Strumfi de iul-aug 2007 (221)
Raspunsuri - Pagina 12
Simo78 spune:
La Multi Ani Mihnea si Alex!
Dana sa o stapaniti sanatosi si sa aveti numai intamplari placute in ea!
mami de Hisham Matei 28 iulie 2007 si19+ cu Yusuf Gabriel
ioanaiub spune:
buna dimineata
vrea cineva cafea?
Dana, felicitari pentru casa, sa o stapaniti sanatosi si bucurosi!
sunflower1979 spune:
neatza!
da, Ioana, vrem cafea; multumim!
Dana ce tare, v-ati luat casa pe pamant, inteleg. s-o stapaniti sanatosi, sa zburde copiii in ea si eu astept si niste poze.
am pus cateva poze cu cortul. daca o fi vremea buna si weekendul asta, repetam figura. lui Denis i-a placut tare mult sa doarma in cort. arezistat eroic pana pe la 23.30, afara pe patura unde stateam noi si a adormit in bratele mele. vremea a fost placuta, destul de cald si noaptea, peste zi era cam cald dar ne tot bagam in lac (care apropo, e foarte adanc, dintr-o data se face groapa). am facut gratar,am copt ardei, vinete, am facut salata, a fost tare fain. erau niste tineri acolo care sarbatoreau pe cineva si aveau aia generator, frigider, iar muzica a cantat pana pe la 4.30. noroc ca eram obositi si am reusit sa dormim.
planul initial era sa mergem la Slanic Moldova, dar au fost vecinii nostride vineri si n-au gasit nici un loc de campare, asa ca ne-am reorientat.
cam atat despre aventura noastra la cort. sa aveti o zi buna!
Cristina, cea mai mandra mama de Denisuc (30.07.2007)
ioanaiub spune:
Cristina, fain v-ati distrat cu cortul ... Mara a dormit si ea prima data anul acesta in cort , am fost la munte la Poiana Neamtului, langa Avrig. credeam ca n-o sa-i placa dar a fost incantata
musso17 spune:
neatza
timi,simona..multumim!
cristina,frumoase pozele,intr-una denis e cu un baietel,pare mai mare si am zis ca e denis in oglinda,cumva o optiune a aparatului..vaaaiii ce seamana..sunt veri?
as merge si eu cu cortul,nu cred ca mihnea sa aiba prea multe probleme dar maica- sa sigur va avea impresia ca o mananaca toate insectele pamantului
sunflower1979 spune:
ce comica esti, Georgiana! pai nu te mananca nici o insecta, ca doar cortul are plasa, nu are pe unde sa intre nimic. baietelul de care zici e al vecinilor mei, si sa stii ca si mie mi se pare ca seamana. el are 7 ani.
Cristina, cea mai mandra mama de Denisuc (30.07.2007)
ddanagh spune:
Multumesc mult. Acum parca nu mai am rabdare pana la finalizare, as vrea sa ma mai duc sa o vad insa nici nu vreau sa-i deranjez pe oamenii aia.
Cristina poze cu casa o sa pun dupa ce ne mutam insa iti dai seama ca mai sunt multe de facut, desi e construita in 2007, compartimentata ok, finisajele nu sunt chiar pe gustul nostru si nici nu vom avea bani prea curand sa o facem cum ne-o dorim noi. Insa noua ne-a placut localizarea ei, compartimentarea, curtea si faptul ca pare construita bine dupa spusele unui inginer de constructie si a altuia de rezistenta cu care am vorbit. Cu timpul insa o vom putea face asa cum vrem.
E f frumoasa poza in care sunteti toti 3 dar, nu stiu de ce, eu va mai vad cu un bebe. Emanati prea multa liniste, calm si dragoste ca sa nu mai faceti unul
un tot: Dana cu Daria (20.07 2007) si Eric (20.09 2010)
musso17 spune:
eheee cristina o avea cortul plasa dar creierul meu in mod sigur n-are
si casa noastra e pe sfarsite,mai au un picut ca altfel ajungeam la palazu aka spitalul 9,dar e la rosu asa ca visele mele se mai prelungesc un an dar noi sa fim sanatosi!
ddanagh spune:
oricum Geori faptul ca ati adus-o la rosu e mare lucru. Te admir ca ai avut nervii sa te inhami la asa ceva. Noi am vazut la nasii nostri ce inseamna sa construiesti o casa de la 0, cata alergatura, cate probleme. Ei au avut probleme si cu constructorii, i-au lasat balta, cauta altii, nebunie.
un tot: Dana cu Daria (20.07 2007) si Eric (20.09 2010)
musso17 spune:
da dana,stiu,noi am avut un pic mai mult noroc caci am colaborat bine cu dirigintele si structurista si daca ceva nu a fost cum trebuie n-au semnat faza dar pana sa remedieze problema in doua randuri i-am amenintat sa plece de pe teren daca nu fac cum vrem noi.
am pus si eu poze pe fb de ieri.