Pufi de ian-feb 2010 ! La multi ani Bubu !(38)
Raspunsuri - Pagina 9
nyny spune:
Micki asa obosita cum esti, ti-ai facut timp sa ne spui doua vorbe despre voi. Ma bucur ca deja sunteti spre bine. Doamne ajuta sa fie cat mai rare si cat mai usoare virozele de acum incolo.
Danasor sa poarte A. sanatoasa cizmulitele si rochitele . Pai trebuia sa faca parada modei pt tati, sa vada si el noua colectie, nu?
Haircut
Mamica fericita de Mara si de David
miremia spune:
Micki ma bucur ca sunteti mai bine, pe micut, asteptam sa ne zici ca topaie prin casa. Felicitari pt kg pierdute!
Simply ce faceti, cum sunteti? Vad la tv ca e o intreaga nebunie, sper sa se linisteasca spiritele.
Dana super achizitii, sa ne-o mai arati pe A in poze pleaseee.
_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
miremia spune:
Seara buna!
Se vede ca sunt fetele in vacanta.
Drum bun, vreme frumoasa si apa calda fetelor care pleaca la mare weekendul asta!
_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
simplicity spune:
Noi am avut o zi tare grea, e super-mega maraita, curatenie o tona, nervi intinsi la maxim;am fost si la medic si trebuie sa bag o cura de multivitamine timp de 3 luni ca sunt varza la capitolul "vitamine" iar cireasa de pe tort e " ca eu stau acasa si am timp de de toate" ceea ce m-a dus intr-o stare de si ma simt aiurea.
Astazi am primit si rezultatele examenelor si am iesit cu brio si asta e bine.
Mirela multumesc de intrebare, esti dragutza ca te-ai gandit la noi...aici e o nebunie dar cum nu stam in Londra suntem mai feriti, noi suntem intr-un orasel linistit....curajoase ati fost de v-ati plimbat prin ploaie
Micki. Dece imi pare rau de pufii bolnaviori, sa se faca cat mai repede bine
Va rog sa nu va suparati, dar nu mai imi aduc mai nimic aminte sunt cu neuronul varza
va pup si o seara linistita sa aveti
Mami de Ariana
Motto-ul meu:
"Eu sunt cate putin din tot ce am intalnit."
lorex spune:
salutari de la mare!
iuria e innebunita dupa apa.
in prima zi cand am ajuns pe plaja s-a bagat direct in apa tipand de bucurie, abia am reusit s-o dezbrac, eu n-am mai apucat. ii veneau valurile peste fata si ea nu mai putea de bucurie! e fenomenala!
din pacate ieri a fost innourat toata ziua dar azi iese timid soarele!
o sa avem de munca cu bobitza azi!
va pup
Beatrice1982 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lalitica2000
hai ca ai fost si tu dulce Bea! Pe urma si fetele care mai de care, zici ca eram la decernarea premiilor Oscar. Adevarul este ca toate am avut de invatat una de la alta cate ceva, ne-am sfatuit, ne-am mai si aricit din cand in cand, dar intr-un final a dat cu plus si asta este important. Am legat prietenii virtuale si nu numai, suntem o comunitate de mamici una si una iar de pufii nostri, ce sa mai vorbim....sunt niste dulceturi. Chiar m-am uitat si eu ieri pe poze...Doamne nici nu imi dau seama cand au crescut, ce fetisoare au, ce mutrite fac...nici nu vreau sa nominalizez pentru ca evident mi-au placut toti fara exceptie. Ce sa mai, suntem cele mai norocoase. Bea,stiu ca nu ai o viata foarte usoara acolo, dar tu in mesajele tale intotdeauna transmiti cate o vorba buna pentru noi si nu stiu daca ai observat dar chiar daca te plangi de neajunsuri, la finalul mesajului tot optimist inchei. Esti un om tare bun, ne esti tare draga, asa ca nu-ti mai fa griji de balarii si alte cele. Tu scrie ce iti trece prin cap Lali de David luptatorul nostru |
lali mersi.........ai scris un mesaj la sulfet!!
oricum...la cate ai avut tu de indurat, viata mea e parfum pe langa ce ati tras voi, dar nu stiu viata asta cum ne imparte la fiecare greutatile...si alte cele....
e greu...sa treci peste asa multe probleme cum ati fost voi cu David...e greu sa iti vezi copilul suferind si sa incerci sa faci pe dracu'n 4 ca lui sa ii fie bine..
nici nu vreau sa imi imaginez cat ati suefrit...dar ma bucur insa ca acum sunteti bine si puteti sa va bucurati de el....
bine ca tot nu e o viata normala ...mai aveti de tras, dar eu zic ca tot e bine...si sper sa fie si mai bine.....
Eu ma rog sa nea dumnezeu putere sa le putem duce alea ce le avem de dus, sa nu ne prabusim nici macar o clipa si sa o facem pentru copiii nostri....
te pup
sanatate
ai grija de tine!
meriti un car de flori
_
Bea, mami de doi baieti :
Ivan Matei (14.01.2010) si 24+ cu Adam Stefan
Doamne ajuta sa fim sanatosi!
nyny spune:
Neatza... toata lumea e in concediu?
Haideti la cafea fetelor. Va asteapta, e fierbinte... nu v-ati trezit pana la ora asta?
nyny spune:
Simply felicitari pt rezultatul examenelor. Poate reusesti sa te mai odihnesti si tu putin cand vine mama soacra. Asa ar trebui...
Lorex hai ca de azi se incalzeste iar si va puteti bucura in continuare de plaja si de apa. Bobitza, ca de obicei.. fenomenala .
blue_flower spune:
Nu cred ca vreodata in istoria pufilor nostri subiectul a fost pe pagina 2!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Eu asa l-am gasit la 14.45.
Deci, fetelor...va rog eu frumos, nu dati bir cu fugitii la plaja si alte gratarele.....mai scrieti si pe forum!!!!!!!
Ieri sotul meu a fost babysitter, eu am plecat la servici, mama mea e plecata pana marti. Noi trebuie sa acoperim zilele astea. Azi stam amandoi acasa, cand lucreaza unul, celalalt e cu bebe, cand vorbim la telefon, emailuri, chestii...ne acoperim unul pe altul. E o zi foarte frumoasa.
Si a adormit Dani si am avut si noi timp de ....diverse
Imi pare rau sa aud de pufi bolnaviori. O sa treaca si virozele si temperaturile....cand s-or face mari.
Ca mai dam noi jos niste kg, ca mai facem nopti albe....macar sa se faca ei sanatosi. si pt micki.
Ne pregatim de petrecere, face vecina 2 anisori! De dimineata s-au imbratisat/pupat, au smotocit pisica, s-a uitat Dani cu niste ochisori mari cum facea veicnica kk pe olita....
O dupa-amiaza frumoasa sa aveti.