Pufi de ian-feb 2010 ! La multi ani Bubu !(38)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui nyny

La multi ani Bubu !!!

Sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de clipe fericite alaturi de cei dragi tie !

Mamica fericita de Mara si de David

subscriu si eu cu intarziere...mai bine mai tarziu decat deloc....LA MULTI ANI SANATOSI SI FRUMOSI!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nyny

Simply eram chiar pe-aici..

Am bagat copiii la culcare si acum astept sa si adoarma ca sa-mi pot face o baie. In seara asta nu mai scapa maseurul. Il prind la inghesuiala ca se uita la "el clasico" si siiigur uita sa se mai prefaca ... ca doarme.

trebuie sa stiu, trebuie sa stiu...ai prins maseurul la inghesuiala?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sorina_bz

Buna dimineata,

Sarumana de cafea, Ale1212xa!

Si noi prin zona...spal o chiuveta de biberoane...ca princesita a papat toata noaptea, ca de obicei...la 21.30, la 00.30, la 4.30 si la 7.30...acum vad ca mai motzaie, asa ca profit .... mai prestez una-alta, ca daca se trezeste....nu ma mai lasa.

Sorina, mami de Diana si Iris

fetita harbicuta ce esti...sper ca esti mai bine cu pisicu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Salutare fetelor,

Nu am mai intrat de cateva zile, am stat acasa cu Dani si nu am prea avut timp de calculator. Nici nu ma prea lasa sa lucrez, cand ma vede la calculator, vrea in brate la mine sa butoneze si el.

Dece - sper sa ai totusi un concediu placut si sa nu te intorci mai obosita decat ai plecat. Iar despre jiji mic....pupam baiatul sa treaca burtica definitiv.

Bea - sa iti traiasca palatul! Nu conteaza cat e de mare, important e sa aiba Adam loc!

Larisel - mami, toata stima si admiratia pt devotamentul tau fata de gemanutze. Si chiar daca simti ca nu mai poti.....tot mai poti. Pt ca Dumnezeu nu ne da mai mult decat putem duce.

Sorina - si tie un . De ce ai concediat bona?

Ana, nyny

Noi am fost ieri la Stanciu. Tot incerc sa ii dau de capat cu cearcanele lui Dani. Si ne-a zis, dupa un consult sumar ce-i drept, adica inima, plamani, pipait urechi si cap, ca cearcanele sunt manifestarea unei alergii.
Daca vrem sa ne dea trimitere sa facem analize (in Germania), costa mult, sunt consumatoare de timp si nervi, sunt stresante pt copil, ca nu il intepi doar o singura data....si pana la urma afli o grupa de alimente.
Sfatul lui este sa lasam copilul asa, fara analize, dar sa reducem proteinele de origine animala. Adica LP, lactate, carne. Si in jurul varstei de 3 - 4 ani ar trebui sa treaca alergiile copilariei.
M-a intrebat cat LP mananca acum, i-am zis ca un bibe de 240ml apa + 8 masuri de LP dimineata si unul identic seara. A zis ca muult prea mult pt grupa lui de varsta si ca sa reducem. Ca da, e bine sa dai LP pana la 2ani, dar nu juma de litru pe zi.
Si mai putine lactate, daca mananca branza intr-o zi, nu mai primeste iaurt si carne. Si viceversa.
Cantitatea de carne zilnica e intre 30-40gr.
Mai putin peste - ca cica e alergenic.
Pai bine, si ce sa ii dau? Legume si fructe.
Adevarul e ca noi ii cam dam iaurt si branza zilnic. Si cu juma de kil de LP, si cu masa de pranz cu carne....
Deci cam asta e. I-am povestit ca a avut viroza si a slabit 500gr. A zis ca nu e nici o problema, ca o sa isi revina.
Ou de 1 maxim 2 ori pe saptamana.
Si carne de pui din comert interzisa. Doar pui de tara, curcan (aici n-a mai zis de tara sau din comert, vita).
Ne-a recomandat niste produse de dezintoxicare parca si de alergii, Aller Care, Zinc si Aloe Vera.
Vigantolleten in lunile cu r si Calciu sirop 10 zile pe luna tot in lunile cu r.

Cam atat pt acum.

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

BF, utile informatiile de la tine. Unele nu le stiam. De carne chiar eram curioasa si eu cam care este portia pe zi.

Deci nu le mai dam copiilor Vigantolletn in fiecare zi pana la 2 ani?

Mergi la inceput

acu ca tot am facut spam pe aici si am umplut ceva pagini, pot pleca linistita acsa la puiul meu..si asa tot nu am muncit mai nimic...ne auzim maine...pa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Simply felicitari!!!

Lali wb! Tinem pumnii sa-si revina David cu mancatul!

Dece voi cand veniti?

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Lalitica, Mirela

Cred ca acum toata lumea e la somn....

Nyny voi cum sunteti?

