Pufi de ian-feb 2010 ! La multi ani Bubu !(38)
Raspunsuri - Pagina 11
alexroco2010 spune:
Salutare Fetelor ,
Sunt Roco am fost cu voi la pufuleti de 2010 stiu ca am disparut o perioada cam lunga dar am avut contul blocat nu am reusit sa-l deblochez asa ca mi-am facut un alt cont cu id-ul alexroco2010.
Va imbratisez si sper ca imi acceptati revenirea.
Alexroco2010
Mamica de nazdravanAlexandru Lucian Mihail
micki_mica spune:
Neata la 11!
Iau si eu 2 cani de cafea, si de la Ale1212xa si de la Dece!
Nu m-a lasat Kiti sa mai dorm, neam! Eu mi-am facut de cap si am stat sa calc rufele, azi-noapte, ca se incalzeste destul ziua. Frate, trage de hainele mele. Si daca fac pe nesimtitoarea, se urca in pat si ma impinge din pat! Si eu il iau cu lugu-lugu cand ii dau siropelele...si nici nu am comentat de cate ori mi-a vomitat in decolteu...si nici cand s-a pishulit pe mine, la propriu, in taxi (veneam de la spital, impachetati cu un scutec de finet - vremuri cu temp 39 cu ...). Da' lasa ca se face el mare si il vor pocni si pe el responsabilitatile
Aiurea...poate sa faca aproape orice acum. Numai sa il stiu bine. Amandoi avem mucii pana la brau. Si o stare de pocneala de tren.
Eu macar m-am desfundat cu un coldrex. El nu are voie.
Nyny eu sunt o optimista incurabila. Dar mai obosesc din cand in cand. Si atunci am si eu dracii mei. Si ghici cine si-o ia? Tati de Kiti. Cat despre botosei, ma bucur ca iti plac. Sunt primii botosei pe care i-am facut. Mai am 2 mini, de cativa cm. Pana acum nu am lucrat, dar se pare ca imi ies. Fac mai incolo pt Craciun, diverse chestii. Daca e, vorbim. Ma bucur ca ma ai in vedere
Mirela, da! Cata dreptate ai! Doar ca o sa fiu mai ruginita, atunci.
Larisel si Dece, sa aveti vreme si stari bune!
O zi superba!
Ce as mai colinda si eu pe afara...dar mi-s consemnata la domiciliu. Cu odor cu tot. Eh! Ma fac eu mare!
V-am zis ca peste o sapt plecam in concediu?
Mami lu' Kiti
NOUTATI - www.lucrumanual.tk/botosei/180-botosei-tenisi.html" target="_blank">Botosi tenisi, www.lucrumanual.tk/botosei/182-botosei-maria.html" target="_blank">Botosei "Maria" si www.lucrumanual.tk/prices-drop.php" target="_blank">promotia saptamanii
Magazinul meu
ana_g spune:
nu e 12, deci pot sa zic neataa!
alexia, mersi fain de cafea, chiar ca merge una...nu am avut noapte bigudoasa, dar pe aproape.....sa va zic de ce..ieri asta micu a stat in 2 randuri cu kk la fund, pe motiv de mama nesimtita nu si-a dat seama...spre seara, dupa kk nr.2, hai sa-l schimb...odata dat scutecu jos, incepe asta mic sa se frichineze si sa chitaie incet, si cand ma uit la mine era rosu-rosu, ca pictat cu carmin, peste tot, nu doar la fund...parca avea oua rosii vopsite de pasti.....niciodata nu a fost asa de cand s-a nascut...asa ca spala copilu, tamponeaza usor, sufla-l in fuind la propriu....ma ustura si pe mine numai cand ma uitam....uns cu diverse...iar suflat..din astea...parca se mai linistise...il si lasasem la fundu gol, sa se aereze....vine ora de culcare....de obicei pana in 10 adoarme...era deja 10....cand stingeam veioza, incepea sa zbiere....si tot intindea mana sa-i dau nu stiu ce.....lapte nu...pai atunci ce vrei?!?!?!...vine sotu..auzi, poate vrea apa....da, copilu voia apa, s-a linistit...apoi a facut pipi, l-a usturat si iar a inceput sa zbiere.....m-am dezobisnuit de asa ceva....eram creata rau de tot...spalat din nou, jucat putin cu mingea...intr-un final, dupa inca o repriza de usturat-zbierat-suflat, adoarme sleit....pe la 3 iar a plans...apoi la 6 a dormit langa/pe mine.......gata, asta e placinta mea, scuze....
revin...
_
mama lui Stefan, pui scump
ale1212xa spune:
am bagat si eu mandrul la somn ca am venit tare obositi de la joaca...ultimii pasi ii mergea impeticindu-se...cred ca adormea din picioare daca il mai lasam un pic
asa ca acum pot sa savurez si eu cafeaua de la dece...a...mai intai ma duc sa bag mancarea la cuptor
o zi frumoasa sa aveti
-----------------------------------------
Alexandra si Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem
ale1212xa spune:
vai ce liniste monumentala pe aici
pe unde umblati mai fetelor?
