Strumfi de iul-aug 2007 (221)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

buna dimineata,

o cafeluta?

ati facut vaccinul de 4 ani?
pe mine vad ca nu ma cheama medicul de familie, oare trebuie sa o sun eu, sa ma "auto-invit"?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

neatza......eu iau toata cafeaua!
lulu, la multi ani pt luca, sa fie sanatos ca frumos e!

x-ray, ref la scaunul de masina, eu l-am luat pe asta si sunt foarte multumita http://www.scauneautocopii.ro/136-scaun-auto-jane-monte-carlo-15-36-kg.html
banuiesc ca tu ai isofix la masina asa ca poti lua varianta de scaun cu isofix. scaunul se prinde doar cu centurile masinii, este foarte usor, bine lucrat, se inalta spatarul cat vrei, se labarteaza partile laterale ca sa poata sta bine copilul, are un material super fain. eu sunt multumita de alegerea facuta. doar ca nu se lasa prea mult pe spate, deci copilul sta cam in pozitia sezut, dar nu mi- s-a parut ca l-ar deranja cumva.si se poate folosi doar ca inaltator atunci cand copilul creste, pt ca se detaseaza spatarul si ramane doar sezutul.

vivela , felicitari . cred ca va prieste aerul de periferie ca v-a iesit pasenta asa usor (v-a cam privat bb3 de placerea "muncii" in echipa , nu?)
vio, m-ai ghicit. exact chestiile alea imi lipseau la munte

Emanciparea femeii este o PROSTIE!
Locul ei e in bucatarie ... picior peste picior, cu un pahar de vin in mana,
privindu-si sotul cum gateste cina!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

ioana, nu l-am facut inca. chiar ziceam sa vad daca dr mai lucreaza, ca n-am mai dat pe la ea de 2 ani si ceva.....spre 3

Emanciparea femeii este o PROSTIE!
Locul ei e in bucatarie ... picior peste picior, cu un pahar de vin in mana,
privindu-si sotul cum gateste cina!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunflower1979 spune:

Gabi am intrat aseara de pe telefonul sotului sa vad daca ai scris ceva si azi dimineata intr-un suflet. ma bucur tare mult de vestea buna, m-au luat niste emotii pana in stomac! te felicit si-ti doresc sarcina usoara si daca se poate sa fie fetita... bine ar fi.

Lulu mai primesti urari intarziate pentru frumosul tau fecior? la multi ani, sa creasca mare si sa fie sanatos!

Alina multa sanatate sotului, succes la operatie, sa fie totul bine! imi aminteam aseara de sarcina ta, pe la sfarsit, cand nu mai aveau pe unde sa-ti faca perfuzii, sau cand te ajuta sotul la baie, pana a iesit bulina, cum fost el alaturi de tine si acum tu, alaturi de el. sunteti o familie frumoasa, sa va dea Dumnezeu sanatate!

Micky cat e de frumos la Dorna! iar Andrei e in elementul lui, ii prieste. legat de iesirea cu cortul, a fost foarte frumos si apa calda. la inceput parea rece, dar apoi nu-ti venea sa mai iesi. am fost si weekendul asta la pescuit cu sotul si Denis si am ramas peste noapte, dar am dormit intr-o casuta. prefer cortul!

Simo Ileana Cosanzeana, ce norocoasa esti ca se prinde bb asa usor, cand iti doresti! ati fost tare haiose tu si vivela la faza asta! imi place ca ati ales varianta mai dulce a numelui.

Stefania, spor la treaba si petrecere frumoasa la evenimentele ce vor urma. aveti reuniune mare!

Ioana, noi n-am facut inca vaccinul, nici pe noi nu ne-a chemat nimeni. asta e tot infanrixul? se cumpara, si daca da, oare cat mai costa?

Cristina, cea mai mandra mama de Denisuc (30.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

eu m-am uitat in schema de vaccinari si e doar DTP. noi am cumparat pana acum pentaxim, pe langa DTP mai continea si altceva ... probabil asta mi-l da de la cabinet, nu mai trebuie sa-l cumpar (sau visez frumos ?)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioanaiub

buna dimineata,

o cafeluta?

ati facut vaccinul de 4 ani?
pe mine vad ca nu ma cheama medicul de familie, oare trebuie sa o sun eu, sa ma "auto-invit"?

Mamica de D&M
_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate

I-am facut Catarinei vaccinul de 4 ani. ROR nu a a vut reactii, nimic. Eu am programat singura vaccinul. Nu astept sa ma sune nimeni. Aici asa se procedeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

Neatza
Oauuuuuu...gabi,te felicit din tot sufletul...esti o curajoasa,bravooo!!!

Ce mi as dori sa ajung si eu la un consens cu soata din dotare privitor la bb2 ..macar ..caci si eu imi doresc 3 dar cine stie,poate cel de sus le oranduieste intr un fel anume.

Dispar,fac sirop de afine si copilul trebuie scos in parc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

eu sunt in dubiu daca sa mai fac vreun vaccin lui david sau nu...oricum, ma gandesc cu groaza la momentul ala, ca D e nabadaios rau, urla de se cutremura pamantul, nu se indupleca nicicum. nici nu vrea sa auda de doctor. si zau ca habar n-am de ce, ca nu i-au facut niciodata mai nimic (exceptand operatia de polipi, pe care oricum nu cred ca o tine minte).

cistina, , bb e mai micut, asa cum ma gandeam eu, am ovulat tarziu, are undeva in jur de 5 saptamani, embrionul are cam 1-2mm. cand ma gandesc ca la 1 an abia o sa-l mai pot tine in brate....

acum, dupa 2 baieti ne dorim o fetita, normal. dar viata e amuzanta de multe ori, asa ca ma astept sa fie tot baiat . noroc ca si eu si tati avem simtul umorului. sanatosi sa fim cu totii, ca atunci toate sunt mai usor de dus.

ps: doctorul meu e.... v-am mai zis?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Matei a facut vaccinul de 4 ani acum doua saptamani. E infanrix dat de stat si nu a avut nicio reactie adversa.

Matei e la munte cu bunicii, sotul a fost ieri de garda si inca nu a ajuns acasa...ma plictisesc de numa!

mami de Hisham Matei 28 iulie 2007 si20+ cu Youssef Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Buan dimineata!

LA multi ani strumfisorilor aniversatii zilele astea! SA creasca mari si frumosi si sanatosi!

X-ray am citit pritnre randuri de sotul tau! M'am gandit mult la voi, sa veniti repede cu vesti bune!
Noi am cumparat scaunul asta:
http://www.babyroi.com/sieges-auto-enfant-bebe-groupe-2-et-3/468-siege-auto-milano-microfibre-black-aquavit-recaro.html
Ce mi'a placut: ca sezutul e relativ moale/confortabil, materialul este bumbacios si bine aerisit, nu transpira, este maricel si protectiile laterale in zona capului sunt f bune...

Vivela felicitari! Sa ai o sarcina usoara si un bbe frumos si sanatos la termen! Recunosc ca astept de cateva zile sa te felicit ! Apropo de sexul lui bb, uite aici o discutie unde am postat eu o "metoda"
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=165980
La mine e sungura care mi'a ghicit sexul pt cele 2 sarcini...

Sunflower am vazut pozele de la mune, f frumosi sunteti! Mult succes pt proiectul bb2!

Micky tare frumos la tine la dorna, te cred ca nu te'nduri sa te intorci la bucuresti..noroc cu Vio care iti aduce aminte de punctele pozitive

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si 23+

Mergi la inceput