Pufi de ian-feb 2010 ! La multi ani Bubu !(38)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Salutari de pe taramuri mucioase!

Nyny, imi pare rau ca nu apuc sa intru mai des. Dar prefer sa stau mai mult cu el afara. Acum sunt consemnata in casa. Asa ca mai fur si pentru forum, putin timp. Sa dea DD viroze mici si neinsemnate, daca vrea sa dea. Asta a fost belea. Acum incep mucii...si la el si la mine(de fapt la mine au inceput)...

Mirela, tzopaie!!! Dar nu are voce sa strige. E ca un indian cu semnale fara fum . Multumim pt felicitari. Asa mult imi doream sa imi arate cantarul ala sub 63...dar sa vedem cat ma tine.

Simplicity FELICITARI! Stiu ca ai tras tare si ca mai ai de tras. Te descurci de minune! Si mamica, si scolarita, si departe de ai tai!
(Si la Plateea ma gandesc ...desigur...si la Lorex...)

Lorex, vreme fumoasa! Si Bobita fericita si balacicioasa!

Blue flower, sa petreceti frumos! La multi ani pentru pitica!

Cum raceala se cuibareste la loc caldut, la mine, se pare ca o sa am timp sa mai intru...

Mami lu' Kiti

NOUTATI - www.lucrumanual.tk/botosei/180-botosei-tenisi.html" target="_blank">Botosi tenisi, www.lucrumanual.tk/botosei/182-botosei-maria.html" target="_blank">Botosei "Maria" si www.lucrumanual.tk/prices-drop.php" target="_blank">promotia saptamanii

Magazinul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

N-ati avut chef de vorba azi... nu v-a placut cafeaua mea?

BF ce frumooos ati facut munca in echipa azi... si ati mai avut timp si de.... diverse. Bravo.
Micki e acum o perioada mai incarcata pt voi, dar lasa ca vor veni si vremuri mai linistite. Ia sa vezi la iarna... la ora 5 dupa-amiaza deja suntem in casa ca e noapte. Sa vezi atunci plictiseala

Ma duc sa fac un dus, poate mai apareti si voi la o barfa mica.

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui nyny
Micki e acum o perioada mai incarcata pt voi, dar lasa ca vor veni si vremuri mai linistite. Ia sa vezi la iarna... la ora 5 dupa-amiaza deja suntem in casa ca e noapte. Sa vezi atunci plictiseala

Crezi tu ca o sa am eu timp de plictiseala? O sa incep munca...
Si cum sotul meu lucreaza de dimineata pana seara, ghici cine va fi intr-o vesnica alergatura.
Chestiile domestice le facem impreuna, asa ca aici nu ma plang.

S-a dus cu plictiseala mea. Ultima a fost cand eram insarcinata, pana sa intru in spital. Hehehe ce vremuri.

Io as sta sa vii la barfa, dar ma goneste sefu' de la calc. Cica trebuie sa stau in pat, sa transpir...

Mami lu' Kiti

NOUTATI - www.lucrumanual.tk/botosei/180-botosei-tenisi.html" target="_blank">Botosi tenisi, www.lucrumanual.tk/botosei/182-botosei-maria.html" target="_blank">Botosei "Maria" si www.lucrumanual.tk/prices-drop.php" target="_blank">promotia saptamanii

Magazinul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

hello fetili!

ete ca va scriu de pe meleaguri....vecine...cu o sticlutza mik de...drink...din minibar...asa ca sa-mi revin dupa ziua de azi....

amplecat la 4...val vartej...cu bagajele...cred ca facute...

bagat totul..si in final..tricicleta(carutuln-ar fi incaput deloc) surpriza..nu intra...asa ca suntem ....cu pasul intins...

bagat copl..barbat...dar cheile...unde am pus cheile...gasesc dupa 5 min cheile in buzunar...

plecat pe autostrada...oprit la omv...alimentat persoanele...jiji putin...spre deloc...prost cu mancarea...doar kk uscate...

m trecut xu bacul pe la silistra...am ajuns ok...cred ca fiind cam la urma...ne-a cazat la..parter ceea ce nu-mi place deloc...ca trece tot omul de la piscina prin fatza mea...n-am prea despachetat...asa ca maine ne ducem sa ne schimbe camera....