-----------------------------------------
Alexandra si Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem
larisel spune:
Of.. iarashi pufi bolnaviori… sa treaca repede toate!
mire Nu merge refinantzare… indemnizatzia nu e luata in considerare ca venit, sotzul e bugetar si are salariul taiat, casa are o valoare mai mica decat in 2008 cand am luat creditul, le avem si pe fete in intretzinere samd
O zi obishnuita la noi e poveste atipica, asha ca ma gandeam sa sar sondajul de data asta, dar m-am razgandit … Oricum programul nu e batut in cuie, se decaleaza parca mereu de la luna la luna. Momentan, deci, biberon pe la 4/5/6 si somn pana la 8/9. Urmeaza toaleta de dimineatza (schimbat de haine, spalat dintzi, ochi, fund, pupacit, cosmeticit) si apoi micul dejun (la desene) si joaca in casa (singure sau cu tati daca eu am de gatit ; daca n-am inseamna ca plec la birou ; inainte cand reusheam sa gatesc pana la trezirea lor si eram singura cu ele ne jucam, citeam, construiam etc). Cand sunt acasa fara tati, bucataresc, spal vase & co pana pe la vreo 11-12, timp in care ele se invart pe langa mine si ma intrerup de n ori, mai nou scap de ele ca le las sa cotrobaie prin mai multe sertare decat inainte (au si descoperit ele cum se deschid unele copiindu-ne pe noi si am mai scos eu pericolele de-acolo si deshi nu imi convine ce dezastru lasa in urma, prefer totushi sa le las). La 10.30-11 primesc masa de fructe si pe la 11.30-12 dorm 2-3 ore (azi Alena n-a dormit deloc, dar de regula asta ar fi programul). La trezire mai mishuna un pic prin casa si pe la 14/15 mananca ele de pranz, apoi noi si dupa, facem bagaje si ieshim afara pe la 16.30-17 (de obicei mai departe cu mashina pt ca nu prea avem optziuni locale) : diverse parcuri, magazine (cand e zi de shopping), pe faleza, de sezon la plaja, rar in vreo vizita. Cand ramanem in cartier ieshim mai tarziu (pe la 18) cu tricicletele, facem o tura de stradutze si apoi mergem pe un teren (betonat ) unde se joaca si altzi copii (de alte varste ), unde mie nu imi place deloc. Distractziile pe afara ar fi: locurile de joaca din parcuri, gropile cu nisip, caruselurile (de fapt mashinutzele), desenatul cu creta, joaca cu mingiutze fosforescente, jucarii de tras/impins, cules de pietricele si ate balarii (toate) de pe jos, destul de putzin totushi interactzionat cu alzti copii, plimbat pe scari rulante. Gustarea de dupa-amiaza o primesc ori inainte de plecare ori afara, dar bonus musai nishte rontzaieli nesuferite (mai ales in mashina la intoarcere pt ca e circ mare, dar frecvent si in parc). La 20-20.30 ne intoarcem, cineaza (de obicei), fac baitza (nu mereu), laptic si culcarea. Apoi cateva trezeli pe noapte pt suzeta sau mai shtiu eu ce (uneori se soldeaza cu bibe) si ciclul se reia. In ziua cand stau doar eu cu ele 24 de ore, nu ieshim afara deloc, dar facem diverse activitatzi dupa masa de pranz care e dupa-amiaza (la 14/15?) ... Dimineatza ne-o petrecm in living si dupa-amiaza o parte, dar vizitam si restul casei (dormitorul nostru are acces restrictzionat pt ele din cauza de coltzuri diverse si ele abia ashteapta ocazia, mai ales ca escaladeaza scaunul de la calculator, tastatura si diverse altele noi; mai nou bagam filumeltze la pc dar nu se omoara; aici ishi regasesc si calutzul balansoar si se bat un pic pe el), uneori le las la balaceala in cada, cand am trebushoare de facut (mai mereu) le las la ele in camera si se dezlantzuie (dulapul lor are ushi glisante deocamdata fara solutzie de inchis) : cotrobaie, se catzara, dispera fermoarul de la un patutz, se joaca cu unele jucarii cu care nu s-au jucat demult. Mai vin eu la ele si le mai citesc, mai ne jucam impreuna cu incastrul/roata cu forme, le mai dau jucarii noi (chinezarii de la pufuletzi) de care sunt super incantate si captate un pic, apoi revenim in living si mai un desene, mai o bataie intre fete, mai o joaca, mai o muzica si-un dans si trece ziua. M-am lungit, dar daca tot m-am apucat de povestit … mi-am dat drumul… Aaa...inca ceva... cand mancam noi de pranz (dupa ele), le punem in patutzurile lor si le dam de lucru acolo (carticele, piese de contruit, paharele - pe care pe toate le arunca pe jos).
