Pufi de ian-feb 2010 ! La multi ani Bubu !(38)
Raspunsuri - Pagina 12
decenuela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui larisel Inca una si ma duc... ... pe bune ... Daca foloseshte cineva scutece libero nr 5, de unde le ia? Nu gasesc nicaieri si de pe net nu prea ash lua ca platesc si transportul . _ din 09.12.2009 mami de gemanutze sagetatoare |
real....cora...cel putin eu pe aste lefrecventez ca sunt aproape si amvazut
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
decenuela spune:
Buna seara fetili….
Ete ca trecu si prima mea zi de concediu…dupa o noapte…aproape alba….jiji s-a tot trezit , s-a foit..era frig…
Ne-am dus la plaja…dimi…era un vant…wow….am stat vreo ora si ne-am retras….
Aici avem noroc ca erau animatori…si un loc de joaca pt copii …la parter…cu tot felul de jucarii astfel ca a mai trecut timpul…
La amiaza a dormit…iepureste..iar eu mi-am terminat iar spatele…
Plaja de dupa amiaza a fost ok…jiji f incantat de nisip…scoici…s-a lipit de niste ardeleni….etc…a trecut frumos…apa rece asa ca pas…chiar si pt mine…
Toate ca toate pana la masa de seara…wow mi-a fc o serenada de vis….am mancat pe rand pana la urma..ca o luam razna…déjà se comporta ca un copil razgaiat…jiji al meu care era ca o papusa…
Am mai fc mici cumparatrui…apoi intram in camera wow si a inceput…jaleeeee…ziceai ca-I rastignit…ta-su statea asa ca un Vulcan gata sa erupa..eu plina de nervi si spume…l-am trimis afara sa bea un suc….i-am zis ca emana energie negativa…el cik e prost crescut copilul…ca face ce vrea etc balarii din astea…
Plcat..in 5 min Calmat copilul….am fc curat prin camera(ink nu ne-am mutat ..poate maine..e fulleanu rau de tot…)…s-a intors era liniste..lumea vesela…mi-a adus un cocktail….adormit atomicul…cii…si ete ca sunt singura pe terasa…umpland o pag cu balarii
intre timp am intrat si m-am conecatat la net....si ma voi duce langa matracuc...
larisel...daca te consoleaza cu ceva....sunt sigura ca toate ne iubim puii...pt mine e dragostea cea mai mare....insa....avem mpmente de colaps...simtitm la fel...ca am ajuns la capatul puterilor....etc etc...si iar trece...
sa aveti o noapte linistita
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
sorina_bz spune:
Buna dimineata, sarumana de cafea, Larisel! Ma pregateam sa o dau eu, dar e mai buna facuta de altul… eu scriam placinta asta in word…
Am cam fost disparuta, din motive de butoi, dar de citit am citit tot…
Am avut o saptamana cam creatza…concediat bona, iris a avut vreo 2 muci…acum cam refuza laptele …de mancat.. mananca solide, dar ieri si alaltaieri a refuzat laptele de dimi, so …la ora 8- 9 dimi eram cu ea in scaunul de masa, sa-i dau papa…Ma bate un gand de otita, sper sa ma insel…ca nici nu gasesc pana marti nici un orl-ist disponibil…sper sa fie doar mofturi.
Roco…WB!
Ale1212xa...saru-mana de cafeaua de ieri...ca am baut-o, si n-am multumit! Dragoselul ostenit de joaca!
Ana…nu-ti mai cere, maica, scuze…eu tare as vrea sa va cunosc …pe toate si pe fiecare in parte…So…voi, daca aveti timp, si chef…nu ne ocoliti, cand treceti(daca treceti) prin bz! Pup Stefanelul, sa-i treaca mai repede usturimea!
BF…cu greutatea lui Dani…da, e aiurea tare cand slabesc…bine ca a plecat de la o greutate buna, totusi..Daca scadea iris 500g…eram prin fasole deja..Cu lactatele…stiam ca suntem singura specie care bea lapte de la alte animale, nu numai laptele de mama (cum papa bebelushii LP, care e lapte de vaca)…Probabil ca e ok de urmat calea de mijloc, in ceea ce priveste consumul…Eu, de ex….mananc lactate (branza, iaurt, cascaval, mozzarela (nu zilnic, nu exagerat de mult, dar mananc), insa nu pot bea lapte(decat cu cacao sau cereale)…altfel imi vine sa vars instantaneu, de la lapte chior…
Dece…sa aveti un concediu placut!..poate jiji e agitat de la schimbarea locului, a programului, la care se mai adauga si un oarecare discomfort digestiv…Pup, sa treaca repede, sa va puteti bucura de vacanta in 3!
Lali…ma bucur ca ti-am putut fi de folos! Sa aveti un sejur placut la mare, si un David cumintzel si papacios! Si sarumana de info, cu bona! Si noi am platit-o in concediu…Programul si l-a scurtat singura, a ajuns de la 17.30 sa plece la 15.00…a invocat faptul ca la ora 17.30 tb sa plece cu maxi-taxi, si ca pt ala nu are scutire(e pensionara pe caz de boala, si nu plateste bilet pe autobuz)..si ca vrea sa ma scuteasca de cheltuiala cu biletul ei de maxi-taxi, cat nu merg inca la birou, asa ca pleaca la 15.00, cu autobuzul...No prob, oricum nu mai este cazul…cum spuneam…am concediat-o. Dar a fost o experienta utila, macar acum stiu…”ce se da, si ce se cere”, in cazul bonelor.
Haircut….pup fetele finutze!
Danasor…felicitari pentru achizitii! Ce dragalasha trebuie sa fi fost A., facand parada modei pt tati!
Miki….felicitari pentru kg date jos! Multa sanatate va dorim, sa treaca repede si mucii, si sa aveti un concediu de vis!
Simply…felicitari pentru rezultatele obtinute la examene, si sorry pentru maraiala frumoasei princesite! Poate reusesti sa mai rasufli putin, cand vine mama-soacra…
Lorex…pupam bobitza frumoasa, vesela si ..”balacitoare”! La fel a facut si iris cand a vazut marea…nu pridideam s-o dezbrac….Sa aveti vreme frumoasa, apa calda si un concediu de vis!
Larisel…off, imi pare rau sa aud ca nu v-a fost bine! Acum…e bine ca ati scapat…Cu ce povestesti de fete…hmmm, stiu cum este…copil care nu vrea afara, nu sta decat in brate, nu sta in carut, nu sta in tricicleta, fuge in toate directiile, face figuri diverse la mancare, la lapte, la somn…la toate alea…urla rau, mult si fara motiv (cred eu), mai nou altoieste copiii la locurile de joaca…ii plezneste, ciupeste, mushca…dupa cum ajunge la ei…musai sa-i feresc eu…sta numai atarnata de pantalonii mei si urla cum ma vede ca fac ceva treaba prin casa…de astea….macar eu nu am voie sa ma vait prea tare, ca am doar una care face asa… la tine toata treaba e la dublu…Scutece Libero…eu n-am prea vazut in bz…noi folosim de la pampers active girl chilotel nr.4, babylove nr.4, si puffies tot nr.4…De cantarit…nu prea reusesc nici s-o cantaresc, ca-mi apasa pe butoanele cantarului (am vazut in poze ca aveti cantar ca si noi…cum stau gemanutzele la cantarit? Nu butoneaza pe acolo?)…m-am cantarit aseara cu ea si fara ea, pe cantar de adulti, si are cam 10.700g…dar ii cumpar inca nr.4.
Mese: 3 principale(orele sunt aproximative, mai ales de 2 zile, de cand refuza laptele de la trezirea definitiva), vreo 5 -6 lapticuri in 24 de ore si in rest…crontzonele: pufuleti, panite de orez, biscuiti, banana, ineluse cheerios, struguri, mai mult ca deserturi (“bobo”), dupa mesele principale, ca asa cere ea, cand termina de papa, asta e semnalul ca s-a saturat(face "bravo" din palmutze si cere "bobo" - eu ii spun mereu, cand termina "gata, ai terminat?...bravo, mami!, iti aduce mama bobo-desert")..
la 7.00-7.30 - bibe cu lp si trezirea
la 10.00- 10.30 cereale cu lapte milupa straciatella, cu biscuit, cu fructe sau ..”primele mele bucatzele” cu iaurt si fructe(cam 200g)
la 11.00-12.00 bibe cu lp si nani
la 14.00-15.00 pranzul de la borcanel (aprox.200-250g)
la 15.00-16.00 – bibe cu lp si nani
la 18.00-19.00 – fructe cu iaurt si cereale cheerios, blenduite(tot cam 200g)
la 21.00-21.30 bibe cu lp si nani.(si mai are si peste noape 2 treziri, la care bea lp, si apoi adoarme imediat)
Cam astea sunt mesele princesitei…
Lichide...doar apa plata, si lp la nani (mai mult adormita, ca sa fiu sincera, in timpul zilei)..refuza altfel de bauturi...ceai, sucuri...
Inchei placinta…o zi minunata sa aveti!
larisel spune:
sorina De vreo 2-3 luni am scos tava de la cantar pt ca nu mai stateau nici ele si acum le pacalesc sa se suie convinse si imi fac treaba rapid, cam cat sa se asheze ele din picioare pe vine.
