Strumfi de iul-aug 2007 (221)
Raspunsuri - Pagina 18
lulu77 spune:
mneatza,
alinao sa treceti cu bine peste hopul asta.sunt convinsa.
gabitzule, cum te simti mama? cu baiatul nr 3?io asa zic, ca voi stiti sa faceti baieti frumosi, si tot baiat iese, ca sa nu iti iesi din mana
noi inca mergem la plaja, dupa amiaza, profit din plin, facem baie, apa este destul de calda, si nu stiu cat va mai tine vremea asta, asa ca toata saptamana stam la soare, ca soparlele
Vivela spune:
neata
nu-mi vine sa cred ca am dormit si eu pana aproape de ora 10 . n-am mai dormit atat cred ca din liceu, cand eram in vacanta . bine, m-am trezit si peste noapte de cateva ori, dar nu se pune.
Alina, sanatate multa sotului, sa dea DD sa treceti cu bine peste aceasta incercare . si voi sa fiti in procentul ala de 10-20 de cazuri de benignitate, atata vreme cat exista sanse nu trebuie sa va pierdeti speranta.
Lulu, sunt ok, ms de intrebare, nu ma simt prea gravida, e f devreme, abia daca oi fi facut 6 sapt. uneori am o stare de oboseala de imi vine sa ma tolanesc pe jos prin casa, dar cum picii ma tin mereu in priza, nu am optiunea asta.
si nu-i bai daca o fi tot baiat, macar stiu cum stau lucrurile . o sa avem doar problema cu numele, la ce stoluri mari de pasari avem noi in cap....
D e iarasi intr-o perioada de crize (eu cred ca simte el ceva-ceva de bb3) - plange din senin, e nervos...intr-o zi a adormit pe la 6 seara, mort de oboseala dupa ce a tras o repriza de plans isteric, nu stiu din ce cauza. si nici el nu stia. s-a trezit la fel de suparat, a mai tras o repriza la fel de isterica. eu, zen pe langa el, il intrebam: "dar de ce esti trist?" el, plangand si mai tare: "ba nu sunt crist (trist), sunt fericit, hahahaaaaa ".
ai vostri mai au tantrumuri? ca al meu se tine tare pe pozitii. oare n-ar fi trebuit sa-i treaca pana acum?
lulu77 spune:
Gabi, stai asa ca nici Luca nu este mai linistit de ceva vreme. Il apuca din senin si pe el, urla, tipa, tranteste.
Imi spune ca sunt uricioasa/urataapoi vine si zice "hai ca am glumit, scuzeeee"cred ca ma testeaza
nu ii convine uneori nici lui nimik, si tot asa.
oricum ma intreba in fiecare zi daca merge la gradinitza, acum si mai trage o portie de plans/tipat/trantit ca de ce nu il duc la gradinitza
ultima lui perla:
"mi-am crescut ingrasamantul cu un kg"(l-am cantarit si i-am spus ca s-a ingrasat cu un kg, si a fugit imediat la tasu' sa ii raporteze)
monicabo spune:
buna!
Va salutam de la munte, unde suntem de luni si plecam maine. Mai stam weekendul la tara, la curte, si gata concediul. de luni ia pe baricade!
vivela, felicitari! Cat curaj
alina.a, mult succes, Domnul sa fie cu voi!
lulu, la multi ani pt Luca! ce bine ca maii mergeti la plaja! mi-e deja dor de mare, asa bine a fost! imi pare rau ca nu ne-am ptut vedea, poate data viitoare. Incercam sa nai dam o tura scurta in septembrie, dar nu pot promite nimic inca...
Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)
Povestea sarcinii si a nasterii Andreei
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
Kariris spune:
Mai bag si eu un ochi pe la voi ca taaare ocupata mai sunt zilele astea si tare multe schimbari se mai produc in viata mea.
La multi ani strumfilor ce se sarbatoresc zilele astea! Sa cresteti mari si sanatosi!
Alina, sotul se opereaza in Germania sau unde? Nu am retinut localitatea. Sanatate multa!
X-ray spune:
Nici acum nu avem cazare..
Kari in heilbronn se opereaza,orasul e mic,spitalul destul de mare( fata de noi cel putin) dar proful e printre ci mai buni si cu mare experienta in interventii laparoscopice pe tumoi renale.cel putin din cluj si timisoara multi de la el au invatat asta.mai vorbisem in heidelberg dar e fff scump.... Nici aici nu e ieftin dar ce sa facem...
Doamne ce calduri.....
monicabo spune:
Aoleu, alina, dar asa greu se gaseste cazare in oraselul ala??
Bine ca ati gasit pana la urma! Bafta la operatie! Cand este?
Eli cum e, ce face? cu cine o lasati?
La multi ani tuturor sarbatoritilor din perioada aceasta, cat n-am prea scris (concediu)
Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)
Povestea sarcinii si a nasterii Andreei
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
mychydutza spune:
neata.....
alina, ce ma bucur ca ati gasit cazare. te-ai mai linistit si tu. doamne ajuta sa fie totul bine cu operatia. trebuie sa fie bine! daca o sa ai net, si o sa poti, poate ne tii si pe noi la curent cu evenimentele. de cand ne-i spus, ma gandesc tot timpul la voi....te imbratisez cu drag si virtual sunt alaturi de tine
apropos de verificari de rutina, saptamana trecuta am fost si eu la un consult pt alunitele de pe spate. cica sunt ok si nu exista vreuna care sa arate mai ciudatica. oricum am de gand sa repet vizita anual.cu ocazia asta, mi-am linistit turma de pitici de pe creier!
in vikend il aduc pe andrei acasa, de pe 12 incepem gradi. am fost si la pediatra, ca n-o mai vazusem de vreo 3 ani, miercuri ii duc coprocultura la analize si sa-i ia exudat faringian, si probabil sa facem vaccinul de 4 ani. o gramada de evenimente ne asteapta
Emanciparea femeii este o PROSTIE!
Locul ei e in bucatarie ... picior peste picior, cu un pahar de vin in mana,
privindu-si sotul cum gateste cina!"
Vivela spune:
neata
Alina , ma bucur ca ai reusit sa gasesti cazare! sper sa fie totul bine pana la urma, nu-ti pierde speranta!
Mychy, ce de activitati aveti!
eu tocmai am luat fisele de la medicul de familie si imi caut altul. le-am luat pt ca am avut drum prin zona si cine stie cand mai ajung. acum sper sa ne primeasca madam dr din comuna (care cica e f ok, am referinte bune). e in concediu saptamana asta, asa ca pe luni ma duc la ea. partea nasoala e ca are contract cu casa de sanatate ilfov, habar n-am concret ce inseamna asta pt mine (in afara de faptul ca nu pot beneficia de analize gratuite decat in policlinicile care au contract cu casa ilfov sau de medicamente gratuite...desi la cat am beneficiat eu...).
in rest, nimic nou pe aici...e frig noaptea deja, nu mai pot sa dorm dezvelita. am auzit ca prin bucu e cald rau...