Pufi de ian-feb 2010 ! La multi ani Bubu !(38)
Raspunsuri - Pagina 13
Beatrice1982 spune:
neata!
eu nu ma mai ajung........
ieri a fost o zi super-super full...........
am luat parchetul in cam asta alaltaieri si ieri l-a pus sotul, plus ca a fost si sora mea......
am pus vreo 6 borcane de castraveti de 4 litri la murat.....
mi-am spalat covoarele din cele doua camere...am fc curat.....am fc papa ca am fost la vara mea la aia mica.....
pe unde nu am mai umblat..........
aseara m-am culcat la 1, aici, am zis la sot ca daca adorm sa nu ma trezeasca....si pe la 1 jumate vine ca furtuna sa merg dincolo ca el nu poate dormi singur cu Ivan....
m-a trezit din somn, cred ca am adormit inapoi pe la vreo 2 si, ca incepuse si Ivan sa se foiasca.....
si el a plecat azi dimi la 5 jumate la pescuit......eu i-am dat lapte la 6 si am adormit, si la 7 jumate il vad langa mine.......super fresh.....
ioiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
nu mai poooooottttttttttttttttttttttt
asa
la dr a fost bine
deja am uitat.......
DAR ceea ce nu am uitat e cum i-am vazut fatzuca din profil, era asa frumossssssssssssss si buzele proeminente si nasul ala mic........si obrajii durdulii asa, imi venea sa il pap totttttttttt
zambeam ca toanta acolo........nu stiu daca m-a vz dr........
in total e ok.......
col de 37 inchis....
lichid ok
scurgere ok
bebe miscacios nevoie mare, energic sanatos
are tot ce ii trebe
are 880 grame la 25 sapt........
e mai mare decat Ivan...
a zis si dr ca e cam mare burta pt varsta sarcinii
deci pertotal in afara de oboseala cronica, e ok.......
e bine
incerc sa ma odihnesc azi poate reusesc..nush cand vine sot de la pescuit........
in rest......
va doresc o duminica placuta!
va pun un link cu odrasla mea..........
http://www.youtube.com/watch?v=tZi31hpf3hw
mare lucru nu intelegeti...
in traducere libera.............repeta dupa mine ceea ce ii zic
pisica face miau...vaca mmmmm
calului ii zice hoooooooooo
la gaste le zice hhhhhhhaaaaassssssssss
si clopotesc:ding dong
da, are reflexul sa dea pe burta........din pacate.....poate deja ii gelos:D
dar na, asta e ce sa ii faci?
ii zic nu e voie.si gata.....
va pup!
concediu placut!
la cele care sunteti acolo......
rocooooooooooooooooooo ce faci mami?????????????????????dar puful???
_
Bea, mami de doi baieti :
Ivan Matei (14.01.2010) si 24+ cu Adam Stefan
Doamne ajuta sa fim sanatosi!
micki_mica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Beatrice1982 neata! eu nu ma mai ajung........ ieri a fost o zi super-super full........... am luat parchetul in cam asta alaltaieri si ieri l-a pus sotul, plus ca a fost si sora mea...... am pus vreo 6 borcane de castraveti de 4 litri la murat..... mi-am spalat covoarele din cele doua camere...am fc curat.....am fc papa ca am fost la vara mea la aia mica..... pe unde nu am mai umblat.......... aseara m-am culcat la 1, aici, am zis la sot ca daca adorm sa nu ma trezeasca....si pe la 1 jumate vine ca furtuna sa merg dincolo ca el nu poate dormi singur cu Ivan.... m-a trezit din somn, cred ca am adormit inapoi pe la vreo 2 si, ca incepuse si Ivan sa se foiasca..... si el a plecat azi dimi la 5 jumate la pescuit......eu i-am dat lapte la 6 si am adormit, si la 7 jumate il vad langa mine.......super fresh..... ioiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii nu mai poooooottttttttttttttttttttttt asa la dr a fost bine deja am uitat....... DAR ceea ce nu am uitat e cum i-am vazut fatzuca din profil, era asa frumossssssssssssss si buzele proeminente si nasul ala mic........si obrajii durdulii asa, imi venea sa il pap totttttttttt zambeam ca toanta acolo........nu stiu daca m-a vz dr........ in total e ok....... col de 37 inchis.... lichid ok scurgere ok bebe miscacios nevoie mare, energic sanatos are tot ce ii trebe are 880 grame la 25 sapt........ e mai mare decat Ivan... a zis si dr ca e cam mare burta pt varsta sarcinii deci pertotal in afara de oboseala cronica, e ok....... e bine incerc sa ma odihnesc azi poate reusesc..nush cand vine sot de la pescuit........ in rest...... va doresc o duminica placuta! va pun un link cu odrasla mea.......... http://www.youtube.com/watch?v=tZi31hpf3hw mare lucru nu intelegeti... in traducere libera.............repeta dupa mine ceea ce ii zic pisica face miau...vaca mmmmm calului ii zice hoooooooooo la gaste le zice hhhhhhhaaaaassssssssss si clopotesc:ding dong da, are reflexul sa dea pe burta........din pacate.....poate deja ii gelos:D dar na, asta e ce sa ii faci? ii zic nu e voie.si gata..... va pup! concediu placut! la cele care sunteti acolo...... rocooooooooooooooooooo ce faci mami?????????????????????dar puful??? _ Bea, mami de doi baieti : Ivan Matei (14.01.2010) si 24+ cu Adam Stefan Doamne ajuta sa fim sanatosi! |
vai Bea! cat de frumoooos!
