Pufi de ian-feb 2010 ! La multi ani Bubu !(38)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

hello!!!!!!

o cafelutza, ceva??????????
sau ceva alcoolizat???

vad ca lumea e in vacanta........
ce frumos......

putin de citit.........
of of

si eu franta........
am varuit si noi in camera unde dormim si pe hol......
nu mai pot de oboseala

azi noapte atat a miorlait copchilu asta al meu de doamne fere.......

simply felicitari pt scoala........super ok!!!!!!!!
jos palaria!

sorina din 3 in 3 ore/?????????????
moamaaaaaaaaaaaaaaaaa
da e bine/?
ca mi se pare ciudat
mai are dinti de iesit?
ziua papa?

si daca ii dai apa in loc de lapte?

lali, of offfffffffff
sper sa nu mai vomite puful tau.....

evyme...........sa fiti fericiti in noua casa!!!!!!!!!!1

dece sa fol sanatosi carutzul movvv!!!!!!!!!!

Va doresc un we placut!
aveti grija de voi si de pufi!

_

Bea, mami de doi baieti :
Ivan Matei (14.01.2010)
si 24+ cu Adam Stefan

Doamne ajuta sa fim sanatosi!

Mergi la inceput

am modificat semnatura.....mai am 3 luni.........e muultttttt

_

Ivan Matei (14.01.2010)
si 26+ cu Adam Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

neatza fetili....sarumanA DE coffe, bea...mmmmm tareeeee buna
ai grija k efortul....aseara il dadeam pe jiji in niste masinutze si era un baietel care semana k ivan si....pe deasupra era si fff activ..sarea din una in alta...ce mai, argint viu....si uite asa -am gandit la voi

lali...dumnezeule, am citit k sufletul la gura patania...bine k n-a fost atat de rau pe cat se anunta...hm ciudat, de multe ori si jiji se calmeaza brusc cand ma vede...poate uneori le edor..f dor...

lore...ohhh...diabet..bine ar fi sa fie asa...daca se poate spune...bine...de-ai sti prin cate a trecut micul david...doamneeeee...insa se pare ca el a vut sa traiasca iar mami lui e...de nota 100...
in leg cu ce vrei tu...si la noi e aceiasi situatie...adi JM e catolic insa...daca poate acu 15ani asta ink mai putea fi o prb religioasa...acum nu mai e...cert e ca....daca a mai fost casatorit..la catolici nu mai are voie...dar la ortodocsi...fara numar...acu na,nu stiu cat de mult tineti fiecare la religia lui ( iar mi se pareun subiect deja...invechit)dar puteti face o slujba laorice biserik...stiam si de casat mixte? poti intreba un preot
noi nu suntem casat...si nici nu stiu daca o s-o facem insa ...poate la biserik...asa f intim canva...si va fi la ortodocsi...deci d-zeu e unul....

sorina...wow...te inteleg k bona...la fel e si la mine...motiv pt care dupa ce teminam cu toate drumurile...si vine alex acasa( ea a fc deja studiul de piatza in zona) ma voi orienta spre o gradi...dar nu-i graba...

noi suntem la coffe...jiji ink doarme...ceea ce e surprinzator pt ca la 7 era fresh...io nu mai zic nik de lapte...250-300 la culcare...250 peste noapte..250 la trezire...250 laamiaza..
a inceput si el sa ceara chestii exacte..are preferinte culinare...etc
mai nou nu mai striga mama...la nevoie , bineinteles ci ..ami...si ta-su zice in gluma...cine e ami...vreun arab...
e super incantat de tot ce e aici...si am ajuns cu ta-su la concluzia ca lui i- a priit cel mai bine concediul..
asta e....noi sa fim sanatosi...
tocmai a fc ochi...
maduc sa-l smotocesc

sa aveti o zi superba..

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

dece
vacanta placuta in continuare!

_

Ivan Matei (14.01.2010)
si 26+ cu Adam Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Buna dimineata!

de cafea, Bea!...sorry de noapte miorlaitoare...Ies ultimele masele, ceva?...Cu trezirile lui iris...nush de ce face asa...dar asa a facut mereu...de cand era bebe mic...nu s-a schimbat nimic...Asa a baut mereu lapte, de 2 ori pe noapte...rareori se trez numai o data...De ex. azi noapte a baut 110ml la 21, 200ml la 00.30, 200ml la 5.30(m-a lasat 5 ore, a fost generoasa), si 150ml la 7.40...la trezirea definitiva. Dinti trebuie sa-i mai iasa, are 8 incisivi si 4 masele...ne pregatim de canini, clar...Ziua mananca, nu pot sa ma plang....Nu cred ca ar bea apa noaptea...este adevarat ca nici n-am incercat.....dar ea nu bea din bibe nimic altceva decat lapte...Ziua bea binisor apa dintr-o canitza cu cioc....cam 2 canitze de apa bea pe zi, de vreo saptamana, de cand n-a mai vrut deloc lapte ziua....

Dece.....ma bucur ca e jiji ok, si ca ii place in vacanta...asta ne-a incantat si pe noi, cand am fost la mare cu princesita...era entuziasmata de tot ce vedea....ca de odihna pentru noi, sau mancare, sau...orice...n-a putut fi vorba...Dar e bine tare sa vezi puiul fericit ... mie nu-mi mai trebuie nimic, daca stiu fetele multumite..... Cu gradi si bona...e ca naiba...noi la bz nu avem prea multe variante...sunt doar gradi de stat(aka...crese, pt varsta lor)...unde n-am curaj s-o duc pe iris, la cate tabieturi are....Ramane varianta bonei...Mai cautam...

Lali......aoleu...ce aiurea cu voma puiului!....de la ce sa fi fost oare? sa isi revina David, si sa nu-si mai sperie mamica!

Evyme...sa stapaniti sanatosi casutza voastra! E una dintre cele mai mari realizari! Felicitari!

Loredana...offf, sorry....chiar nu ma pricep la chestii religioase...nu prea stiu deloc care este treaba cu binecuvantarea casatoriei, dar cred ca poti intreba un preot...

Trimit si incerc sa revin...ca nu mai are mandra stare...
O zi frumoasa sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Io mai am putin si o iau pe aratura.
Cateva zile a fost Dani bine, cateva zile a mancat bine, a dormit, mancat fructe, toate bune, cred ca si luase vreo cateva grame....
Joi dimineata la 5 a vomat tot ce avea in stomac. Nu va povestesc de dus, lenjerii, ca din astea stiti si nu-s importante.
La 9 a vomat iar, la 9.30 a facut diaree. Apa, nu alta. Cu greu am cules ceva pentru coprocultura.
Pe la 10 ma suna sotul de la servici ca ii e rau tare de tot, ca sa ma duc sa il iau - eu nu apucasem sa plec de acasa - ca el nu poate conduce. Ma duc, trec pe la farmacie, ma blindez cu toate cele de diaree, intre timp sotul s-a hotarat ca poate conduce desi arata ca naiba, a adormit in masina in timp ce eu eram la farmacie!!!
Eu am plecat la pediatra, mi-a dat antibiotic pt prima data.
Am fost la alta farmacie sa iau si homeopatele prescrise si antibioticele (pt Dani si pt sot), pana pe la 2 nici nu am apucat sa beau apa, am ajuns si la servici, eram in asa priza ca am facut in 2 ore cam ce fac in 8ore.
Pe la 3 am plecat acasa.
Lista medicamente Dani:
Probiotics 5 picaturi pe zi, 1 luna.
Homeopate o tona, facute picaturi la farmacie, fara gust, impotriva gretii, diareei si un antibiotic homeopat.
Sumetrolin - cica e un fel de sulfametazina, un antibiotic mai usor, ca nu ma pricep - 8ml la 12ore
Cedax - antibiotic mai tare, in caz ca face febra+diaree+voma.
Debridat 2ml de 3 ori pe zi
Si un sirop cu enzime nu mai stiu cum ii zice, Sitrazin, ceva de genul asta.
barbata-miu a zacut toata ziua, a vomat si a avut frisoane, a dormit pana pe la 7 seara, cu intermitente, cu greu s-a mutat in leaganul din gradina, acolo iar a zacut, pe la 8.30 dormea pe canapea.
iar Dani....scaune fara numar. L-am tinut fara natibiotic, numai hoemopate pana seara, seara i-am dat Sumetrolin, ca nu imi placea cum mirosea pampersul.
Nu a mai facut pana azi dimineata. Pana la ora asta, 11.30 a mai avut inca 3 scaune.
Refuza complet morcovul fiert, vrea numai orez. Aseara cred ca murea de foame, a gasit niste biscuiti Plasmon si nu l-am putut opri, a mancat vreo 5, el care nu mananca biscuiti aproape deloc, nu ii plac ca sunt dulci.
Si cred ca de la aia a facut iar azi diaree.
Deci mor cu zile, nu mai pot. Bine ca eu nu am nimic. Inca.

On top, a murit o matusa marti noaptea, fara boala fara nimic, a facut pancreatita acuta si in cateva ore a murit, sambata e inmormantarea, si inca nu stiu daca putem pleca in seara asta sau nu. Inca nu ma pot hotari.
Al meu s-a dus azi la servici, dar arata ca o stafie, ieri nu a mancat nimic, decat covrigei, zicea ca il dor toti muschii. De fapt asta a fost manifestarea virusului la el, cu durere musculara puternica si voma.

