Strumfi de iul-aug 2007 (221)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Vivela, FELICITARI!!! Sarcina usoara si bebe sanatos,mancacios si neplangacios, iti doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Mada, , dupa metoda ta, bb3 e tot baietel , insa D trebuia sa fie fata...deci nu-i buna metoda . nu ma supar daca totusi se refera la modul general, adica 2 baieti si o fata...

am o cunostinta care era f convinsa de o astfel de metoda, nici nu mai stiu cum facea, parca la anul nasterii mamei aduna luna in care a ramas insarcinata si daca dadea par era fata sau invers, nu mai stiu. era asa convinsa ca sustinea ca maica-sa pe asta s-a bazat cand a planificat sarcinile si ca s-a adeverit la toate cunostinele ei... dar eu mai cu motz, i-am dat statistica peste cap si i-am zdruncinat credinta .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Vivela

Mada, , dupa metoda ta, bb3 e tot baietel , insa D trebuia sa fie fata...deci nu-i buna metoda . nu ma supar daca totusi se refera la modul general, adica 2 baieti si o fata...

Traiesc in Orasul Alandala

Juridic@

Iti doresc sa functioneze per total!
La mine a mers dar la mama nu, ar fii trebuit sa fiu baiat si frati'miu fata ..
Oricum cel mai mult iti doresc sa fie sanatos! si apoi ce'o fii sa fie!

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

Apropos de metode, colegele mele au tinut musai sa ma testeze cand am ramas gravida: au luat un ac, l-au infasurat intr-o bucata de hartie, si m-au pus sa aleg un capat. daca alegeai capatul cu gaura iesea fata, data alegeai capatul cu varful iesea baiat! mie mi-a iesit cu "varf"
vivela, ia pune mana pe ac si testeaza-te

cica andrei a facut ieri fan si bostan din ala cu lumanare inauntru. era asa de incantat ......nush de unde are mama atata rabdare si inventivitate cu andrei, ca cu mine n-a facut d-astea!

Emanciparea femeii este o PROSTIE!
Locul ei e in bucatarie ... picior peste picior, cu un pahar de vin in mana,
privindu-si sotul cum gateste cina!"

Mergi la inceput

? ceai de tei? croasante? napolitane? oua cu sunca?
hai, ca vad ca azi dormiti pana tarziu...

kariris .

desi - teoretic - la a doua/treia sarcina cica trebuie sa fii mai relaxat, ca stii ce se intampla, eu tot sunt agitata. cand mi-e greata, ma plang ca mi-e greata, ca nu pot face nimic, bla-bla. cand nu mi-e, ca de ce nu-mi e, ca nu o fi bebe bine, ca cine stie ce s-o intampla, etc....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

deci...nu am apucat sa citesc, adik am incercat si mintea mea o lua razna.

VIVELA wowwwww FELICITARI

multumesc tuturor ptr urari, s ane traiesca copii si sa ne bucuram de ei, sa fie sanatosi.

poze de la mica petrecere https://picasaweb.google.com/103620645474562028354/PARTY4ANI?authkey=Gv1sRgCPb1gMfk7JXMLw#

vaccinul de 4 ani l-am facut ieri, INFARIX-ul, ca asa a facut mereu si am ramsa socata cand mi-a spus pediatra...e gratuit.

revin, inca sunt in stare euforica, ptr Vivela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

cafea!!!!

am avut o noapte oribila! am o rinita alergica si n-am dormit toata noaptea! eram in patul lui matei, care se vede treaba e full de alergeni...tre sa-l schimb.

vivela te inteleg perfect!

mami de Hisham Matei 28 iulie 2007 si20+ cu Youssef Gabriel

Mergi la inceput

Simo, tu ai avut greturi cu Matei? si acum nu?
ca eu stiam ca daca ai avut odata, apoi la urmatoarele sarcini nu are cum sa fie mai bine, ca de regula se merge din rau in mai rau in privinta asta (ceva cu nush ce pe la ficat).
eu sper sa nu fie chiar asa, ca la d cam boleam, desi nu am vomitat niciodata. doar o stare de greata permanenta, 24/24h si 7 zile din 7 de la 7 sapt pana pe la 20 ...oribil.

sanatate multa .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Vivela la mine a fost in sens descrescator...la Matei raaaaau, ma trezeam noaptea sa vomit, vomam orice, pana la 16 sapt; la sarcina aia din iarna pe care am pierdut-o rau dimineata...vomam si gata, eram ok restul zilei. Acum nu mi-a fost rau deloc, am vomat o singura data dar am cam exagerat cu spalatul pe dinti. La urmatoarea probabil nici burta nu voi avea

mami de Hisham Matei 28 iulie 2007 si20+ cu Youssef Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

Ooo gabi ce ma bucur!!! Felicitari din inima!
La multi ani si strumfilor ce se sarbatoresc zilele astea!

Am luat scaun pana la urma,ai a ajuns,am citit si de ale voastre si de alte forumiste. Am luat britax-romer,eli l-aincercat deja e tare mandra ca a trecut la next level. Ca si daria are 110 si 17 kg,deja statea inconfortabil in celalalt.

Multumim pt incurajari si ganduri bune.cateodata ma agat de ce a zis profu ca poate fi o minune 10-20 % ar mai fi sanse de benignitate,dar ne recomanda sa nu ne agatam de asta ca rice ar fi trebuie svs si gata.cazare nu am gasit,deja sunt in panica...nemtii adtia sunt asa de inflexibili caeodata... Si nu am cu ce sa ma laud, sunt total haotica nu pt sa dorm ,si abia astept sa trecem macar de pasul asta cu operatia.ma epuizeaza ...si mananc mereu,nu stiu cum sa ma opresc...

Iar m-am intns,scuze...

Mergi la inceput