Strumfi de iul-aug 2007 (221)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sunflower1979 spune:

georgiana, chiar mi-era dor de frumosul tau! eu nu prea frecventez facebook-ul (am vazut ca vorbeati nu de mult despre asta), asa ca nu am vazut ca ai si alte poze. ma uit indata!

Dana, sa-ti fie gura aurita cu inca un copil; asta ne dorim si noi. iar voua, spor cu lucrarile! e si greu, dar si frumos. a, si nu ti-am spus ce mult imi place poza ta de profil .

Cristina, cea mai mandra mama de Denisuc (30.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

Maria de madalina_s
Maria de Blueiris
Giulia Rebeca de alexi22
Laurentiu Cristian de violetan
Ioana de cris_m
Iarina Andreea de mrl_dumitriu
Iris Eva de voinea
Matei Coriolan de letitia_maria
Miron Petru de paticut
Merwana Tahira de samadhi
Alex de roxy
Mihnea de musso17

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

sunflower1979 Poze frumoase, famolie frumoasa, distractie frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Neata,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

aa Cristina deci v-am prins. Atunci sa va ajute Dumnezeu sa aveti inca un bebe sanatos.

Georgi ti-am vazut pozele cu Mihnea. Sincer mie mi se pare ireal de frumos baiatul tau. Sa-i dea Dumnezeu sanatate si noroc ca de iubire sigur va avea parte.

Mi-e dor de Daria, abia astept sa ma duc deseara la ea. M-a zapacit ca vrea si ea un puzzle cu alba ca zapada mare, f mare. Nu i-am gasit pe nicaieri unul mare. Sa vedeti ce-mi face ca ma duc fara.

un tot: Dana cu Daria (20.07 2007) si Eric (20.09 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

vreau si eu cafea. sunt zombi, praslea e ca lipitoarea, doar in brate se cere. si al mare hop si el, tot in brate vrea si se comporta ca un bebelus. nu stiu ce au amandoi.

Gorgi, confirm si eu ce zice Dana, Mihnea e ireal de frumos, m-am indragostit .

Cristina, da, da, da, sigur mai e loc de un bebe in cort . parca vad ca ne anunti maine-poimaine ca e la dospit .

mychy, ce mai faci? cana rezista?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Vivela cum te descurci cu amandoi la casa? David s-a adaptat acolo, ii place?
Sincer mie la mama, la curte, imi e mult mai greu cu Eric, trebuie sa fiu mult mai atenta fiindca merge de-a busilea peste tot, inclusiv afara prin pamant si mi-e sa nu inghita ceva. Nici nu mai stiu de pe la ce varsta nu a mai bagat in gura DAria tot ce prindea????

un tot: Dana cu Daria (20.07 2007) si Eric (20.09 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Dana, copiii sunt ok. si damian mai baga in gura, dar nu exagereaza (zilele trecute se servea cu niste carbuni din sacul pt gratar, era negru ca in filmele cu aborigeni, mai ales ca isi daduse si pe fata cu degetele, avea cate 3 dungi negre pe obraji). acum merge doar in picioare, nu prea o mai ia de-a busilea (ceea ce nu inseamna ca pietrele sau pamantul nu-i fac cu ochiul). oricum, prefer sa bage in gura o piatra din curte decat un chistoc de tigara din parc.
desi d sta mai toata ziua murdar ca un copil al strazii, cu toate insistentele mele de a-l mentine curat (ii fac si 7-8 bai pe zi, mai ales ca acum e f cald), nu s-a imbolnavit. asta e, isi face si el sistem imunitar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

buna ziua
dana,gabi..multumesc..si eu imi dorescsa fie sanatos si sa -i mearga mintea brici,sa fie asa oarecum alunecos darin sens pozitiv,deocamdata e pedant si cam sensibil dar probabil ca in timp sa va intari..n-are cum altfel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

hellou
la multi ani Mihnea si Alex, sper ca mai primiti urari de la intarziati ca noi !!!! noi suntem bine, vremea e superba , andrei arata asa bine ca nu-mi vine sa cred ca e acelasi copil ca cel pe care l-am adus. aerul asta curat si curtea fac minuni. unde mai pui ca ne aduce cineva lapte dulce direct de la tzatza vacii si bea asta micu de sparge. maine ma pregatesc de plecare, pe andrei il mai las pana la 1 sept.
am si ceva poze cu andrei...le-am facut pt sora mea asa ca am pozat si florile si stadiul lucrarilor la strada/casa vecinilor .

dana, sa stapaniti sanatosi casa. cand ai zis de "casa" nu m-am gandit ca va luati casa-casa! . credeam ca vrei apartament.
spor la treaba si obisnuieste-te cu smotruiala pe langa casa, eu de cand am venit m-am saturat de vopsit, reparat, etc. cand vin la mama ma apuc de toate cele care trebuie facute pe langa casa omului
cel mai misto este ca poti sa faci gratar in curte

https://picasaweb.google.com/marius.andrei.munteanu3/PozeAugust?authkey=Gv1sRgCIGykYCB0uXNdg

Emanciparea femeii este o PROSTIE!
Locul ei e in bucatarie ... picior peste picior, cu un pahar de vin in mana,
privindu-si sotul cum gateste cina!"

Mergi la inceput