pe drum am mers cu o mare spaima...JM si-a lasat tel lui si am apucat sa bag roaming doar pe vodafonul meu...trecem la bulgari...vrea sa sune la firma.surpriza nu merge...mamaaaaaaaa....m-a fc cu ou si otet.etc....eu nu ma gandeam decat ca daca ni se intampla ceva pe drum...ce facem....ca era cam pustiu...vin in camera...iau tel..ma uit...merge...asa a fc si cu netul...nu-i...trantea pe aici...dar...e...

jiji mi-a spart un bibe de lapte( noi avem de sticla)..sterge pe aici..etc...

i-am dat fortat un medicament...ercefurly....

jiji f incantat...nebun dupa holul hotelului....lifturi..etc...am prins si cina...era si orezchior pt copii..iaurt...pui...a ciugulit ceva ....

a incamera..care e mare..sunt 1 pat de-o pers...1 pat dublu..o canapea...si un patutz de copil...eviednt ca jiji nu stie ce-i ala...l-ampus in el...a fcca tot nebunii...asa ca...ne vom muta...fara patutz.dar na...au fost draguti...

am rez prb LP fara lactoza punand putina gulcoza in el ( aseara..am pus cativa stropi de sirop de artar...rezultatul diaree...diaree adevarata dimi)

nici eu nu sunt ok cu scaunul.......ce mai di vis...

deci...stiu ca am fost ffff necoerenta....asa sunt de obicei...scriu ce-mi aduc aminte..n-amo ordine clara....

a...e cam racorik...bine acu m-am incalzit bine.....park nici spatele nu ma mai doare( E VARZA DIN NOU)....

ce sa zic...sper la cum am venit fara chef...cu prb etc...sa ne faca DD o surpriza si sa fie totul neasteptat....de bine

ne auzim dimi la coffe....(noi suntem matinali)

scuze ink o data...
puteti sa sariti totul...sunt balarii...si sa cititi rezumatul

suntem in concediu...jiji e la fel..nici-nici...eu la fel..nici -nici...Jm...nu l-am intrebat

pup

NB

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui micki_mica

Citat:
citat din mesajul lui nyny

Crezi tu ca o sa am eu timp de plictiseala? O sa incep munca...
Si cum sotul meu lucreaza de dimineata pana seara, ghici cine va fi intr-o vesnica alergatura.
Chestiile domestice le facem impreuna, asa ca aici nu ma plang.

S-a dus cu plictiseala mea. Ultima a fost cand eram insarcinata, pana sa intru in spital. Hehehe ce vremuri.

Io as sta sa vii la barfa, dar ma goneste sefu' de la calc. Cica trebuie sa stau in pat, sa transpir...

Mami lu' Kiti

Magazinul meu

Incercam sa te incurajez. Nu merge, nu?

E hai, fi optimista. Trebuie sa facem fata cumva ca n-avem incotro.

PS: imi plac botoseii la nebunie. Ii am in vedere pt viitor. Poate faci si cizmulite rosii de mos Nicolae... chiar si ornamente pt Craciun... globulete, chestii.. mai e pana atunci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Nyny

Micki plictiseala ca inainte de sarcina nu cred ca mai vedem pana la pensie.

Dece tinem pumnii sa aveti un concediu de vis.

Daca nu dormiti, mergeti sa vedeti stelele cazatoare.

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Dece la fel am patit si noi cand am fost in BG. N-am avut semnal tot drumul nu stiu de ce. De fapt aveam semnal, eram in reteaua lor, dar nu puteam sa apelez nici un nr... abia in statiune am reusit sa vb la telefon. Ai primit sms, da?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Noi dupa "raul" Nataliei am tras-o cu "raul" Alenei si cu "raul" lu' mami, apoi cu revenirea, apoi cu treburile casnice, apoi cu jobul samd samd samd. Nimic nou ... doar nerecuperata ... Mai revin cand citesc (poate maine ).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

neata

cafeaua e pregatita...special facuta sa treaca toate bolile/oboselile/bigudiurile

serviti va rog

-----------------------------------------
Alexandra si Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

doamnelor....cafea firbinteeeeeeeeeee

noi suntem fresh de la 6...

a fost cam frigutz...jiji s-a cam foit.bibe pe la 3...si la 6...cu totul...

vedem cum va fi....

sa aveti un we superb

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput