Pufi de ian-feb 2010 ! La multi ani Bubu !(38)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexroco2010 spune:

Buna seara fetelor ,

Noi ce sa facem bine Alex este foarte activ a inceput sa rosteasca primele lui cuvintele mai mult in engleza pt ca petrece timpul din saptamana la bona care este englezoaica si acolo mai sunt si alti copii englezi el fiind singurul roman .Eu cu studiile am terminat primul an .Stiti ca dupa nasterea lui Alex si cele patimite am decis sa-mi schimb meseria si m-am inscris la universitatea medicala si cu ajutorul celui de sus peste 2ani voi deveni si eu moasa si sper sa pot face o diferenta ca alte viitoare mamaici sa nu treaca prin ce am trecut eu.
Acum am putina vacanta si incerc sa petrec cat mai mult timp cu Alex mergem in parcuri la cluburi pt copii de varsta lui si acum din septembrie vreau sa-l inscriu la innot pt ca ii place foarte mult apa.

Ma bucur mult ca e un copil foarte sociabil vorbaret .Ca si toti copii de virsta lui are foarte multa energie nu sta o clipa .In rest ma bucur ca am reusit sa revin la voi si sa mai vorbim .

La multi ani BUBU cu multa fericire si sanatate !!!!!!!!

Va pup.

Roxana mamica de nazdravan Alexandru Lucian Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

La multi ani de Sf Maria!

Sa fiti sanatoase/sanatosi si feticite/fericiti!

_

Bea, mami de doi baieti :
Ivan Matei (14.01.2010)
si 25+ cu Adam Stefan

Doamne ajuta sa fim sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Hello hello...

Am revenit mai tarziu dect de obicei acasa de la plimbareala... am fost in noul cora si nu m-a impresionat pozitiv. Pampersi libero 5 n-am gasit (decat chilotzei de care am luat).

LMA bubu!

simpli In ce consta la voi?
Mi-am amintit alta activitate foarte indragita de gemanutze, mai ales de Alena: le dau o folie cu abtzibilduri si ele lipesc pe frigider, pe masa etc... sunt abtzibilduri chinezeshti proaste, care se dezlipesc apoi ushor .

bea Ma bucur ca ai veshti bune de la dr. Bestial filmuletzul .

LMA tuturor Mariilor si derivatelor, ei sau ele! Petreceri frumoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Citat:
citat din mesajul lui larisel

simpli In ce consta la voi?
Mi-am amintit alta activitate foarte indragita de gemanutze, mai ales de Alena: le dau o folie cu abtzibilduri si ele lipesc pe frigider, pe masa etc... sunt abtzibilduri chinezeshti proaste, care se dezlipesc apoi ushor .

_
din 09.12.2009 mami de gemanutze sagetatoare

Larisel nu am inteles exact la ce te referi

Mami de Ariana

Motto-ul meu:
"Eu sunt cate putin din tot ce am intalnit."

Mergi la inceput

Rocco, sper sa iti reuseasca tot ce ti-ai propus

Si eu am nascut aici in UK

Nyny...cica prezenta la datorie pai se poate sa nu devii hot astazi...?!

Mami de Ariana

Motto-ul meu:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Simply eram chiar pe-aici..

Am bagat copiii la culcare si acum astept sa si adoarma ca sa-mi pot face o baie. In seara asta nu mai scapa maseurul. Il prind la inghesuiala ca se uita la "el clasico" si siiigur uita sa se mai prefaca ... ca doarme.

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Iaca-sha m-am inrosit...

David tot bodogane acolo. Cred ca-i fac niste lapte sa-l ia somnul. Azi dimineata s-a trezit ca niciodata la 10.30 si la pranz a dormit de la ora 14 pana la 17.30. Nu-mi convine ca se decaleaza cu somnul de seara (uite nici la ora asta n-a adormit) si cand o sa inceapa Mara gradinita o sa trag de ea sa se trezeasca. Trebuie sa fac ceva... treptat.

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Neata

Haideti la o cafelutza englezeasca

Nyny felicitari pt stelutze

La multi ani tuturor ce isi serbeaza numele astazi!

Mami de Ariana

Motto-ul meu:

Mergi la inceput

Larisel am vrut sa iti spun ca eu,din ce vad in poze si ce povestesti , cred ca te descurci de minune cu gemanutzele, imi pare rau ca te simti asa in interior.Pt mine cu siguranta ai fost si esti un model si iti multumesc ca ne scrii,impartasesti din experienta ta

Mami de Ariana

Motto-ul meu:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

'neata!!!

sunt deja in agitatie, ca maine dimineata ne luam zborul.....

La multi ani, BUBU!!! sa fii fericita, sanatoasa!!..asta pentru ieri,
iar pt azi, stiu ca nu se fac teoretic felicitari de adormirea Maicii Domnului, dar eu una va doresc tuturor celor care purtati acest nume sa fiti fericite! si pentru pufoasele noastre Maria Isabela si Maria Dalia!
din partea mea un ecler cu frisca si un frappe colorat

da, stefan e bine, i-a trecut peste noapte roseata aia de la fund.

nyny, si stefan si-a decalat somnul, nu stiu cum...se trezea pe la 6 30 -7, adormea pe la 9 30...acum se trezeste la 8, si adoarme pe la 11...cu greu, cu urlete, ca sa nu sting lumina, din astea.....nu apuc sa fac mai nimic, adica un film, ceva....sper tot incet incet sa-l readuc pe pozitia initiala succes si tie!
cum mai e cu deutsch-ul?

na, ca mai era ceva si am uitat....a..DC, zile faine sa aveti, chiar si asa mai racoroase!

lorex, sper ca va distrati!

acum chiar ca am uitat.....poate revin cu neuronul disparut mai tarziu
o zi foarte frumoasa sa aveti!

_
mama lui Stefan, pui scump

Mergi la inceput