Mami lu' Kiti
NOUTATI - www.lucrumanual.tk/botosei/180-botosei-tenisi.html" target="_blank">Botosi tenisi, www.lucrumanual.tk/botosei/182-botosei-maria.html" target="_blank">Botosei "Maria" si www.lucrumanual.tk/prices-drop.php" target="_blank">promotia saptamanii
Magazinul meu
simplicity spune:
La multi ani Bubu
Sa ai parte de tot ce iti doresti in viata
Cand mai ai timp sa mai intri sa ne spui de voi....pupici multi
Ne e dor de tine
Mami de Ariana
Motto-ul meu:
"Eu sunt cate putin din tot ce am intalnit."
Beatrice1982 spune:
citat din mesajul lui simplicity La multi ani Bubu Sa ai parte de tot ce iti doresti in viata Cand mai ai timp sa mai intri sa ne spui de voi....pupici multi Ne e dor de tine Mami de Ariana Motto-ul meu: "Eu sunt cate putin din tot ce am intalnit." |
SUBSCRIUUU!!!!!!!!!!!!!!
_
Bea, mami de doi baieti :
Ivan Matei (14.01.2010) si 24+ cu Adam Stefan
Doamne ajuta sa fim sanatosi!
sorina_bz spune:
Auleuuuu, Simply...!!! Rushinica sa-mi fie, ca-s preocupata numai de butoiul propriu, offf! Noroc cu tine, ca ti-ai amintit...eu.....am uitat sa ma mai uit pe prima pagina!
Din inima:
La Multi Ani, Bubu, mami de Raulica frumos!
nyny spune:
La multi ani Bubu !!!
Sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de clipe fericite alaturi de cei dragi tie !
Mamica fericita de Mara si de David
nyny spune:
Neatza...
Hai ca am inceput mesajul de dimineata ... sper sa-l trimit azi.
Sa zic sarumana pt cafelutza Larisel. Ma bucur ca a trecut "raul" tuturor si ca ati revenit la normal... pana la urma asta e cel mai important, sa fim cu totii sanatosi.
Alexroco bine ai revenit. Te asteptam sa ne povestesti despre voi.
Sorina tinem pumnii sa nu fie otita la Iris...bine macar ca mananca solide.
Ana a trecut iritatia lui Stefan?
Bea ce scump e Ivan.
Sondaj lichide in afara de lapte: apa si suc de portocale.
Program de masa:
5-6 dimineata- 180 ml LP
9.30-10- fructe sau orez/gris cu lapte
12.30-13- un singur fel de mancare (cam 250-300ml pasat): piure de legume sau ciorba, supa, pilaf etc
16.30-17- iaurt simplu sau cu biscuiti dupa care mai rontaie pe-afara cate un covrig, pufuleti, saratele etc
21- un castron de cereale milupa+LP (210 ml lapte+ 4-5 linguri cu varf de cereale cat sa iasa o pasta care sa o manance cu lingurita)
...si cam atat.
Ma duc sa bag repede o defrisare ca m-am copt in pantaloni lungi de vreo 2 zile. Revin mai tarziu daca nu se trezesc pruncii.
simplicity spune:
Nyny inainte de defrisare mai baga 2 mesaje ca sa devii hottttt
Mami de Ariana
Motto-ul meu:
simplicity spune:
Bea imi place de Ivanel
Mami de Ariana
Motto-ul meu:
nyny spune:
citat din mesajul lui simplicity Nyny inainte de defrisare mai baga 2 mesaje ca sa devii hottttt Mami de Ariana Motto-ul meu: "Eu sunt cate putin din tot ce am intalnit." |
nu puteam sa devin 'hot' asa nearanjata, nu? Am rezolvat problema ... si m-am prezentat la datorie.