Mami de Ariana

Motto-ul meu:
"Eu sunt cate putin din tot ce am intalnit."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loredana71 spune:

Seara buna,seara buna!
Se intoarce si oaia ratacita dupa saptamani de activitati mai mult sau mai putin placute.Citesc de vreo saptamana din urma(vreo 3 capitole)si am ajuns in sfarsit la zi.Nu ca as fi acum capabila sa dau raspunsuri nominaleDar va spun ca am suferit si eu pentru fiecare puf bolnavior si m-am bucurat de fiecare veste buna sau reusita,fara exceptie!
Am disparut asa subit(Mirela,esti tare draguta ca ne-ai pomenit)pentru ca am hotarat sa zugravim asa,pe nepusa masa,dupa ce am hotarat sa rearanjam camerele,in speta dormitorul nostru in camera mica si in camera mare,livingul si camera fetei,separate cu ceva rafturi.Zis si facut!Doar ca am calculat timpul in mod gresit,ca sa fiu gata pana cand veneau in vizita fratele meu cu familia.In consecinta,munceam noptile ca sa ma incadrez,Lara era saraca zapacita de cap,nu isi gasea locul nicaieri,ce mai,poveste de poveste...In fine,am reusit si s-a dovedit a fi chiar o idee foarte buna...
Au ajuns ai mei si am mers impreuna intr-o minivacanta la Copenhaga,unde a fost foarte frumos,mi-am mai incarcat si eu bateriile....Au mai stat apoi inca o saptamana in Hamburg si gata si vacanta...
Acum ne pregatim de vacanta noastra in 3 in Romania,cautam bilete si facem planuri...

Lara este din ce in ce mai dragalasa si mai minunataVorbeste cursiv,pune intrebari si asteapta raspunsuri,doar ca in....larezaCe,ati crezut pentru o secunda?Hahahaha,da,deci balmajeste in limba ei,cu intonatie,cu expresii ale fetei,interogativ,ei,nebunie mare,doar ca nu inteleg nici o vorba,dar este tare dragalasa...In rest,spune cuvinte,dar nu multe,are acum mai nou in vocabular ciao,papi,mami(astea in loc de mama si tata)apa,tapte(lapte),ubica(bunica) si nu imi mai amintesc acum,mai are oricum cateva...Si mai face ham ham si mac mac pentru toate animalele respectiv toate pasarile de pe fata pamantului hihihi...
Are 82cm si 12 kile,eu aveam impresia ca e mai lunga,dar am masurat-o azi...
Si pentru ca tot imi amintesc:Lara mananca dimineata tartine cu branza sau unt si sunca,lapte cu shreddies,iaurt cu cereale,prin rotatie,preferate tartinele,la pranz mananca ori supa,pe care o fac de regula alternand legumele cu ceva carne sau peste,iar seara ori tot o supa,ori orez cu lapte,ori mamaliga cu branza si smantana...Pe langa astea,roade mereu fructe,sau merisoare uscate,o noua pasiune,mai un biscuite,etc...Si mai primeste si ceva de pe la noi daca avem diferit...Si ca tot se intreba:ea mananca legume crude si fructe de toate felurile,inclusiv ciuperci de care am tot citit,dar ma indoiesc ca ar fi chiar atat de grele...Doctorul nostru ne-a dat liber la orice de la un an,ne-a recomandat doar sa nu ii dam prea gras,condimentat sau prajit din ala intens...Cam atat...
Pestele ii place grozav de mult in ultima vreme,somonul mai ales...

Legat de lapte,nu pot sa spun foarte stiintific,dar mai stiu cate ceva de la o persoana foarte avizata in care am incredere.In primul rand,incriminat era doar laptele,nu branza sau iaurtul,care sunt considerate a fi alimente foarte valoroase.Despre lapte se spune ca este un aliment mult prea complex pentru specia umana,si ca este tolerat si aduce beneficii copiilor,dar pana pe la 7 ani,dupa care nu prea ar mai avea ce cauta in alimentatie...Asta stiu si eu asa pe langa,chiar am intrebat-o expres daca ii fac un defavor Larei daca ii dau lapte de vaca,mi-a zis ca nu,ca la varstele astea mici,ei prelucreaza altfel laptele si la ei conteaza ca o masa,in fine,e diferit fata de adulti...Eu ii mai dau lapte de vaca pana cand nu l-o mai vrea,eventual poate il inlocuiesc cu un chefir sau o sana ceva seara,deocamdata insa i-l mai dau...Desi nu prea mai bea,abia bea cate 150-200ml seara si dimineata mai soarbe de doua ori,dar pun asta si pe seama scoaterii tetinelor si inlocuirii lor cu ciocuri la sticle...In fine,mai astept sa vad ce si cum...

Am scris un roman,mai revin daca imi mai vine de scris ceva...

Va pup,noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Lalitica, Mirela

Cred ca acum toata lumea e la somn....

Nyny voi cum sunteti?

Mami de Ariana

Motto-ul meu:

pe-aci si eu. Ma duc sa fac o baie si sper sa revin. De azi dimineata ma chinui sa scriu un mesaj... criza mare de timp. Treaba la greu la servici, acasa ma tabara copiii, seara ma tarasc asa cum pot pana in parc ( am niste dureri groaznice de picioare ) si cu ultimele puteri facem si ritualul de seara: hranit, spalat, culcat copiii.

Acum e randul meu. Cum spuneam... ma duc sa fac o baie si intru pe urma sa recuperez cat mi se usuca parul........ daca nu cumva adorm in cada.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Loredana stiu cum e cu varuitul, copil si criza de timp...am trecut si noi recent prin asta ....

Nyny cu durerile de picioare te inteleg, groaznic...eu am avut luni bune dureri constante si s-a ajuns la concluzia ca am o lipsa de vitamine asa ca acum sunt la "cura"....poate daca le pui in apa fierbinte si cu sare, te mai lasa....

Ariana doarme de ceva vreme, eu cu grefa mea si o lectura buna...apoi somn

Mami de Ariana

Motto-ul meu:

Mergi la inceput