Strumfi de iul-aug 2007 (221)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

vivela, nici prin bucu nu mai e cald noaptea. am dormit eu cu geamul deschis si pe dimineata m-am trezit cam inghetata!

Emanciparea femeii este o PROSTIE!
Locul ei e in bucatarie ... picior peste picior, cu un pahar de vin in mana,
privindu-si sotul cum gateste cina!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

stefania, la multi ani8 pt Catarina! ma scuzi pt intarziere dar .....mai bine mai tarziu decat niciodata, nu? sa fie sanatosa si voioasa si norocoasa si sa-ti aduca numai bucurii

Emanciparea femeii este o PROSTIE!
Locul ei e in bucatarie ... picior peste picior, cu un pahar de vin in mana,
privindu-si sotul cum gateste cina!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Stefania, La multi ani Catarinei, sa creasca mare, sanatoasa, desteapta si sa va bucure in fiecare clipa!

mii de scuze de intarziere .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Hopa si noi. Ne-am debarcat de vreo ora de la mare. A fost frumos insa de vreo 3 zile desi cerul era senin batea un vant pe plaja de-ti zburau toate. Ieri am intrat si eu cu salteaua in apa si m-am rasturnat de 3 ori de am inghitit neste guri de apa.
V-am zis ca in afara de ai mei doi copii l-am mai avut si pe nepot cu noi. Norocul nostru ca are deja 10 ani si nu pot sa zic ca a mai trebuit sa stau prea mult si dupa el insa, chiar si asa, nu va mint fetele mele (Carla si Vivela) nu-i prea usor mama. Plus ca din punct de vedere al banilor, daca vrei sa tii pasul cu cerintele lor in ale distractiei nu ai cum, e imposibil.
Pe de alta parte se joaca frumos impreuna, au grija unul de altul in anumite momente, e total altfel.

Stefania sa-ti traiasca printesa, sa fie sanatoasa si norocoasa.

X-ray hai ca o sa fie bine. O sa vezi.
Sotul avea anumite simtome ca te framantau de ai insistat pt o eco?
Va pup, sanatate multa.

un tot: Dana cu Daria (20.07 2007) si Eric (20.09 2010)

Mergi la inceput

hai, mai Dana, cat de greu poate sa fie?

eu stiu ca nu e usor, dar daca recunosti ca e greu, atunci pare si mai greu .
si eu n-am de gand sa tin pasul cu toate trendurile in distractie. mie mi se pare fals cum ca daca nu satisfaci toate dorintele copilului, atunci e nefericit. ai mei nu au excelat la capitolul distractie sau jucarii pt mine, dar zau ca nu pot zice ca am avut o copilarie nefericita.
uite - cel mai bun exemplu: Daria nu a vrut altceva de ziua ei decat setul ala cu acuarele. lucrurile marunte ii distreaza la fel ca lucrurile f scumpe, ei nu stiu sa faca diferenta inca. si daca tu nu le-o faci, nici ei nu vor creste in spirit consumerist.

mai problematica e capacitatea de a acorda atentie suficienta tuturor copiilor, dupa posibilitati si necesitati.

Mergi la inceput

Gabi sincer poate nici eu nu am stiut cum sa reactionez la cerintele lui Bogdan, nefiind al meu, necunoscandu-i limitele. Iar apoi el simtindu-ne "slabi" a intins cat a putut iar Daria normal hop si ea, ca doar nu era mai fraiera. In mod normal pe ea singura o stapaneam usor, e drept ca nici nu are mari pretentii. Asa am ajuns la chestii de cate 3 inghetate pe zi la fiecare plus sucuri plus nespe mii de prostioare. La cei cu masinutele alea cu pedale din nordul statiunii am contribuit gros. Iar satul de vacanta a fost apogeul. Dintre toate a meritat insa toti banii spectacolul de la delfinariu. Chiar ne-a placut. Desi unii zic ca e scump, eu zic ca merita, nu vezi pur si simplu delfini, e spectacol cu delfini. O dezamagire a fost palnetariul unde se vede ca nu au mai investit nimic, au ramas cu tehnologia de acum n ani. Daria il tot intreba pe taica-su dar unde sunt palnetele? planetele cand ni le arata? si au spus doua vorbe, trei prostii despre planete, mai mult de constelatii, destul de neatragator pt un copil.
Ce mi s-a parut mie mai greu cu 3 e atunci cand iesi undeva si vrei sa "fii pregatita" pentru orice. E imposibil sa mai anticipezi totul cum faceam cand o aveam doar pe DAria. Acum inevitabil de fiecare data mi-a lipsit ceva necesar. Plus ca Bogdan il lua in brate pe Eric si se juca cu el destul de responsabil. Daria normal ca vroia si ea si era cat pe ce sa pice cu el. MI-a sarit cu el din pat. A venit repede Bogdan sa o parasca, dar prea tarziu.
Daca unul zicea ca nu-i place ceva de mancare, repede si celalalt ca nici lui nu-i place.
Plus, asa cum zici si tu, atentia acordata fiecaruia. Dar presupun ca toate astea se echilibreaza cumva cu timpul. Ce stiu sigur e ca va fi mai greu in primii 3-4 ani. Dupa, sigur vor invata cumva sa se accepte unul pe altul, sa se joace impruna altfel, sa respecte niste reguli. Nici bebe nu va mai fi bebe sa iti pape atat de mult din timp/atentie.
Concluzia: daca pana acum mai cochetam si noi cu ideea de 3, macar asa ca gluma din cand in cand, acum ne-am convins ca pentru inca cel putin 3 ani nici nu se pune problema. Dar nu spunem niciodata niciodata.

Editez ca sa-ti spun partea cea mai grea cu 3 copii in concedii: e primul concediul in care nu am facut dragoste decat o singura data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Dana, si noi am fost la delfinariu, de i-am vazut pe cei 3 delfini din China, Pei-Pei, Chen-Chen si Ni-Ni. Oricum, au progresat ceva fata de anul trecut, cand de abia ii adusesera
Noi la planetariu nu am fost, am zis ca-s mfetele inca prea mici, insa am fost la expo de pasari exotice si in microrezervatie. Ati fost si voi?

Erau pe o insulita niste capre, iezi si magarusi in libertate (adica inchise intr-un tarc, dar puteai intra in tarc). Noi am intrat, si fetele s-au speriat si s-au suit in brate. Animalele tot veneau inspre noi, mai ales ca aveam niste painici (din alea crocante, la punga - toata lumea le dadea diverse)..cu copiii in brate le tot aruncam eu uscaturi din alea... dadeam la ied, pac! venea o capra, dadeam caprei, aparea alt ied, magarul, si toate pa rand... Cand am terminat toata punga, am zis, gata, pana aici, iesim, ca vin peste noi (erau blande, fetelor pe de o parte le-au placut, dar pe de alta parte se cam speriau ca veneau asa aproape)
Le-a ramas numele de "caprele de la pelicani" ca alaturi era si balta unde erau pelicanii...
Aventuri, ce sa mai...

Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)

Povestea sarcinii si a nasterii Andreei

Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

am fost Moni si la animale insa la capre nu am mai ajuns pentru ca s-au oprit la topoganul ala gonflabil si au stat pana s-a facut ora pt delfini.

Am plecat sa ne ne luam ceva de-ale gurii ca frigiderul face striptis.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

David Stefan de ralucapio
Catarina de stefania_97
Matei Cristian de Joujou
Cristian de LuciaZ
Yannis de mikimi
Bianca Elena de veroboroda
Henrik de Miriluta

Mergi la inceput

neata

Dana, sa inteleg ca bb4 n-ar iesi nici sa vrei! la asa frecventa, cam greu sa concepi...

uneori cred ca e mai usor cu copii de varste apropiate. poate in primii 3-4-5 ani e mai greu, iti mai smulgi parul din cap, dar apoi totul devine mai simplu.
eu ma uit la ai mei, au inceput sa se joace impreuna, ma uitam intr-o seara cum alergau impreuna dupa o minge si radeauuuu...si dadeau de la unul la altul, se jucau frumos...imi venea sa-i mananc de drag .

ne gandeam si noi sa ajungem la planetariu, dar daca e asa vag...pai david cred ca stia mai multe, ca deja ma capiaza cu galaxiile, planetele, le stie pe toate in ordine, care e mai mare, care e mai mica...(eu nu le stiu, noroc cu el ca mai invat si eu ).

ieri se uita la desenele cu Francise (sau cum s-o scrie). nu stiu daca le stiti. in fine, si in desenele astea, Francise ii mananca prajiturica unui prieten din invidie/gelozie. in final, isi da seama de greseala si ii ofera acestuia propria prajitura. concluzia a la David: "daca ii mananci ceva la cineva, trebuie sa i-o dai pe a ta" (plastic, nu?)

Mergi la inceput