Legume crude gemanutzele au primit de anul trecut (din perioada diversificarii), dar nu se omoara, mai mult se joaca. Dar le place castravetele sau ardeiul din salata (e uns cu ulei, nu ?)
ana Imi pare rau pt unchiul tau !
Lactate … auzisem ca laptele nu s-ar recomanda pana la adanci batranetzi, dar celelalte da.
roco WB! Ce mai face puful?
larisel spune:
Si ca tot vorbeam de zile obishnuite, am observat ca gemanuztele au meniuri deosebite, cel putzin ca nr de mese. Asha ca ash incerca un nou sondaj, care e meniul pufilor la 1 an jumate +?
Incep eu, binentzeles...
Gemanutzele au 3 mese principale (mic dejun chiar mic; pranz compus din fel 2+supa/ciorba+uneori desert mic; cina = un fel 2/o tartina/nishte paste) si 2 gustari (fructe la mijlocul diminetzii; iaurt/budinca dupa-amiaza)+ rontzaieli (intre gustare si cina) + lapticuri (inainte de mic dejun si dupa cina si uneori noaptea sau super-dimineatza) ... cam multe mi se pare ... cantitatzile sunt mici, dar totushi...
Le-am cantarit si masurat azi (trebuia de pe 9 pt 20 de luni) si ... nu s-au inaltzat deloc de luna trecuta (Alena 79cm si Nataly 78cm) si nu au luat deloc in greutate una si chiar a scazut alta 100grame (pt prima data nu cresc nici macar un gram de cand le cantaresc lunar de la nashtere ) (Alena 10.2kg si Nataly 9.54kg).
Si inca o intrebare... ce lichide beau pufii in afara de lapte si supa?
Gemanuztele mele rar beau apa (mai mereu afara, dar in casa nu prea) si altceva nu le mai dau (le mai dadeam ceai la inceputul verii dar l-am scos pt ca se strica prea repede; suc Tedi dar nu prea sunt de acord cu el; apa cu arome dar tot sucuri sunt si nu prea le accept).
larisel spune:
Si ca sa fiu atipica pana la capat... voi va laudati pufii care mai de care, ii iubitzi care mai de care...
Si eu imi iubesc gemanutzele cel mai mult pe lumea asta, dar asha nu le sufar cateodata... poate nu e cel mai potrivit cuvant, dar n-am stare sa caut altul...
Shtiu ca se plangea nu demult cineva ca nu mai sta puful in carucior. La un an jumate? Mi se pare super tare ca a stat si pana acum... Eu am avut parte de gemanutze care nu au stat in carucior de la 5 luni (de iesheam cu ele si le caram in bratze si caram si hardughia de carucior ca in el urlau). Bashk, nu stau nici in tricilete... le-am luat tricilete (deshi nu aveam de gand) ca trageau de toate pe care le vedeau la altzii... in ale lor stau maxim maximorum 5 minute si escaladeaza ... Doar daca au chef de rotzait reushim o tura de cartier la plimbare, altfel nici chip. Sa nu mai zic ca nu merg de manutza decat foarte foarte rar si atunci dupa lupte seculare de convingere. Sa adaug recentele crize de isterie din parc? (acasa nu le mai socotesc). Si mofturile la mancare? Deja sunt mofturi... pt ca stramba din nas, studiaza cum arata mancarea, se arcuiesc & multe altele... si asta la felurile consacrate (nu am pretentzii la noutatzi). Plus scosul bavetei in timpul mesei, plus catzaratul pe manerele scaunului in timpul mesei... Si nu mai povestesc din nou bataliile, ciondanelile, tanguielile continue cu sau fara motiv... Aaa... am uitat, nazurile recente la somn ale Alenei. Cred ca era singurul lucru mai "comod" cu care erau de acord. Si deja au cam inceput sa faca lucruri inadins pe dos... Cat timp dureaza perioada asta a lui nu, oare? Toate cele expuse de mine anterior le fac ori una, ori cealalta, ori amandoua simultan... asha comportament/program k la carte (cu exceptzia somnului) nu prea am avut parte...
larisel spune:
Si daca tot v-atzi pitit... fac spam singura... Dar de fapt... mai bine ma bag la somn, ca sh incerca sa-mi revin la trezirea de dimineatza ca sa mai rezolv din treburile restante si amante cu saptamanile ... De exemplu trebuie sa le caut carucioare de papushi ca s-a lasat cu scantei si isterie ultima ieshire pe teren, Natalia neintzelegandu-se cu proprietare caruciorului ... si vreau demult sa le iau, dar ba n-am timp sa caut, ba n-am chef, ba n-am bani...
larisel spune:
Inca una si ma duc... ... pe bune ...
Daca foloseshte cineva scutece libero nr 5, de unde le ia? Nu gasesc nicaieri si de pe net nu prea ash lua ca platesc si transportul .