Pufi de ian-feb 2010 ! La multi ani Bubu !(38)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Dece sa stapaneasca sanatos Luca nou carut. Vara-mea s-a trezit cu geamul spart la masina (nu stiu exact statiunea dar oricum pe litoralul nostru s-a intamplat) ... au lasat portofelul cu acte la vedere si bineinteles ca au ramas fara el plus ca s-au si aerisit bine la intoarcere (fara geam) de la Constanta la Buc.

BF ce bine ca te-ai mai linistit cu Dani. Multumim pt info de la dr. Trebuie sa ajung si eu cat de curand cu aman2 pt un consult de rutina.

Sorina mama... cate treziri de papa a avut Iris... de la canini? A inceput sa bea iar lapte? Inseamna ca e mai bine, n-a fost otita, nu?

Lalitica bine ati revenit. Poate au fost doar mofturi de vacanta cu apetitul cavalerului David si odata ajunsi acasa o sa-si revina. Oricum, tinem pumnii si noi. P.S.- Maseurul n-a avut scapare...

Loredana ma bucur mult ca ai reusit sa mai scrii despre voi. Cred ca e o scumpa Lara. Eu zic sa treceti la cursuri intensive de lareza... e limba de circulatie internationala.

Simply felicitari pt reusita si succes in urmatorii 4 ani... si nu numai. Esti tare mami.

Gata, ma duc la nani sa-mi incarc bateriile ca maine o iau de la capat.

Va pup. Noapte buna.

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Neata,

Haideti la o cafelutza englezeasca(ca alta nu am)

O zi frumoasa sa aveti !

Mami de Ariana

Motto-ul meu:
"Eu sunt cate putin din tot ce am intalnit."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Hop si eu la cafeaua englezeasca. Sarumana Simply.

Sa aveti o zi frumoasa.

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

si eu la cafea...simply

la noi e urat si ploua..stam pe cotet azi..

o zi frumoasa

-----------------------------------------
Alexandra si Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

sarumana de coffe simpli....si felicitari....ioi...ink 4 ani?

eu k greu am adormit atomicul...de mi-a sarit sisomn si tot...

aici e ok vremea...apa....preturi de statiune...

aseara dupa masa...am iesit k "jipul" mov la plimbare....pana cand am aj la un tobogan...pee care il descoperisem k o seara inainte si in care am dat un cap..de-am vz stele verzi la propriu....il dau pe jiji jos din jip...si ueeeeeeeeeeee.....cand ma uit el er pe jos....picat intr-o balta plina de noroi...era negruuuuuuu si urlaaaaaaaaaa...m-a fc varza si pe mine....dar...asta e....

lali...dar avusesi limbarnitza nu gluma....noroc de tine k se mai umplura pag....

lore....harnicutze fetele...macar v-ati fc frumu...
m-am linistit c-ai zis de bine de lapte...noi care suntem mega consumatori...

nyny spor la munci...poate dupa efort,....iei maseozulsi mai faceti o escapada in 2

sorina cum mai sunteti?

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evyme spune:

Remember us?

N-am mai intrat de o groaza de timp, nu mai stiu nimic de nici un pufulete, dar am vrut sa stau departe pana se asezau lucrurile in viata noastra...
Veste buna: SAPTAMANA VIITOARE VOM AVEA CASUTA NOASTRA!!! Avem aprobarea de la banca, trebuie sa semnam contractul de vanzare-cumparare si gata, am scapat! Urmeaza nebunia cu amenajatul, dar aici se amesteca biznisul cu placerea
Marti plecam si noi la vecinii bulgari sa ne umplem bateriile...
Despre Sebi numai de bine. Suntem in perioada de maselire (a iesit una complet, doua partial si una e inca sub gingie), dar in afara de un marait prin somn nu arata dureri sau mofturi, papa bine de toate, acum este un pic mucios, dar cu ocazia asta l-a invatat ta-su sa-si sufle nasul Facm caca la veceu, cateodata si pipi Ne bulverseaza cu toate cate stie si face, ne iubeste mult (ne ia in brate si ne pupaceste), cu barbatii da noroc, ca doar e si el barbat, nu? Cu vorbitul mai greu, ca nu pre vrea sa se exprime decat cu a si e; in schimb, cere "baba" = apa
Nu mai stiu ce sa va mai zic... Am lipsit atat de mult incat ma simt cam ciudat sa scriu iar aici, parca dau buzna in viata voastra...
Probabil ca o sa lipsesc iar un timp, pana ne vom muta, dar dupa... Voi avea tot timpul din lume sa-l folosesc cum vreau eu!

din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai

Cel mai interesant in faptul de a avea un copil este ca nu-ti poti imagina cum l-ai putea iubi vreodata mai mult decat il iubesti deja, pentru ca emani iubire, iubesti cat poti, din toate puterile tale; si apoi revelatia: IL IUBESTI TOT MAI MULT!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Ziua buna si de la noi..

Am culcat maimutzica in somnul doi pe ziua de azi, si-am intrat sa dau si eu binete, dupa-amiaza...

Simply... de cafea, si felicitari pentru reusita la examen! Pup mamica ambitioasa si determinata!

Loredana..WB!...ce scumpa trebuie sa fie Lara-vorbareata! Sa va fie de bine curatenia si varuiala..cred ca ati muncit de numa'....Si la noi s-ar cam cere, dar o lasam pe vara viitoare, sa mai creasca iris nitzel...poate o putem trimite de acasa in perioada respectiva...

BF...saru-mana de info de la doc. Ma bucur ca v-ati mai linistit cu cearcanele lui Dani...Incercam si noi sa ajungem la dr.S, pentru bilantul de 18 luni...sa vedem ce si cum stam, poate mai primim si noi ceva indrumari.

Nyny....mare lucru un maseur bun la casa omului... Iris asa se trezeste mereu, bea lapte de 2 ori pe noapte, din 3 in 4 ore, ca sugarii mici...problema era cu laptele de dimi, de la ultima trezire..il refuza...Acum, ce sa zic...calculez sa fie fix trei ore de la masa precedenta, nu mai putin. Inainte bea ceva si la trezirea definitiva, indiferent de faptul ca mai bause cu o ora jumi inainte alta sticla...Nu stiam ce sa cred, de ce refuza...de asta ma gandisem la otita...Cred ca nu este cazul, totusi...

Lali......bine ca ati avut un timp bun si apa buna, la mare...David...poate isi revine cu papa...tinem pumnii stransi, sa se intample asa, ca e aiurea tare cand nu papa puiul. Cu bona...hmmmm...am hotarat s-o concediez pentru ca nu ma putem obisnui cu genul de persoana...chiar daca se descurca cu iris....nu ma puteam gandi ce ar avea iris de invatat de la ea....cum va creste, ce exemplu va avea in bona...Cred ca, in termeni ok...as putea sa spun ca a fost..."nepotrivire de caracter" La birou...am aranjat ce era de aranjat...o sa merg imediat ce gasesc o bona potrivita...

Mire......sa aveti spor in tot ceea ce v-ati propus!

Dece.....te simt putin mai ok...sper sa va priasca concediul...cu toate peripetiile aferente, sper sa fie o perioada faina.....Sa stapaneasca jiji sanatos limuzina, si voi sa va odihniti spatele. de intrebare...suntem ok...atat cat se poate...bebe-iris e cam maraita, face figurile obisnuite...dar nu afara din normal...

Trimit, ca poate iar se trezeste, si nu mai apuc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

hai sa spal io rusinea...iar suntem pe a doua pagina

mire, esti tare scumpa la scris si la vedere pe forum. Spor in toate cele intrepinse si care te tin departe de forum

simply, buuna cafeaua ta englezeasca...apoi cum vine ai servit cafeaua si ai fugit?

nyny, tre sa fii mai relexata acu ca maseurul si-a indeplinit misiunea. si eu am niste dureri de picioare la sfarsitul zilei cand ma intind in pat....mai apelez si eu la maseurul de serviciu care rezolva problema pe moment...

loredana, bine ai revenit...asa e si david vorbeste mult si pe limba lui...tare putine cuvinte are in vocabular care sa fie clare si precise... Pe unde stai in Hamburg? Am stat si eu In Hamburg o luna jumate anul trecut cu david, noi am stat in Eppendorf pe langa spital si mi-a placut mult zona aia, plus portul...tare fain...pacat ca nu eram in vacanta sa fi vizitat mai mult

sper si eu din suflet sa-si revina david cu apetitul. Aseara pentru ca adormise am zis ca-i dau laptele in somn. Ei bine nici in somn nu avea chef sa traga decat tot asa cate 2-30 ml asa ca azi noapte cam din 2 in doua ore ma trezeam si ii mai dadeam cate putin sa bea...naspa noapte...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

