul in sensul ca nu mai imi mananca deloc dar deloc mancarica de la borcanele si nici daca ii fac separat mancare nu mai vrea ca cere ce avem noi....si asa mananca fata mea...wow cel putin supele/ciorbele Mami de Ariana Motto-ul meu: "Eu sunt cate putin din tot ce am intalnit." |
Bravo Ariana. Au trecut deja la alta etapa copilasii nostrii.
Si noi la fel suntem. Bine, David nu prea a mancat mancare de bebelusi. Dupa 1 an deja i-am dat mancare ca a noastra, bineinteles adaptata pt varsta lor... fara prajeli, sare, condimente, grasimi samd
Mamica fericita de Mara si de David
nyny spune:
Nu mai stau, ma duc la culcare. Iar ma dor picioarele de mooor si mi s-a promis de acum 2 zile un masaj... dar a adormit maseurul. L-a luat somnul asa, subit... cand am intrat in baie era fresh si dupa 15 minute cand am iesit sforaia de rupea patul. Hmmmm... e cam cusuta cu ata alba da asta e. Poate maine am mai mult noroc...
Sa avem o noapte buna.
Mamica fericita de Mara si de David
micki_mica spune:
Seara buna si de la noi!
Citesc si ma minunez cum trece timpul si daca acum 2 ani vorbeam intens daca sunt permise 3 sau 4 no-spa, acum deja pufii nostri sunt mari, papa de toate, vorbesc mult si pe limba lor, socializeaza, se joaca, isi exprima sentimentele destul de clar...
Nu v-am uitat dar nici ochi nu am mai avut de aruncat. Eu am intrat intr-o fuga, de 2 seri sunt fresh-presh...cu Kiti cu faringita acuta si cu febra maaare. In noaptea trecuta am fost la urgente....asta seara iar...imi facuse 40.1 si bag la impachetari de ma doare spatele de atatea...si tocmai ce a varsat antibioticul si antermicul luat anterior...imi vine sa mor. Ca am de asteptat macar 30 min sa se linisteasca stomacelul. Urata viroza (cica viroza).
Abia astept sa treaca si zilele de febra. Si cum noi incepem gradi(cresa) peste 3 saptamani, am fost avertizati ca asta-i inceputul. Ca un exercitiu. Mama lui de exercitiu.
Ma duc sa bag o cafea, ca a sosit randul meu de paza.
Somnic usor!
Mami lu' Kiti
NOUTATI - www.lucrumanual.tk/diverse/179-botosel-miniatural-silver.html" target="_blank">Botosel miniatural "Silver" si www.lucrumanual.tk/prices-drop.php" target="_blank">promotia saptamanii
Magazinul meu
micki_mica spune:
Neata!
Haideti la o aburinda si un bicuitel!
Mami lu' Kiti
NOUTATI - www.lucrumanual.tk/diverse/179-botosel-miniatural-silver.html" target="_blank">Botosel miniatural "Silver" si www.lucrumanual.tk/prices-drop.php" target="_blank">promotia saptamanii
Magazinul meu
sorina_bz spune:
Buna dimineata,
de cafea, Miki! Offf, imi pare rau sa citesc de viroza si febra lui Kiti....Doamne-sfinte, 40,1 temperatura...maree rauuu...Sper sa scapati cat mai repede de virusi si de febra...Deci mergeti la gradi peste 3 saptamani...ce putin mai e...cresc pufii, si inca repede de tot!
Simply...felicitari pentru papa Arianei! Mie inca mi se pare un vis frumos faptul ca iris ar putea manca neblenduit, sau chiar mancarea noastra...... fetele frumoase, sa iasa repede si ultimele maselutze!
Nyny......si eu cred ca puii viseaza....proceseaza informatiile de peste zi...poate de asta mai tipa in somn...poate si de dureri de dinti...
O zi frumoasa si usoara va doresc, asa cum imi doresc si mie!...merg la shmotrul silnic.
ale1212xa spune:
neatza
miki de cafea...aoleo ce ghinion pe kiti..trimitem pupici multi..
sti ca m-ai lovit fix in moalele capului..te citeam si cand te-am auzit ca in 3 sapt il duci la cresa ma gandeam de ce asa repede apoi mi-a picat fisa...da..si eu pe Dragos tot peste 3 sapt il duc la cresa...doamne ce repede a trecut timpul asta
n-am citit decat pagina asta...am ramas cred la pag 14 a capt trecut..deci pana recuperez incepe Dragos scoala
am o durere de sani de vreo 3 zile de mor...si ca un facut Dragos numai pe ei s-ar arunca
ma duc sa curat rapid legumele pentru mancarica a acum se trezeste domnu si nu mai pot face nimic
o zi linistita sa aveti
-----------------------------------------
Alexandra si Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem
lalitica2000 spune:
citat din mesajul lui ana_g nu as vrea sa va intristez, dar daca aveti vreo ruda mai apropiata si nu ati vorbit cu ea de mult timp, sunati-o, ca sa nu va para rau......tocmai am aflat ca unchiul meu, fratele mamei, a murit, a facut infarct undeva pe strada, era singur.....nu am vorbit cu el cred ca de vreo 2-3 ani............50 si ceva de ani, mai tanar ca mama..........si tot timpul a fost tare bun cu mine, tot timpul a avut o vorba buna, o gluma mai mult sau mai putin sarata, bani chiar.....in fine, hai sa nu ma intind. dumnezeu sa-l odihneasca!....asa ca puneti mana pe telefon si sunati pe careva drag, viata e plina de surprize. _ mama lui Stefan, pui scump |
condoleante Ana! stiu ce zici acolo ca si eu dupa ce mi-a murit o ruda foarte apropiata le spuneam pritenilor sa nu ezite sa-si sune rudele, mai ales cele cu care vorbesc, ca niciodata nu stii ce se intampla. Si in general, e bine sa spui ce ai pe suflet si sa-si afisezi sentimentele, ca nu stii niciodata. Cel putin eu, de cand cu David, mi-am dat seama ca viata poate fi foarte scurta asa ca sa nu pierdem timpul si sa ne-o petrecem cum vrem si sa ne spunem unul altuia vorbe frumoase.
Ma bucur ca Stefan a inceput sa manance normal. A fost o perioada, vorba fetelor din cauza caldurii a caninilor. Ne pun si ei nervii si rabdarea la incercare dar pe urma tot se dau pe brazda
lalitica2000 spune:
citat din mesajul lui Beatrice1982 mah da toate sunteti gravidoase???????????? sunteti dulci!!!!!!!!!!!!!!!!!!! _ Bea, mami de doi baieti : Ivan Matei (14.01.2010) si 24+ cu Adam Stefan Doamne ajuta sa fim sanatosi! |
hai ca ai fost si tu dulce Bea!
Pe urma si fetele care mai de care, zici ca eram la decernarea premiilor Oscar. Adevarul este ca toate am avut de invatat una de la alta cate ceva, ne-am sfatuit, ne-am mai si aricit din cand in cand, dar intr-un final a dat cu plus si asta este important. Am legat prietenii virtuale si nu numai, suntem o comunitate de mamici una si una iar de pufii nostri, ce sa mai vorbim....sunt niste dulceturi. Chiar m-am uitat si eu ieri pe poze...Doamne nici nu imi dau seama cand au crescut, ce fetisoare au, ce mutrite fac...nici nu vreau sa nominalizez pentru ca evident mi-au placut toti fara exceptie. Ce sa mai, suntem cele mai norocoase.
Bea,stiu ca nu ai o viata foarte usoara acolo, dar tu in mesajele tale intotdeauna transmiti cate o vorba buna pentru noi si nu stiu daca ai observat dar chiar daca te plangi de neajunsuri, la finalul mesajului tot optimist inchei. Esti un om tare bun, ne esti tare draga, asa ca nu-ti mai fa griji de balarii si alte cele. Tu scrie ce iti trece prin cap
lalitica2000 spune:
citat din mesajul lui nyny Simply sunt si eu pe aici. Ca de obicei, astept sa mi se usuce parul. Nu mai bag feonul ca sa nu fac galagie sa trezesc gashca. Offf, micutza Ariana sa doarma linistita. Si noi avem o repriza de urlete pe la 2-3 noaptea... cam de 2 sapt. Ori viseaza urat (da chiar, or visa la varsta asta?), ori de la dinti... nu stiu. Mamica fericita de Mara si de David |
nyny si la noi e la fel. De ceva timp maraie in somn, cam pe la acelasi ore, undeva intre 1-2 noaptea. Am intrebat pediatrat de ce crede ca ar plange, pentru ca noi avem toti dintii de mai bine de 2 luni, deci am exclus asta, si mi-a spus asta cu visul, ca viseaza urat. Adevarul este ca ma duc la el, ii fac ''ssssss'' si-l mangai pe spate si se linisteste si doarme linistit pana dimineata.Ce-or putea visa....habar n-am
lalitica2000 spune:
citat din mesajul lui simplicity Am uitat sa va spun ca de 2 saptamani am trecut-o pe mancare de a noastra,ea singura mi-a dat acceptul in sensul ca nu mai imi mananca deloc dar deloc mancarica de la borcanele si nici daca ii fac separat mancare nu mai vrea ca cere ce avem noi....si asa mananca fata mea...wow cel putin supele/ciorbele Mami de Ariana Motto-ul meu: "Eu sunt cate putin din tot ce am intalnit." |
Felicitari Simply si Bravo Arianei ca e fetita mare deja. Noi suntem tot pe pasate marea majoritate a manacarurilor. Supa/ciorba e adevarat ca nu o pasez cu blendarul ci o mai maruntesc cu furculita, dar in rest tot blendauim, nu chiar la inceputul diversificarii, dar mai avem cale lunga pana sa mancam normal, ca oamenii. Pana la 3 ani cand o sa-l dau la gradi am timp sa-l invat sa manance ca oamenii, neblenduit si cu tot ce trebuie. Deocamdata mai copilarim un pic