Pufi de ian-feb 2010 ! La multi ani Bubu !(38)
Raspunsuri - Pagina 15
Ruxita spune:
Buna
sa ma scriu si eu vreo 2 randuri ca sa nu ma dati disparuta... v-am tot urmarit zi de zi dar n-am apucat sa si scriu.
dece, sa a priasca vacanta si sa va puneti de acord cu buna educatie a fiului... of barbatii astia!
lorex, sedere placuta la mare si mai asteptam filmulete cu bobi!
Bea, super destept Ivanel... cand va aud pufii incep sa ma intreb daca e ceva in neregula cu Kay ca inca nu articuleaza niciun cuvant... desi stie o groaza de cuvinte si-i place sa-l "testez" ca un elev super constiincios - l-am testat si cu obiectele din casa si mi le-a aratat pe toate...
si mai ieri sora-sa si-a batut joc de frate-su... suna telefonul in filmul care il urmaream (dosare X) si-i zice Kay du-te repede la telefon ca suna bunica... si ce credeti ca face Kay? se duce glont la telefon ia receptorul in mana si incepe sa faca "conversatie" ...
tot la capitolul cra... ieri se duce la bucatarie ia sticla de sana de pe masa si o cescuta si-si toarna singur sana in cana si bea toata sana apoi pune sticla la gura ca-i curgea cam greu...
larisel, te inteleg cu momentele mai dificile... cu un copil ti se gata rabdarea in cateva minute, dar cu doi... imi imaginez cat trebuie sa fie de greu! sa-ti zic ce-mi zice mie doctorita? (acupuncturista) sa incerc sa-mi rezerv zilnic timp doar pentru mine in care sa fac ce-mi place (desi am incercat intr-o zi si n-am gasit mare lucru de facut)... ideea e sa gasesti o sursa de energie si sa te cuplezi la ea din cand in cand... ca altfel ajungi sa nu mai stii cum te cheama epuizarea psihica si fizica duce direct la boala...
ana_g, si noi am patit-o cu funduletul rosu carmin si basicat rau solutia a fost fara pampers spalat la fundulet unguente si un pic schimbata alimentatia...
apropo de alimentatie... copilul meu mananca ceapa ca pe pufuleti... paine cu unt/branzica... boabe struguri... masline... cea mai tare a fost faza cu ceapa, era taiata ceapa rondele (mancase taica-su pasta de vinete) si cara in gura cu ambele maini...
salut fetele studioase, va invidiez maxim...
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
ana_g spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ruxita Buna sa ma scriu si eu vreo 2 randuri ca sa nu ma dati disparuta... v-am tot urmarit zi de zi dar n-am apucat sa si scriu. dece, sa a priasca vacanta si sa va puneti de acord cu buna educatie a fiului... of barbatii astia! lorex, sedere placuta la mare si mai asteptam filmulete cu bobi! Bea, super destept Ivanel... cand va aud pufii incep sa ma intreb daca e ceva in neregula cu Kay ca inca nu articuleaza niciun cuvant... desi stie o groaza de cuvinte si-i place sa-l "testez" ca un elev super constiincios - l-am testat si cu obiectele din casa si mi le-a aratat pe toate... si mai ieri sora-sa si-a batut joc de frate-su... suna telefonul in filmul care il urmaream (dosare X) si-i zice Kay du-te repede la telefon ca suna bunica... si ce credeti ca face Kay? se duce glont la telefon ia receptorul in mana si incepe sa faca "conversatie" ... tot la capitolul cra... ieri se duce la bucatarie ia sticla de sana de pe masa si o cescuta si-si toarna singur sana in cana si bea toata sana apoi pune sticla la gura ca-i curgea cam greu... larisel, te inteleg cu momentele mai dificile... cu un copil ti se gata rabdarea in cateva minute, dar cu doi... imi imaginez cat trebuie sa fie de greu! sa-ti zic ce-mi zice mie doctorita? (acupuncturista) sa incerc sa-mi rezerv zilnic timp doar pentru mine in care sa fac ce-mi place (desi am incercat intr-o zi si n-am gasit mare lucru de facut)... ideea e sa gasesti o sursa de energie si sa te cuplezi la ea din cand in cand... ca altfel ajungi sa nu mai stii cum te cheama epuizarea psihica si fizica duce direct la boala... ana_g, si noi am patit-o cu funduletul rosu carmin si basicat rau solutia a fost fara pampers spalat la fundulet unguente si un pic schimbata alimentatia... apropo de alimentatie... copilul meu mananca ceapa ca pe pufuleti... paine cu unt/branzica... boabe struguri... masline... cea mai tare a fost faza cu ceapa, era taiata ceapa rondele (mancase taica-su pasta de vinete) si cara in gura cu ambele maini... salut fetele studioase, va invidiez maxim... -------------------------------------------------------------------------------------------- Kay, un pui iubit! (21.01.2010) |
ruxi, stiam ca esti intr-o introspectie, sau asa ceva....
faptul ca cel mic recunoaste obiecte si ti le si arata mie mi se pare peste articularea unor cuvinte, serios....stefan tot asa, nu zice nimic, da nimic, si nici macar nu-mi recunoaste obiecte, bine, nici eu nu i le-am aratat pe toate.....asa ca la noi e mai trist...dar face destule chestii mare ma incanta si ma uimesc, azi de exemplu mi-a bagat jumatate din ce i-a ramas dintr-un biscuit direct in gura, pana acum o saptamana imi arata f incantat unde-s dintii, acum nu mai vrea, imi aduce anumite jucarii daca i le cer si alte treburi din astea. e mai..lenes...
_
mama lui Stefan, pui scump
decenuela spune:
neatza la amiaza...
LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CARE ISI SERBEAZA NUMELE....
MARA ..VINE DE LA MARIA?
CE SA VAMAI ZIC DE NOI...
in primul rand m-am carat de la bucuresti cu radacionoase cat pt intreg hotelul...de...sa-ifac mancare de regim lui jiji...cum fac parte din cateogoria...denaturate in devenire...nici macar nu le-am pus in frigider....laptele fara lactoza l-am terminat...pe aici n-am gasit...mancare i-am dat de la hotel...banana...orez...pui..paine prajita...si alte kk...cat ed cat de regim....
eu ink nu sunt dumirita daca el a avut enterocolita...
( nu-l auzeam in balcon....tocmai trecuse pe dedesubt la vecinul de langa...)
voma...diaree pronuntata, n-a avut...in fine...nu stiu cum va fi dar de azi am trecut pe lapte....sper din tot sufletul safie ok....in rest mentinem medicamentatia...si oarecum regimul...
in rest..n-as zice ca ma prea relax( simpli nici nu te gandi ca m-as putea supara)...poate dupa 22 1 ora ca adoarme el...sunt in priza....JM e comod...imi sare mancarea pe ochi...din seara asta am hotarat sa mancam pe rand...eu...apoi sa vin a cu el..sa-i dau si lui ceva...si apoi sa ramana JM sa manance...ca nu se mai poate..e atomic..sta la usile cum se cheama .alea de se inchid si se deschid singure..etc..
aseara cik am sarbatorit 5 ani...de cand ne-am cunoscut...adik dupa 22...evident...in balcon..la o citirik...si apoi...jiji dormea pe patul de 2 m noi ne-am rezumat la patul de 1 pers...ma rog...
a inceput trezeala de la 3....apoi la 5 tot lapte a vrut...urla din gura de sarpe...
de ieri manaca mai bine...a intrat si in apa...
hai ca e agitat...mama lui de concediu...cred ca vin mai obo decat cand am plecat...mai nou ma doare...operatia...daca aia e...nu parte de exterior ci un pic mai sus..cred ca muschiul cusut...nu stiu...
de cat l-am plimbat noptilesi zilele numai sa taca....ca asa l-a invatat mama..numai in brate...nu mai las copilul cu nimeni....
va pup..sper sa mai intru....mi-e lene ca n-am cerut parola de la wirless....si sunt k cablu....si mi-elene sa stau la masa
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
alexroco2010 spune:
Salutare fetelor ,
La multi ani celor care serbeaza ziua astazi!!