mesajul ala il scrisesem pe la vreo 1 dar nu l-am mai trimis pentru ca ma sunase bona plangand sa vin acasa ca nu mai stie ce sa faca...am lasat tot balta la birou si cred ca am doborat recordul de viteza la scuter, asa de repede am mers. Pe la 12 jumate il pusese bona pe David sa manance si inainte de ai da prima inghititura el a vomitat un pic din masa de ora 10. Nu si-a facut griji ca nu era mare cantitatea si a inceput sa-i dea piureul de cartofi cu ficatei. i-a facut insulina si pe la jumatatea mesei David a vomitat tot. Atunci m-a sunat sa ma intrebe ce sa faca, deoarece daca i s-a facut insulina era musai sa manace ceva pentru ca incepea insulina sa intre in actiune si daca nu e plin stomacelul cu mancare este risc de criza de hipoglicemie. I-am zis sa-i dea niste cereale de porumb cu lapte sau lapte la biberon, fructe cu cereale, chestii care ii plac si le mananca fara probleme. Zis si facut. Tot asa cand sa fie pe sfarsite David a vomitat iar tot si atunci m-a sunat bona plangand ca ma roaga sa vin acasa ca ea nu mai stie ce sa-i faca lui david ca el tot vomita si glicemia incepea sa-i scada. E prima data de cand o am pe bona si am auzit-o plangand. Ea de fel e o peroana puternica care nu se pierde cu firea, de aceea m-am speriat si eu putin. Pe cand am ajuns acasa david maraia, cum m-a vazut s-a linistit, chiar mi-a si zambit dragu de el. Ca sa ii pot da ceva de mnacre l-am pus in picioare in cada si el tot avea treaba cu robinetul pe care il inchidea si deschidea, asa am reusit sa-i dau vreo 120gr de gris cu lalpte si biscuite. Am mai stat sa ma asigur ca nu mai vomita si dupa ce l-am adormit m-am intors la birou. Noroc ca sunt aproape casa si biroul si in 15 minute ajung inapoi. chiar nu stiu de la ce o fi vomitat atat ca febra nu are, starea de spirit este buna. A reusit si a adomrit o ora doar, desi de dimineata nu a mai dormit deloc. Acum ii da bona un iaurtel, pe care sper sa-l manance bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loredana71 spune:

Lalitica.ati stat cu bebe la UKE?Inteleg ca are diabet,recunosc ca nu stiu prea multe detalii,ii urez toata sanatatea din lume....
Eu stau exact la granita intre Sankt Pauli si Altona,la 5 min de mers pe jos de port si Fischmarkt,e frumos...

Sper ca a fost ceva trecator la David si ca se simte deja bine!

Urez si eu ziua buna tuturor,acum apuc sa scriu si eu cateva randuri...Am gasit biletele si diseara cand doarme puiul le rezolv,ca sa nu ma intrerupa...Am hotarat sa mergem si la Iasi si la Constanta,sa ii arat un pic sotului meu pe unde mi-am petrecut eu tineretile zbuciumate

Am si eu o intrebare,daca stie cineva...Am vrea sa mergem la o biserica sa ne faca o binecuvantare a casatoriei,pentru ca noi nu ne putem casatori religios...Stiti cumva daca se practica asa ceva?Sotul meu e catolic...Poate are cineva vreo informatie,ca dau o bere

Nyny,da,lareza,cred ca seamana mult cu davideza

Dece,sa aveti vacanta frumoasa in continuare si sa va distrati bine toti 3!

Simply,te felicit din toata inima pentru reusita ta!Sa iti mearga toate unse!

Evyme,bine ai revenit!Felicitari pentru casa,sa o stapaniti sanatosi,tare bine tre' sa mai fie,si noi ne dorim sa avem una a noastra intr-o zi...

Sorina,sa stii ca a fost destul de greu cu Lara in casa la zugravit,dar adevarul e ca am facut mai mult cand dormea ea...Era oricum foarte iritata de situatie,lucruri si cutii peste tot,spatiu nema,jucariile la pastrare...eh,a trecut,noroc ca a durat putin...Cred ca e mai bine daca o poti duce de acasa cand faci...Pupici!

Ma duc sa fac fetei cina,mai sunt pe aici...

Mergi la inceput