Strumfi de iul-aug 2007 (221)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

mai am cateva https://picasaweb.google.com/marius.andrei.munteanu3/Poze?authkey=Gv1sRgCO7i0Yyv543FtgE

Emanciparea femeii este o PROSTIE!
Locul ei e in bucatarie ... picior peste picior, cu un pahar de vin in mana,
privindu-si sotul cum gateste cina!"

Mergi la inceput

sunflower, superbe pozele voastre. dar ce calda era apa de ati putut face baie! foarte frumos acolo unde ati fost.....of ce repede trec zilele astea frumoasa si se apropie alea naspa, la servici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

La multi ani strumfisori!
Dana sa stapaniti sanatosi casuta!
Nu am apucat sa vad poze ca stau numai pe net,ba sa vindem masina,sa caut cazare in heilbronn.pe data de 8 septembrie e programat la operatie.prognosticul e bun ca e in stadiul incipient.apoi cumva ne obisnuim sa traim cu asta....
Si cam atat ca acum sunt cu dispozitiile in pioneze.mi-a lasat eli usa fara zavor la tarcul iepurasilor si de la 7 cautam unul ca disperatii.se vedea urme de lupta,i-a alergat ciobanescul geman ,dar macar mort nu-l gaseam.....el era in cusca cainelui sub podetul de lemne,reusise sa se ascunda acolo.l-a dus de trofeu dar viu.si am cautat toata curtea si el in tarcul cainelui....ca la nebuni...bine ca sunt ok amandoi,s-au mai linistit.eu chiar m-am atasat de ei si se invatasera asa blanzi,mananca din mana si se invart pe spate cand o vad pe eli.ea e tare blanda cu ei,pacat ca si eatenta.si noi mai aiuriti ca nu verificam...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

X-ray sanatate multa sotului si operatie reusita ii doresc!

Mergi la inceput

x-ray, sanatate multa sotului! si tie putere sa le rezolvi pe toate. partea "buna" in toata nebunia asta, e ca ati depistat din timp.si ma bucur ca familia iepurila a ramas in efectiv complet
eu ma pregatesc sa plec si ca de fiecare data cand plec d acasa sunt morcovita rau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

buna dimineata la cafea

X-ray, sanatate sotului, sa fie totul asa cum va doriti
Mychy, ce colt de rai aveti acolo , te cred ca ti-e greu sa te intorci la Bucuresti ... si Andrei, ce mare s-a facut

azi lenevesc, cel putin acum, de dimineata ... ieri am copt 25 kg de vinete, pentru iarna si pentru zacusca, am fost fochist sef din cauza de sot care a chefuit prea mult cu o seara inainte ... asa ca azi imi iau revansa, mergem mai tarziu la "pizza party" (dinaia home-made, in cuptor pe vatra) si eu nu fac nimic ... am zis!!!

edit: am uitat sa va urez duminica placuta si La multi ani sarbatoritilor de astazi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

Fetelor scuze sigur s-a mai discutat despre asta dar poate imi dati niste idei:
Ce scaun de masina ati ales la strumfi pt 18-36 kg???
Si cam ce v-a determinat sa-l alegeti....
Multam fain,neaparat trebuie sa schimbam scaunul pana plecam...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Neata

va dau o mare mare ca azi ma asteapta o zi de smotru smotru si iar smotru.

Miercuri imi vin neamuri din toate partile asa ca trebuie sa pun casa la punct.

De altfel cica sunt in vacanta

X-ray mulota sanatate sotului si sa treceti cu bine peste toate. Pupici lui Eli si iepurasilor. Scaun de masina noi avem pt Catarina de la Recard pana la 36 kg, grupa 3 daca nu ma insel.

O zi buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Lulu, la multi ani lui Luca pt ieri, scuze de intarziere, ieri n-am mai intrat.
sa creasca mare, sanatos, frumos, destept si mereu iubit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

Buna
Alina,la multi ani pentru luca,sa fie sanatos,norocos si iubit!!

Mergi la inceput