Scutece chilotzel am luat si eu nr 4 de la pampers dar nu se compara cu nr 5 de la libero (care sunt mai faine dar si mai scumpe). Eu foloseam nr 4 de la libero dar, deshi se incadreaza in continuare ca greutate, le raman urme pe piciorushe si nu pot sa nu strang destul de tare ariciul pt ca altfel pierd pampersul pe drum. Am luat nr 6 dar sunt uriashe. Acum avem nr 5 de la pampers, dar nu-mi plac cum se aduna si atarna la fund si nici mirosul. Daca nu gasesc si nu gasesc, poate trecem si noi din nou pe babylove.
Poate totushi scapatzi fara otita & co... imi suna tare urat. Cum itzi dai seama de otita? Sau de ce te gandeshti la ea, pare sa o doara vreo urechiusha?
Mi se pare ca iris bea mult laptic, dar poate sunt cantitatzile mai mici. Gemanutzele beau cate 250-270ml dimineatza si seara si rareori (in ultima vreme mai des) inca vreo 200ml noaptea.
dece Am cautat in real, selgros de unde cumpar de obicei scutece si au de la nr 5 doar chilotzei. S-a deschis de curand un cora si in constantza, o sa-i fac o vizita cat de curand, deshi nu-mi e pe nici un traseu. si vacantza placuta... poate macar de acum incolo...
larisel spune:
citat din mesajul lui sorina_bz Larisel Cu ce povestesti de fete…hmmm, stiu cum este…copil care nu vrea afara, nu sta decat in brate, nu sta in carut, nu sta in tricicleta, fuge in toate directiile, face figuri diverse la mancare, la lapte, la somn…la toate alea…urla rau, mult si fara motiv (cred eu), mai nou altoieste copiii la locurile de joaca…ii plezneste, ciupeste, mushca…dupa cum ajunge la ei…musai sa-i feresc eu…sta numai atarnata de pantalonii mei si urla cum ma vede ca fac ceva treaba prin casa…de astea….macar eu nu am voie sa ma vait prea tare, ca am doar una care face asa… la tine toata treaba e la dublu… |
Sunt sigura ca toate mamicile trec prin momente de genul mai des sau mai rar, dar eu in momentele alea nu ma gandesc "ah, ce mult le iubesc", ci imi vine sa dau cu ele de pamant sau de la etajul 1. Asta subliniam... atitudinea mea "rautacioasa" si impulsiva... De obicei apuc sa ma enervez si nu sa trec peste tragand aer in piept si uzitand de rabdacolul din doatre, cum probabil facetzi cele mai multe dintre voi.
sorina_bz spune:
citat din mesajul lui larisel sorina De vreo 2-3 luni am scos tava de la cantar pt ca nu mai stateau nici ele si acum le pacalesc sa se suie convinse si imi fac treaba rapid, cam cat sa se asheze ele din picioare pe vine. Scutece chilotzel am luat si eu nr 4 de la pampers dar nu se compara cu nr 5 de la libero (care sunt mai faine dar si mai scumpe). Eu foloseam nr 4 de la libero dar, deshi se incadreaza in continuare ca greutate, le raman urme pe piciorushe si nu pot sa nu strang destul de tare ariciul pt ca altfel pierd pampersul pe drum. Am luat nr 6 dar sunt uriashe. Acum avem nr 5 de la pampers, dar nu-mi plac cum se aduna si atarna la fund si nici mirosul. Daca nu gasesc si nu gasesc, poate trecem si noi din nou pe babylove. Poate totushi scapatzi fara otita & co... imi suna tare urat. Cum itzi dai seama de otita? Sau de ce te gandeshti la ea, pare sa o doara vreo urechiusha? Mi se pare ca iris bea mult laptic, dar poate sunt cantitatzile mai mici. Gemanutzele beau cate 250-270ml dimineatza si seara si rareori (in ultima vreme mai des) inca vreo 200ml noaptea. |
de info cu cantarul...o sa incerc sa-i scot si eu tava, poate o pacalesc..
Cu otita...eu sunt patita, a mai avut de 2ori, la 3 luni, si la 6 luni...tot de la muci. Ca si manifestari, e total atipica iris(medicii spun ca ar trebui sa verse, de la afectarea urechii, sau sa faca temperatura, de la infectie)- ea nu a facut nici una nici alta...doar ca urla mai abitir la lapte, si isi diminueaza drastic cantitatile (e clar de ce, ca o doare rau cand suge) si papa bine solide, de foame ce-i este...De ex, aseara, inainte de somn a baut 70ml de lp...
