Pufi de ian-feb 2010 ! La multi ani Bubu !(38)
Raspunsuri - Pagina 17
lalitica2000 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui decenuela hello fetili! ete ca va scriu de pe meleaguri....vecine...cu o sticlutza mik de...drink...din minibar...asa ca sa-mi revin dupa ziua de azi.... amplecat la 4...val vartej...cu bagajele...cred ca facute... bagat totul..si in final..tricicleta(carutuln-ar fi incaput deloc) surpriza..nu intra...asa ca suntem ....cu pasul intins... bagat copl..barbat...dar cheile...unde am pus cheile...gasesc dupa 5 min cheile in buzunar... plecat pe autostrada...oprit la omv...alimentat persoanele...jiji putin...spre deloc...prost cu mancarea...doar kk uscate... m trecut xu bacul pe la silistra...am ajuns ok...cred ca fiind cam la urma...ne-a cazat la..parter ceea ce nu-mi place deloc...ca trece tot omul de la piscina prin fatza mea...n-am prea despachetat...asa ca maine ne ducem sa ne schimbe camera.... pe drum am mers cu o mare spaima...JM si-a lasat tel lui si am apucat sa bag roaming doar pe vodafonul meu...trecem la bulgari...vrea sa sune la firma.surpriza nu merge...mamaaaaaaaa....m-a fc cu ou si otet.etc....eu nu ma gandeam decat ca daca ni se intampla ceva pe drum...ce facem....ca era cam pustiu...vin in camera...iau tel..ma uit...merge...asa a fc si cu netul...nu-i...trantea pe aici...dar...e... jiji mi-a spart un bibe de lapte( noi avem de sticla)..sterge pe aici..etc... i-am dat fortat un medicament...ercefurly.... jiji f incantat...nebun dupa holul hotelului....lifturi..etc...am prins si cina...era si orezchior pt copii..iaurt...pui...a ciugulit ceva .... a incamera..care e mare..sunt 1 pat de-o pers...1 pat dublu..o canapea...si un patutz de copil...eviednt ca jiji nu stie ce-i ala...l-ampus in el...a fcca tot nebunii...asa ca...ne vom muta...fara patutz.dar na...au fost draguti... am rez prb LP fara lactoza punand putina gulcoza in el ( aseara..am pus cativa stropi de sirop de artar...rezultatul diaree...diaree adevarata dimi) nici eu nu sunt ok cu scaunul.......ce mai di vis... deci...stiu ca am fost ffff necoerenta....asa sunt de obicei...scriu ce-mi aduc aminte..n-amo ordine clara.... a...e cam racorik...bine acu m-am incalzit bine.....park nici spatele nu ma mai doare( E VARZA DIN NOU).... ce sa zic...sper la cum am venit fara chef...cu prb etc...sa ne faca DD o surpriza si sa fie totul neasteptat....de bine ne auzim dimi la coffe....(noi suntem matinali) scuze ink o data... puteti sa sariti totul...sunt balarii...si sa cititi rezumatul suntem in concediu...jiji e la fel..nici-nici...eu la fel..nici -nici...Jm...nu l-am intrebat pup NB Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii... Povestea unui...petrecaret JUCARII PENTRU PITICI... N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!... |
moama dece, parca ma vedeam pe mine. Asa suntem noi inainte de plecare. oricate pregatiri facem dinainte in ziua plecarii tot agitatie mare, ne intoarcem din drum din diverse motive...evident pentru ceva ce nu se gaseste in casa eu sunt de vina, eu am umblat ...balarii din astea...sper din tot sufletul sa mearga totul bine si sa va simtiti bine, sa nu te intorci mai obosita de cat ai plecat si sa fiti numai cu zambetul pe buze. Sper ca Luca e mult mai bine.
lalitica2000 spune:
citat din mesajul lui alexroco2010 Salutare Fetelor , Sunt Roco am fost cu voi la pufuleti de 2010 stiu ca am disparut o perioada cam lunga dar am avut contul blocat nu am reusit sa-l deblochez asa ca mi-am facut un alt cont cu id-ul alexroco2010. Va imbratisez si sper ca imi acceptati revenirea. Alexroco2010 Mamica de nazdravanAlexandru Lucian Mihail |
bine ai revenit roco...imi aduc aminte si acum de tine cat de greu ti-a fost cand ai nascut....cum stateam toate aici si asteptam vesti si ce consternate eram cum te tineau ei in spital acolo atata timp si nu-ti faceau cezariana...
simplicity spune:
Noi nu am avut net ieri.
Mirela asteptam sa reveniti, sa treaca mai repede perioada mai putin linistita
Dece ma bucur ca va simtiti mai bine, sa stapaniti sanatosi noua achizitie
BF imi pare rau de prb cu cearcanele; despre lapte si noua aici ni s-a spus ca dupa un an laptele nu mai e asa important in ideea ca isi asimileaza calciul& co din alte lactate....apropo de asta Dece eu cand nu vrea sa serveasca iuart ii dau in milkshake....noi servim dimi si seara LP iar in timpul zilei ar avea un milkshake sau 2 (cu LV)
Sorina spor la treburi
Lalitica bine ati revenit...ma bucur ca ati avut un concediu placut,o sa isi revina David cu mesele treptat uau 54 de familie super
Alexa multumim de cafea....mai spune-ne de Dragos
Nyny tot pe la munci?
Tomaca e in concediu, asa-i?
oare cum e Alicredo?
ne mai auzim la schimbul 3
Pupici
Mami de Ariana
Motto-ul meu:
"Eu sunt cate putin din tot ce am intalnit."
lalitica2000 spune:
citat din mesajul lui larisel Si ca tot vorbeam de zile obishnuite, am observat ca gemanuztele au meniuri deosebite, cel putzin ca nr de mese. Asha ca ash incerca un nou sondaj, care e meniul pufilor la 1 an jumate +? Incep eu, binentzeles... Gemanutzele au 3 mese principale (mic dejun chiar mic; pranz compus din fel 2+supa/ciorba+uneori desert mic; cina = un fel 2/o tartina/nishte paste) si 2 gustari (fructe la mijlocul diminetzii; iaurt/budinca dupa-amiaza)+ rontzaieli (intre gustare si cina) + lapticuri (inainte de mic dejun si dupa cina si uneori noaptea sau super-dimineatza) ... cam multe mi se pare ... cantitatzile sunt mici, dar totushi... Le-am cantarit si masurat azi (trebuia de pe 9 pt 20 de luni) si ... nu s-au inaltzat deloc de luna trecuta (Alena 79cm si Nataly 78cm) si nu au luat deloc in greutate una si chiar a scazut alta 100grame (pt prima data nu cresc nici macar un gram de cand le cantaresc lunar de la nashtere ) (Alena 10.2kg si Nataly 9.54kg). Si inca o intrebare... ce lichide beau pufii in afara de lapte si supa? Gemanuztele mele rar beau apa (mai mereu afara, dar in casa nu prea) si altceva nu le mai dau (le mai dadeam ceai la inceputul verii dar l-am scos pt ca se strica prea repede; suc Tedi dar nu prea sunt de acord cu el; apa cu arome dar tot sucuri sunt si nu prea le accept). _ din 09.12.2009 mami de gemanutze sagetatoare |
la noi meniul e cam la fel ca si cel de la 1 an.
ora 7 lapte cu cereale, dar sunt zile in care nici nu vrea sa guste laptele, asa cum a fost de dimineata asa ca i-am dat niste gris cu lapte
ora 10 fruct cu branza si biscuite
ora 13 masa de pranz la care mananca cam 300gr care poate fi dintr-un singur fel sau mai multe...depinde de fitzele lui
ora 16 iaurt simplu sau cu biscuite sau o budinca de la Humana
ora 19, teoretic se zice ca e bine sa manance legume de la pranz dar la mine cum si asa merge greu pranzul, pentru cina am optat pentru mamaliga cu branza si smantana, gris cu lapte, orez cu lapte, iaurt cu fructe, cereale de porumb cu lapte, fructe cu cereale de la borcan
ora 22 lapte cu cereale
legat de lichide, David al meu bea apa destul de multa, ii place mai ales daca ii dai direct din sticla, sa bea singur...este cel mai incantat. In rest nu-i dau sucuri. Am si eu acasa suc pentru copii, dar pana acum nu l-am desfacut.
Sa stii ca si david a avut o luna in care nu a pus un gram pe el. Noi acum avem 9950gr..este pragul psihologic...de fiecare data cand a trebuit sa schimbam cifra a durat mai mult, nu stiu...oi fi eu nerabdatoare sa vad cifra 10. ideea e ca trebuie sa ne obisnuim ca nu mai cresc copiii nostri in ritm alert si vor fi si perioade de stagnare sau chiar scadere de 100gr...vor recupera mai tarziu, nici o problema
lalitica2000 spune:
citat din mesajul lui larisel Si ca sa fiu atipica pana la capat... voi va laudati pufii care mai de care, ii iubitzi care mai de care... Si eu imi iubesc gemanutzele cel mai mult pe lumea asta, dar asha nu le sufar cateodata... poate nu e cel mai potrivit cuvant, dar n-am stare sa caut altul... Shtiu ca se plangea nu demult cineva ca nu mai sta puful in carucior. La un an jumate? Mi se pare super tare ca a stat si pana acum... Eu am avut parte de gemanutze care nu au stat in carucior de la 5 luni (de iesheam cu ele si le caram in bratze si caram si hardughia de carucior ca in el urlau). Bashk, nu stau nici in tricilete... le-am luat tricilete (deshi nu aveam de gand) ca trageau de toate pe care le vedeau la altzii... in ale lor stau maxim maximorum 5 minute si escaladeaza ... Doar daca au chef de rotzait reushim o tura de cartier la plimbare, altfel nici chip. Sa nu mai zic ca nu merg de manutza decat foarte foarte rar si atunci dupa lupte seculare de convingere. Sa adaug recentele crize de isterie din parc? (acasa nu le mai socotesc). Si mofturile la mancare? Deja sunt mofturi... pt ca stramba din nas, studiaza cum arata mancarea, se arcuiesc & multe altele... si asta la felurile consacrate (nu am pretentzii la noutatzi). Plus scosul bavetei in timpul mesei, plus catzaratul pe manerele scaunului in timpul mesei... Si nu mai povestesc din nou bataliile, ciondanelile, tanguielile continue cu sau fara motiv... Aaa... am uitat, nazurile recente la somn ale Alenei. Cred ca era singurul lucru mai "comod" cu care erau de acord. Si deja au cam inceput sa faca lucruri inadins pe dos... Cat timp dureaza perioada asta a lui nu, oare? Toate cele expuse de mine anterior le fac ori una, ori cealalta, ori amandoua simultan... asha comportament/program k la carte (cu exceptzia somnului) nu prea am avut parte... _ din 09.12.2009 mami de gemanutze sagetatoare |
larisel, sunt convinsa ca toate am trecut prin starile descrise de tine, atunci cand stii ca le-ai incercat pe toate si copilul tau tot tipa, sau se arucieste, face figuri. daca mai adaugi si oboseala fizica, e imposibil sa nu simti cateodata ca iti vine sa-ti iei campii. Eu cel putin am trecut prin asta, dar important este ca la sfarsitul zilei sa-ti ramana macar o ora pentru tine, sa-ti poti reincarca bateriile. Pe mine cand ma vede al meu ca nu mai fac fatza si incep sa imi schimb tonul vocii, apare el in peisaj si il scoate pe David afara sa pot sa ma relaxez si eu un pic.De o vreme, adica de cateva zile, am observat ca a inceput sa se implice mai mult, sa stea mai mult cu el fara sa-i cer eu, ceea ce nu poate decat sa ma bucure. E bine si pentru relatia lor si e bine si pentru mine, ca imi mai trag sufletul putin.
simplicity spune:
Sa bag si eu un cra cra de mami :
Am intrat si eu la AAT (Association of Accounting Tehnicians) asa ca din septembrie dau startul la urmatorii 4 ani de scoala.
Mami de Ariana
Motto-ul meu:
"Eu sunt cate putin din tot ce am intalnit."
lalitica2000 spune:
citat din mesajul lui sorina_bz Buna dimineata, sarumana de cafea, Larisel! Ma pregateam sa o dau eu, dar e mai buna facuta de altul… eu scriam placinta asta in word… Am cam fost disparuta, din motive de butoi, dar de citit am citit tot… Am avut o saptamana cam creatza…concediat bona, iris a avut vreo 2 muci…acum cam refuza laptele …de mancat.. mananca solide, dar ieri si alaltaieri a refuzat laptele de dimi, so …la ora 8- 9 dimi eram cu ea in scaunul de masa, sa-i dau papa…Ma bate un gand de otita, sper sa ma insel…ca nici nu gasesc pana marti nici un orl-ist disponibil…sper sa fie doar mofturi. Sorina, mami de Diana si Iris |
intre timp sper sa fi iesit din butoi si sa fi mai activa ca asa ne-ai obisnuit si tu si nyny...ati lipsit voi la odisee dar aici ati avut o perioada in care voi tineati forumul activ.
si david face la fel in parc, ia copiii la ciupit si se orienteaza si pe cei mai marisori...pe cei mai mici ii trage de maneca, le pune mana in cap....am uitat sa va zic la mare ce a facut la 2 fetite, in 2 zile diferite....uneia i-a pupat degetul de la picioare iar celeilalte i-a pupat mana...jur ca nu stiu de unde a invatat si vazut acest lucru...era asa dragut...atata romantism la el...doamne...oare cum o fi cand chiar o sa faca curte unei gagici
imi pare rau ca doar atat a tinut magia bonei. Pana la urma ce te-a facut sa o dai afara, ca parca nu erai hotarata suta la suta....Legat de bona, un coleg de-al meu a venit ofticat la birou ca bona i-a cerut marire de salariu dupa jumatate de an pe motiv ca ea lua somaj si acum ca i se terminase somajul le-a spus ca sa-i ajute si ei si sa ii dea 150 ron in plus ca si asa vine de departe. No comment....MIe bona mea nu mi-a spus nicioada ca sa-i platesc aboanmentul, si nici nu m-am gandit la acest aspect. Am auzit ca se practica daca de exemplu bona este din bucuresti iar familia locuieste in vreo suburbie. Pana la urma cand te intorci la birou?
ce bine te inteleg cu laptele...eu obligat fortat la 7 dimineata trebuie sa-l pun in scaunul de masa, in caz ca-mi refuza laptele...ma duc il spal pe ochisori, il schimb si aia e...il pun la masa sau azi l-am dus pe balcon sa se uite la masini si eu ii dadeam mancare...e mult mai comod cu laptele, plus ca de multe ori adormea imediat la loc...asa nema somn.
Ce te face sa crezi ca ar avea otita?
lalitica2000 spune:
citat din mesajul lui larisel sorina De vreo 2-3 luni am scos tava de la cantar pt ca nu mai stateau nici ele si acum le pacalesc sa se suie convinse si imi fac treaba rapid, cam cat sa se asheze ele din picioare pe vine. |
si eu am probleme la cantarit ca imi tot apasa pe buton, asa ca ii dau ceva in mana (o suzeta, o moneda, un capacel de la vreun sirope, ceva acolo) si pana se dumireste ce si cum apare si greutatea si aia e, am rezolvat treaba.
lalitica2000 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui larisel
Sunt sigura ca toate mamicile trec prin momente de genul mai des sau mai rar, dar eu in momentele alea nu ma gandesc "ah, ce mult le iubesc", ci imi vine sa dau cu ele de pamant sau de la etajul 1. Asta subliniam... atitudinea mea "rautacioasa" si impulsiva... De obicei apuc sa ma enervez si nu sa trec peste tragand aer in piept si uzitand de rabdacolul din doatre, cum probabil facetzi cele mai multe dintre voi. _ din 09.12.2009 mami de gemanutze sagetatoare |
sa stii ca eu am tipat de catva ori la david si i-am dat si peste manuta lui david, la fel ca si tine si Alex...toate astea din cauza mesei de pranz...pe vremea cand era nesuferit tare..si acum mai avem probleme. De bine ce ziceam ca ce bine mananca, la mare a mancat pranzul numai cu fitze si entertaimnet maxim...Degeaba ne vedea pe noi mancand sau pe ceilalti copii, ca el tot nu-si manca legumele...bata-le vina...
lalitica2000 spune:
citat din mesajul lui simplicity Lalitica bine ati revenit...ma bucur ca ati avut un concediu placut,o sa isi revina David cu mesele treptat uau 54 de familie super Mami de Ariana Motto-ul meu: "Eu sunt cate putin din tot ce am intalnit." |
Doamne -fereste....54 de familii..iti dai seama ce iesea acolo? Am tastat eu gresit, bine ca ai scris tu in mesaj ca eu nu m-am mai uitat la ce am scris ca sa fac corectii...gata, acum am corectat...am fost doar 5
felicitari...dar vad ca tu te scolesti nu gluma...mie mi-ar fi asa de greu sa ma reapuc de invatat...tot respectul