Azi ma suna vecina, ca e la tara si a inceput fata sa ii vomite, ca ea ce se face la tara cu ea, ca unde gaseste pediatru sa ii dea reteta de antibiotic.....

God.....si pe bune ca nu stiu de unde a luat ce o fi luat.
Poate de la o pisica nevaccinata cu care s-au jucat amandoi copiii? Si al meu a pus mana pe matza aia nenorocita....eu nu.

De la cate scaune pe zi trebuie sa ma duc cu el la perfuzie?
Cand se dezhidrateaza?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

mneatza...

Cine a dat cafeaua?...Bea sarumana. Foarte buna. Te cred ca esti obosita. Ai grija de tine ... mult a fost, putin a ramas.

Lalitica imi imaginez ce sperietura ai tras ieri si in ce viteza te-ai dus acasa. Offf... bine ca l-ai linistit. Cum mai e azi?
Evyme sa fiti sanatosi si fericiti in noua casuta.
Dece super ca si-a revenit Luca si i-a priit pana la urma concediul.
Loredana cel mai bine intrebi un preot. Gata, ati luat biletele?
Sorina.

Ma uitam aseara in gura lui David, asa cum pot ca nu ma lasa de nici o culoare. E super nervos si tot imi fac sperante ca ies odata caninii aia si scapam si noi. Nu cred ca o sa se intample curand... gingiile sunt umflate rau dar nu se vede nici un varf care sa stea sa iasa... in schimb avea sangea la o masea care e crescuta complet de cateva luni bune. Ma gandesc ca poate s-a zgariat cu vreo jucarie, ceva... ca inca mai baga tot ce prinde in gura. Alta explicatie n-am gasit.

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Va rog frumos sa ma scuzati ca nu raspund nominal. Mi se invarte capul de medicamente si grija.
Dar promit sa ma revansez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Nyny......sorry de nervii lui David...poate sparg gingia caninii, si scapati...la noi nici nu e umflata inca gingia in dreptul lor...se vad albi, prin gingie, cu coltul ajuns la margine, dar inca nu e umflat locul, si cu nervii.. nu mai spun cum stam, ca suntem...la zi. Cu sangele de la maselutza iesita mai demult...cel mai probabil de la jucarie, sau covrig, coaja de paine, ceva...poate niste glicerina sau tantum verde ar ajuta, daca pare ca il incomodeaza......zic si eu..

BF....aoleu...s-au strans toate belele la voi.... Despre deshidratare si simptomele ei...eu stiu ca poti recunoaste recunoaste asta dupa fontanela deprimata (daca mai este deschisa), buze uscate, plans fara lacrimi, urina f inchisa la culoare....Poate nu va fi cazul la voi..Poate reusesti sa-i dai ceva saruri de rehidratare, fara sa le vomite (elektrolyt, de la humana, sau altceva...nush...).
Summetrolim este varianta a Biseptolului, si este o sulfamida...dezinfecteaza cumva tractul digestiv...nu e chiar antibiotic...
Sanzyme este un sirop cu enzime pancreatice, care, printre alte efecte (pofta de mancare), sporeste si gradul de absorbtie intestinala al alimentelor si lichidelor, proprietate foarte utila in cazul unui tranzit rapid, cum e in cazul diareii si al enterocolitelor...
Protectis este probiotic si reface flora intestinala, si administrat a la long creste imunitatea generala a organismului...
Debridat regleaza scaunul si in cazul diareii, si in cazul constipatiei...

Aveti grija de voi, condoleante pentru pierderea suferita......

Pisici..hmmm...eu am avut 2 bucati, in apartament, inainte de a se naste iris...o persana si o norvegiana de padure...superbe, vaccinate, deparazitate, sterilizate, cu pedigree si tot tacamul...le-am dat dupa ce am venit de la maternitate pt ca nu mai faceam fata (dpdv al timpului)sa curat parul de pisica de peste tot.... Sunt cumva in cunostinta de cauza, in ceea ce priveste bolile transmise de pisici si caini, oamenilor...daca in cazul animalelor de apartament vaccinate si deparazitate periodic, care nu ies deloc afara (cum erau pisicile mele) riscurile sunt cvasi-nule, in cazul animalelor vagaboande...lucrurile nu stau deloc la fel... Numai daca stai sa te gandesti cati viermi intestinali are o pisica ne-deparazitata, cum se linge ea, si cate oua de paraziti sunt pe blanitza ei...te iau fiori...cel putin mie, care-s mai stress-ata..asta mi se intampla...efectiv vad carcalacii cum misuna..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

BF stai linistita, nu cred ca se supara cineva ca nu raspunzi nominal. Offf... nu se mai termina belelele. Insanatosire grabnica lui Dani si sotului ...si tie putere multa ca sa poti avea grija de ei.

Condoleante pt matusa ta.

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput