Strumfi de iul-aug 2007 (221)
Raspunsuri - Pagina 15
ioanaiub spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Vivela (5+) remember? Traiesc in Orasul Alandala Juridic@ |
e de felicitat?
atunci FELICITARI
Simo78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Vivela (5+) remember? Traiesc in Orasul Alandala Juridic@ |
U-huuu!!! Crezi ca-ti mai iese pasienta cu ochii albastri?
Am convins si sotul cu numele...nu vreau sa cresc un lider de armata
mami de Hisham Matei 28 iulie 2007 si20+ cu Youssef Gabriel
violetan spune:
Hei! Mersi de cafea, stefania!
La multi ani strumfeilor din ultimele zile:
Alma Ana de Aylin_tarcan
Cristina Elena de dsteluta91
Luca Gabriel de lulu77
Dimitrie de Otylyka
Medeea de Gabrielabv
Christopher de catralu
Alexandru de witchy_witch
Cristian Nicolae de afibebe
Diana Ioana de valicutza
Multa sanatate si viata frumoasa!
Chiar, acum vad cate fete nu mai intra pe la noi...
Lulu, sa-ti traiasca puiul si sa creasca mare si sanatos si sa ajunga cat de departe vrea el!
Vivela?????????????????????????? Felicitari? Asta sa-ntelegem? Daca da- wow! Sa-ti dea Dumnezeu sarcina usoara si bb sanatos. Sper ca n-am priceput noi anapoda. Beaaaaaiii, ce sa zic?
Apropo, carla, pe unde naiba umbli? Tot pe insoritul litoral al marii negre?
Stef, spor la smotru si vacanta placuta daca asta intelegi tu prin vacanta.
Timi, lunitza? Contzed sa-nteleg?
Mychy, hai, lasa, nu fii suparata ca te-ntorci. Nu ti-era dor de trafic, de praf, de ragetele pickhamerelor, de batut in teava, de nuntile de joi, de reducerile de 60% de la 7 milioane la 3, de parada de silicoane din mall la orele de varf, de locurile de parcare, de gratarele din spatele blocului? Hai, ma, ma faci sa rad! Ceea ce si fac: haha! Welcome back, pe bune!
Alina, din nou santate si refacere rapida sotului si cu scaunul de masina nu stiu ce sa zic, dar fetele sunt experte asa ca sigur afli de la ele. Mii de multumiri inca o data pentru sfaturile apropo de laurash.
Nu mai stiu ce vroiam sa zic. Am uitat.
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
Vivela spune:
multumesc de felicitari .
recunosc ca noi munceam la bb3, mai mult cu gandul la munca in sine , insa a venit parca mai repede decat ne asteptam. se pare ca io raman gravida numai daca o vad . nu stiu exact cand s-a intamplat, am avut un singur ciclu si p-ala l-am fructificat. de ovulat am ovulat tarziu de tot, la vreo 5 saptamani de la UM, asa ca nici nu mai speram...
la eco de azi nu s-a vazut nimic in afara de sacul gestational. incerc sa nu ma entuziasmez prea mult, sper sa fie totul bine pana la capat!
Simo78 spune:
Gabi asa si eu...ca Ileana Cosanzeana se uita Fat Frumos la mine si raman grea Iti tin pumnii sa fie totul bine pana la capat!
mami de Hisham Matei 28 iulie 2007 si20+ cu Youssef Gabriel
ddanagh spune:
Vivela sigur va fi bine. Ce curajoasa esti
Lulu la Multi Ani flacaului tau. Sa-ti traiasca multi ani fericiti si impliniti.
X-ray ma bucur ca vi s-a confirmat ca-i in prima faza. Slava Domnului ca ati descoperit la timp. Iti tin pumnii sa fie o operatie reusita in totalitate si tumoarea sa ramana doar o amintire urata. Te pup
Exact azi ma gandeam sa-i iau si eu Dariei un inaltator insa am tot citit si pana la urma tot unul cu spatar e mai ok. Nu m-am hotarat inca la unul, inca mai incape in vechiul scaunel, dar nu pt mult tinp. Are 17 kg si 110 cm.
un tot: Dana cu Daria (20.07 2007) si Eric (20.09 2010)
stefania_97 spune:
Vivela wow, felicitari, sarcina usoara si un bebe sanatos :)
Lulu sa iti traiasca baiatul :) La multi ani Luca
Vio facem botezul lui Andre duminica si avem ziua lui Catarina joi Asa va ne vin neamurile din toate partile de aia am facut smotru ;)
cristina26 spune:
Alma Ana de Aylin_tarcan
Cristina Elena de dsteluta91
Luca Gabriel de lulu77
Dimitrie de Otylyka
Medeea de Gabrielabv
Christopher de catralu
Alexandru de witchy_witch
Cristian Nicolae de afibebe
Diana Ioana de valicutza
Paul de squirrel
Catinca Maria de oanamada