Cantitatile de lp sunt mici, zic eu...in mod normal bea ziua, la somnuri cam 100-140ml, iar seara si noaptea cam 150-180ml o data...Ea n-a papat mult lapte deodata, niciodata...doar ca cere des...cam la 4 ore, noaptea...
sorina_bz spune:
citat din mesajul lui larisel Sunt sigura ca toate mamicile trec prin momente de genul mai des sau mai rar, dar eu in momentele alea nu ma gandesc "ah, ce mult le iubesc", ci imi vine sa dau cu ele de pamant sau de la etajul 1. Asta subliniam... atitudinea mea "rautacioasa" si impulsiva... De obicei apuc sa ma enervez si nu sa trec peste tragand aer in piept si uzitand de rabdacolul din doatre, cum probabil facetzi cele mai multe dintre voi. |
....nu stiu cum fac alte mamici, incerc sa aflu....dar in situatii de gen...mie, una, imi vine s-o fac avion, ca stam la etajul 7...nici prin cap nu-mi trece gandul ala, cu..."ce mult o iubesc"...si asta de cel putin 10 ori pe zi...
Ca nu ma manifest in fatza ei e una...dar ce-mi trece prin cap, in timp ce ii zambesc si o pup, in timpul unei crize de-a ei de furie...e cu totul si cu totul alta treaba...Cum spunea Simply()..."Goosfrabaaa"..
micki_mica spune:
Neata fetele!
Larisel, ms de cafeluta! Mrge de minune. Iau o gura de cafea, si revin!
Mami lu' Kiti
NOUTATI - www.lucrumanual.tk/botosei/180-botosei-tenisi.html" target="_blank">Botosi tenisi, www.lucrumanual.tk/botosei/182-botosei-maria.html" target="_blank">Botosei "Maria" si www.lucrumanual.tk/prices-drop.php" target="_blank">promotia saptamanii
Magazinul meu
simplicity spune:
Neata ladies
Cate o pt Alexa si Larisel pt cafelutze
Ana sorry de seara cu bucluc
Sorina eu ma bucur ca ti-ai concediat bona(pt tine, ca pt ea e un pic cam nasol), din ce povesteai mi se parea ca nu prea era de treaba, adica mie imi plac oamenii care stiu sa fie oameni la lucru nu roboti, adica sa se vada ca si pune ceva suflet si ca e mai binevoitoare ca si eu la randul meu(la cum ma stiu) as fi ff dragutza(material vorbind) cu ea....sper ca Iris sa nu aiba otita si sa fie doar o pasa mai proasta la cele 2 fete cochete
Dece imi pare rau de zilele pe care le aveti, din felul in care povestesti am impresia ca esti/sunteti f incarcati psihic, cred ca s-au acumulat mule, sper sa aveti un concediu frumos si relaxat....si daca imi permiti sa ma bag unde nu imi fierbe oala....incearca sa fii mai relaxata, sa privesti lucrurile mai relaxat, multi copii(inclusiv a mea) face la masa figurine, nu are rabdare & co, sunt copii ...ca ei abia acum invata cum ar trebui sa se comporte, asa cum au invatat sa mearga,sa manance etc asa ei acum invata sa se comporte, ei nu au de unde sa stie cum trebuie sa se comporte in societate, noi ii invatam, dar nu se poate asa repede...eu una nu cred in conceptia de rasfatat la varsta asta,ei exploreaza acum, vor sa incerce totul; ca sa aveti o vacanta di vis lasati grijile la o parte si ce daca e agitat la masa? cui nu-i place sa nu se uite,ca e vacanta voastra, amintirea voastra nu a altuia....sper ca nu te-am suparat cu mesajul asta
Rocco Bine ai revenit, ar trebui sa scrii 10 mesaje ca sa te putem citi in timp real
Micki sa va faceti bine repede ca nu va sade bine numai in casa....mai are rost sa spun ca sunt bestiali botoseii?!!! stii ca mie imi place ce lucrezi...e pe gustul meu
Larisel Ariana are cam asa :
- la trezire (6-7 )150-200 ml cand cum LP
- micul dejun cam pe 9- iaurtel cu cereale/lapte cu cereale normale/paine cu crema de branza(facuta de mine, ceva branza de vaci/cas cu unt si marar)/gris cu lapte ...ce consider ca ar dori sa manance
- pe la 11 serveste un milkshake(nu stiu voi cum il faceti,la mine il bea asa: lapte+iaurtel de fructe+un pic de miere de albine+zmeura/afine/banane/capsuni) si ceva fructe/sticsuri simple
- somnic, dupa care masa de pranz pe la 14 ciorbita sau felul 2, nu imi mananca mai mult
- pe la 16-17 mai serveste apoi iaurtel/milkshake din nou/fructe /desert daca am
- iar seara pe la 19 are cina
- la culcare (21) inca 150-200 ml LP
orele sunt orientative, depinde si de ce doreste sa manance si cand doreste
restul fetelor sunt in concediu? distractie placuta sa aveti
O duminica placuta sa aveti
Mami de Ariana
Motto-ul meu:
"Eu sunt cate putin din tot ce am intalnit."