Concediu placut celor care sunt in vacanta si vreme buna!!!!
Astazi si la noi e soare asa ca vom merge la plimbareala mai tarziu .Nu stiu ce sa ma mai fac cu Alex este foarte mofturos la mincare ....o zi maninca foarte bine urmatoarele doua nici nu vrea sa se atinga de mancare .Cand este la bona cu mai multi copii mananca foarte bine in schimb acasa ma lupt cu mancarea vrea doar lapte,ceai si mere .
Voi intampinati probleme cu puii vostri?
Roxana mamica de nadravan Alexandru Lucian Mihail
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.242924952415167.63741.100000929914825
Cateva fotografii cu nazdravanul
nyny spune:
Hai salut...
In primul rand sa uraz si eu frumos:La multi ani de Sf. Maria tuturor celor care isi serbeaza ziua onomastica
Sunt si eu o Ana-Marie dar noi nu petrecem de obicei in zile de genul asta. E sarbatoare, ne strangem de obicei sa mancam in familie (adica si cu parintii mei si eventual frate-miu cu familia lui) si cam atat. In schimb au prietenii grija sa-mi zbarnaie telefonul toata ziua. E frumos cand vezi ca se gandesc cei dragi la tine. Multi m-au felicitat si pt Mara... nu stiu daca e derivat de la Maria dar am primit bucurosi toate urarile de bine.
Mamica fericita de Mara si de David
miremia spune:
Buna fetelor!
Zic si eu cu intarziere
La Multi Ani Bubu!
si tuturor sarbatoritilor de ieri!
Noi avem o perioada mai busy, din cauza asta mai absentam, promitem sa scriem mai mult dupa ce ne linistim.
_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
ale1212xa spune:
are ceva forumul sau nu vad eu bine?
intr-o zi s-a scris un singur mesaj??
-----------------------------------------
Alexandra si Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem
miremia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ale1212xa are ceva forumul sau nu vad eu bine? intr-o zi s-a scris un singur mesaj?? ----------------------------------------- Alexandra si Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem |
De vazut vezi bine.
A fost si forumul picat juma' de zi...poate sunt fetele fara chef de vorba sau foarte ocupate.
_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
nyny spune:
Ce faceti dragelor?... nu va bucurati ca merge serverul sau nici n-ati stiut ca n-a mers vreo 20 de ore de ieri de la pranz pana azi? ...
Ana cu deutsch-ul suntem pe o linie de plutire deocamdata... adica intr-o scurta pauza din motive de lipsa de timp. De fapt suntem intr-un moment de rascruce si ne mai trebuie un sut in fund ca sa trecem la treaba.
Ruxita stai sa vezi cand o incepe sa-i turuie gura de nu se mai opreste. Cati copii nu sunt care nu vor sa vorbeasca pana la 2 sau chiar 3 ani dupa care brusc te lasa masca cu ce intrebari pun? Ce-mi plac mie copiii mancaciosi asa cum e Kay. Si David mananca bine, dar numai cu lingurita si are retineri fata de alimente noi... adica cere dar cand ii dau in mana (pepene de ex) se stramba de zici ce-i aia...
Roco si la noi sunt perioade de cate o sapt cand nu vrea sa manance, dar asa schimbari de apetit de la o zi la alta nu prea am avut (sau poate foarte rar). De regula cand se intampla asta cam are el o suparare: dinti, caldura sau cand e racit si nu poate sa respire bine sau il doare in gat etc. Ai stat odata langa bona cand ii da sa manance? .... zic si eu.. poate are un anumit stil cu care s-a obisnuit el.
Mamica fericita de Mara si de David
ale1212xa spune:
neatza
haideti la cafea
-----------------------------------------
Alexandra si Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem