Pufi de ian-feb 2010 ! La multi ani Bubu !(38)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Buna dimineata,

Sarumana de cafea, Ale1212xa!

Si noi prin zona...spal o chiuveta de biberoane...ca princesita a papat toata noaptea, ca de obicei...la 21.30, la 00.30, la 4.30 si la 7.30...acum vad ca mai motzaie, asa ca profit .... mai prestez una-alta, ca daca se trezeste....nu ma mai lasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Salutare fetelor,

Nu am mai intrat de cateva zile, am stat acasa cu Dani si nu am prea avut timp de calculator. Nici nu ma prea lasa sa lucrez, cand ma vede la calculator, vrea in brate la mine sa butoneze si el.

Dece - sper sa ai totusi un concediu placut si sa nu te intorci mai obosita decat ai plecat. Iar despre jiji mic....pupam baiatul sa treaca burtica definitiv.

Bea - sa iti traiasca palatul! Nu conteaza cat e de mare, important e sa aiba Adam loc!

Larisel - mami, toata stima si admiratia pt devotamentul tau fata de gemanutze. Si chiar daca simti ca nu mai poti.....tot mai poti. Pt ca Dumnezeu nu ne da mai mult decat putem duce.

Sorina - si tie un . De ce ai concediat bona?

Ana, nyny

Noi am fost ieri la Stanciu. Tot incerc sa ii dau de capat cu cearcanele lui Dani. Si ne-a zis, dupa un consult sumar ce-i drept, adica inima, plamani, pipait urechi si cap, ca cearcanele sunt manifestarea unei alergii.
Daca vrem sa ne dea trimitere sa facem analize (in Germania), costa mult, sunt consumatoare de timp si nervi, sunt stresante pt copil, ca nu il intepi doar o singura data....si pana la urma afli o grupa de alimente.
Sfatul lui este sa lasam copilul asa, fara analize, dar sa reducem proteinele de origine animala. Adica LP, lactate, carne. Si in jurul varstei de 3 - 4 ani ar trebui sa treaca alergiile copilariei.
M-a intrebat cat LP mananca acum, i-am zis ca un bibe de 240ml apa + 8 masuri de LP dimineata si unul identic seara. A zis ca muult prea mult pt grupa lui de varsta si ca sa reducem. Ca da, e bine sa dai LP pana la 2ani, dar nu juma de litru pe zi.
Si mai putine lactate, daca mananca branza intr-o zi, nu mai primeste iaurt si carne. Si viceversa.
Cantitatea de carne zilnica e intre 30-40gr.
Mai putin peste - ca cica e alergenic.
Pai bine, si ce sa ii dau? Legume si fructe.
Adevarul e ca noi ii cam dam iaurt si branza zilnic. Si cu juma de kil de LP, si cu masa de pranz cu carne....
Deci cam asta e. I-am povestit ca a avut viroza si a slabit 500gr. A zis ca nu e nici o problema, ca o sa isi revina.
Ou de 1 maxim 2 ori pe saptamana.
Si carne de pui din comert interzisa. Doar pui de tara, curcan (aici n-a mai zis de tara sau din comert, vita).
Ne-a recomandat niste produse de dezintoxicare parca si de alergii, Aller Care, Zinc si Aloe Vera.
Vigantolleten in lunile cu r si Calciu sirop 10 zile pe luna tot in lunile cu r.

Cam atat pt acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

buna fetili...slaba activitatea...slaba....pai ce faceti dragelor...va lasati de meserie?

mie tocmai mi-a adormit atomicul...careintre timp s-a constipat ...si am zis ...ia sa vad ce mai fac fetele mele...

am citit la bf...si am strambat din nas cand am vz ca 500 ml de lapte e mult...pai jiji...bea 1 litru in 24 de ore si...daca nu-l primeste faceca trenul...ce sa fac?
iaurt cred ca n-a mai mancat de 2 luni...n-a mai vrut/...aici cand vede paharul de iaurt...maraie dupa el...inseamna ca i-a venit din nou pofta..

ieri...dupa ce-am cautat 1 ora pe net sa gasim un hypermarket...pt a-i lua un carutz...am sfarsit prin a cumpara unul de aici...o superbitate mov( singurul) dar ...nu ne mai rupe spatele....mai ales a lu ta-su...ca merge el pe jos insa seara cand e multa lume ...biciclete...etc...nu -l pot lasa...

e fericit in apa ... ii place cand vine...valul( ff mici)...nu e incantat de nicio gonflabila cumparata...s-a mai potolit cu plansul si nervii si noi la fel...da mancam separat...intai eu ..apoi vine el cu fi-su...ii dau mancare si plec daca nu mai are rabdare...

oricum...asa ca idee...daca as fi venit pt prima data aici...as fi zis wooow...insa facand comparatie cu anul trecut...au scazut serviciile...dar e ok...

cred ca peste 50 % sunt romani...iar per total 80 % sunt familii k copii....e f ok statiunea pt familisti...

ieri am vz la tv ca iar s-a furat o masina in bg...si mi-am amintit ca o lasasem cu tot cu acte in ea...ce-i drept era parcare cu bariera...insa...nu mai trecusem de cand am venit pe la ea...era acolo...acum nu-mi mai amintesc daca am inchis-o...dar azi am vz deci e...

....................

roco bina ai revenit...hm...ce emotii am avut toate pana ai nascut...ce te-ai mai chinuit....bine ca suntei ok...

sorina?

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

sorina..era ms asa de scurt ca nu l-am vz...deci erai

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

ne-am intors si noi de la mare. Ca orice lucru care este frumos...trece si repede. Noi am fost 5 familii cu copii de la 10 luni la 7 ani. Am prins o vreme super buna. David a avut doua somnuri unul dupa masa de 10 dimineata si celalalt dupa masa de ora 16, asa ca am avut si noi timp de balaceli si stat la soare. Din pacate au revenit fitzele la mancare, in special la masa de pranz. Aia ne-a cam dat de cap, dar asta e...nu poate fi totul perfect. david este in continuare fascinat de apa. E asa de curajos, nu-i era frica de apa deloc. I-am luat colace si tot felul de gonflabile, dar nimic...tipa ca din gura de sarpe si vroia sa iasa de acolo...bania runcati degeaba...In rest lume multa, tare multi au fost la mare in week-end. S-a vazut de luni cand s-a mai golit plaja.
intre timp vad ca nici voi nu ati fost foarte vorbarete ca de vineri nu s-au umplut mai mult de 7 pagini, asa ca ma duc in spate sa vad ce s-a mai intamplta. Sper sa gasesc doar vesti bune si pufi care s-au facut bine.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982

Citat:
citat din mesajul lui lalitica2000

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982

mah da toate sunteti gravidoase????????????

sunteti dulci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

_

Bea, mami de doi baieti :
Ivan Matei (14.01.2010)
si 24+ cu Adam Stefan

Doamne ajuta sa fim sanatosi!

hai ca ai fost si tu dulce Bea!
Pe urma si fetele care mai de care, zici ca eram la decernarea premiilor Oscar. Adevarul este ca toate am avut de invatat una de la alta cate ceva, ne-am sfatuit, ne-am mai si aricit din cand in cand, dar intr-un final a dat cu plus si asta este important. Am legat prietenii virtuale si nu numai, suntem o comunitate de mamici una si una iar de pufii nostri, ce sa mai vorbim....sunt niste dulceturi. Chiar m-am uitat si eu ieri pe poze...Doamne nici nu imi dau seama cand au crescut, ce fetisoare au, ce mutrite fac...nici nu vreau sa nominalizez pentru ca evident mi-au placut toti fara exceptie. Ce sa mai, suntem cele mai norocoase.

Bea,stiu ca nu ai o viata foarte usoara acolo, dar tu in mesajele tale intotdeauna transmiti cate o vorba buna pentru noi si nu stiu daca ai observat dar chiar daca te plangi de neajunsuri, la finalul mesajului tot optimist inchei. Esti un om tare bun, ne esti tare draga, asa ca nu-ti mai fa griji de balarii si alte cele. Tu scrie ce iti trece prin cap

lali mersi.........ai scris un mesaj la sulfet!!
oricum...la cate ai avut tu de indurat, viata mea e parfum pe langa ce ati tras voi, dar nu stiu viata asta cum ne imparte la fiecare greutatile...si alte cele....

e greu...sa treci peste asa multe probleme cum ati fost voi cu David...e greu sa iti vezi copilul suferind si sa incerci sa faci pe dracu'n 4 ca lui sa ii fie bine..
nici nu vreau sa imi imaginez cat ati suefrit...dar ma bucur insa ca acum sunteti bine si puteti sa va bucurati de el....

bine ca tot nu e o viata normala ...mai aveti de tras, dar eu zic ca tot e bine...si sper sa fie si mai bine.....

Eu ma rog sa nea dumnezeu putere sa le putem duce alea ce le avem de dus, sa nu ne prabusim nici macar o clipa si sa o facem pentru copiii nostri....

te pup
sanatate
ai grija de tine!

meriti un car de flori

_

Bea, mami de doi baieti :
Ivan Matei (14.01.2010)
si 24+ cu Adam Stefan

Doamne ajuta sa fim sanatosi!

asa e Bea, sa avem putere sa le oferim copiilor nostri tot ce au nevoie. Sa fim sanatosi cu totii! Ai grija de palat.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Nu cred ca vreodata in istoria pufilor nostri subiectul a fost pe pagina 2!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Eu asa l-am gasit la 14.45.
Deci, fetelor...va rog eu frumos, nu dati bir cu fugitii la plaja si alte gratarele.....mai scrieti si pe forum!!!!!!!

Ieri sotul meu a fost babysitter, eu am plecat la servici, mama mea e plecata pana marti. Noi trebuie sa acoperim zilele astea. Azi stam amandoi acasa, cand lucreaza unul, celalalt e cu bebe, cand vorbim la telefon, emailuri, chestii...ne acoperim unul pe altul. E o zi foarte frumoasa.
Si a adormit Dani si am avut si noi timp de ....diverse

Imi pare rau sa aud de pufi bolnaviori. O sa treaca si virozele si temperaturile....cand s-or face mari.
Ca mai dam noi jos niste kg, ca mai facem nopti albe....macar sa se faca ei sanatosi. si pt micki.

Ne pregatim de petrecere, face vecina 2 anisori! De dimineata s-au imbratisat/pupat, au smotocit pisica, s-a uitat Dani cu niste ochisori mari cum facea veicnica kk pe olita....

O dupa-amiaza frumoasa sa aveti.

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

las BF ca se termina acusi vacantele si sa vezi pe urma ce inghesuiala va fi pe aici...adevarul este ca parca se scrie tot mai rar si ne cam imputinam...ma bucur ca mai aveti timp si de harjoneli...si noi tot asa, printre somnurile lui David....s-au dus vremurile alea in care aveam timp de toate cele...acum totul merge pe repede inainte

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Seara buna!
Se vede ca sunt fetele in vacanta.
Drum bun, vreme frumoasa si apa calda fetelor care pleaca la mare weekendul asta!

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

am avut vreme buna, apa destul de calda...a fost numa bine, cum trebuie...voi nu ati mai ajuns la mare?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lorex

salutari de la mare!

iuria e innebunita dupa apa.
in prima zi cand am ajuns pe plaja s-a bagat direct in apa tipand de bucurie, abia am reusit s-o dezbrac, eu n-am mai apucat. ii veneau valurile peste fata si ea nu mai putea de bucurie! e fenomenala!
din pacate ieri a fost innourat toata ziua dar azi iese timid soarele!
o sa avem de munca cu bobitza azi!

va pup

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

asa e si david...chiuia intr-una si dadea din maini, picioare...aproape de fiecare data il scoteam afara cand vedeam ca i se invinetesc buzele, ca daca ar fi fost dupa el ar fi tot stat...asa era de bucuros in apa...in schimb cu nisipul nu e prea prietenos...tot considera ca se murareste si nu vrea neam sa stea in fundulet pe mal sau pe nisip sa se joace. A mai invatat la ce folosesc galetusa si lopatica, dar daca se poate fara prea mult nisip pe el ar fi beton.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui micki_mica

Citat:
citat din mesajul lui nyny
Micki e acum o perioada mai incarcata pt voi, dar lasa ca vor veni si vremuri mai linistite. Ia sa vezi la iarna... la ora 5 dupa-amiaza deja suntem in casa ca e noapte. Sa vezi atunci plictiseala

Ma duc sa fac un dus, poate mai apareti si voi la o barfa mica.

Mamica fericita de Mara si de David

Crezi tu ca o sa am eu timp de plictiseala? O sa incep munca...
Si cum sotul meu lucreaza de dimineata pana seara, ghici cine va fi intr-o vesnica alergatura.
Chestiile domestice le facem impreuna, asa ca aici nu ma plang.

S-a dus cu plictiseala mea. Ultima a fost cand eram insarcinata, pana sa intru in spital. Hehehe ce vremuri.

Io as sta sa vii la barfa, dar ma goneste sefu' de la calc. Cica trebuie sa stau in pat, sa transpir...

Mami lu' Kiti

NOUTATI - www.lucrumanual.tk/botosei/180-botosei-tenisi.html" target="_blank">Botosi tenisi, www.lucrumanual.tk/botosei/182-botosei-maria.html" target="_blank">Botosei "Maria" si www.lucrumanual.tk/prices-drop.php" target="_blank">promotia saptamanii

Magazinul meu

micki sanatate multa. De cand incepi munca?

Asa este, s-au cam dus vremurile de plictiseala...doar asa cand sunt copiii plecati pe la bunici, atunci sa mai prinzi ceva plictiseala ca in rest tot timpul se gaseste ceva de facut prin casa, in caz ca doarme copilul

Mergi la inceput