Strumfi de iul-aug 2007 (221)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Mihnea sa cresti mare si sanatos

Alex sa cresti mare si sanatos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

La multi ani Mihnea!! Georgi sa fie sanatos si norocos si sa va bucurati de el cat mai mult!

La multi ani Alex! Roxi sa-ti traiasca baiatul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

Multumesc fetelor,o mareee imbratisare tuturor.

Pana acum am petrecut asa: de dimineata am ornat casa cu baloane si alte nebunii,s a trezit si a fost in extaz,de unde ai luat mami,de la mazinga:))) apoi am pus tortul facut de mois special pentru printul meu cu o lumanare de 4 ani si noi cantand la multi ani,tot anul a asteptat sa i se cante in mod special " la multi ani".dupa mica petrecere am mers sa si aleaga cadoul care a constat intr un lego cu plansa si o spalatorie de masini.acum mai asteptam niste musafiri apoi ne petrecem si cu cativa copilasi.am fi vrut si cu vaporasul dar e cam ciudata vremea si mi e ca marea nu o sa fie prea calma dar recuperam inclusiv cu mers la delfnariu.

La multi ani si sarbatoritilor de azi,sa cresteti mari,voiosi si sanatosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

LA MULTI ANI Mihnea si Alex.

Geo si Roxi, sa veti o viata frumoasa si plina de iubire impreuna!

Eu sunt pe baricade, la birou, acasa, si toate cele, numar zilele pana la concediu, destule 12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Mihnea si Alex La multi ani! Sa cresteti mari si frumosi!

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

ALEX
Musso sa-ti traiasca frumusetea de baiat , sa creasca mare, sanatos si istet.
Stefania felicitari lui Andre pentru reusita de a merge singurel. Bravo.

Ta-na-na
Ne-am luat casa. Astazi am semnat precontractul, intr-o saptamana speram sa finalizam si vanzarea-cumpararea. Eu, nu stiu de ce dar nu prea am avut asa mari emotii, am avut un feeling ca facem bine ce facem insa sotul saracul nu mai doarmne de ceva nopti.
Ne-am luat in Bucurestii noi pe Oastei, aproape de parcul bazilescu. E asa liniste acolo fara trafic de masini. mai trece cate un avion insa pe langa nebunia cu tranvaie si masini din oras, e nimica toata. Acum e fain ca s-a dat drumul si la metroul de acolo, deci am legatura rapida cu orasul. Am parc, piata aproape, mall-ul din baneasa relativ aproape plus unul nou in constructie, acum doar sa ne tina Dumnezeu sanatosi sa putem plati ratele.
Am oscilat mult daca sa ne ducem in bucurestii noi unde tot auzisem ca sunt si tigani. Cred ca ne-am dus zilnic pe acolo si ziua si seara si am ajuns la concluzia ca zona s-a spalat muuult fata de ce era odata, au ramas mai multi spre chitila. Marea majoritate au profitat si au vandut in boom-ul imobiliar. Oricum, eu sper sa fi facut o alegere buna, mai ales ca avem si ceva curticica pe care in alta parte a Bucurestiului nu ne-am fi permis-o fara sa ne indepartam de infrastructura dorita.

un tot: Dana cu Daria (20.07 2007) si Eric (20.09 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Dana, sa fie intr-un ceas bun .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

dana,sa fie intr-un ceas bun si s-o stapaniti sanatosi.

multumim mada,alina,dana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Danutzo, sa stapaniti sanatosi si fericiti casuta!
Vivela, cat de tare mai istetul tau cu Doamne Doamne in persoana lui Iorga!!!! adevarul e ca au o aura de sfinti personajele de pe bancnote.
Sunflower, hai, poze!

Nici io nu unt (apropo de religie) o credincioasa ferventa, in sensul ca nu merg regulat la biserica, dar imi place sa cred (si chiar cred) ca exista Doamne Doamne care ne vegheaza si ne ajuta tot timpul. Asa niciodata nu te simti singur. Ideea e ca pe laur l-au invatat ba soacra ba bona ba eu sporadic cate ceva despre Dumnezeu, a vazut icoane, le mangaie etc. Intr-o perioada spunea: "eu il iubesc pe Doamne Doamne. Si pe-ala Mare, si pe-ala Micu'".
De la o vreme, insa, nu stiu de ce zice maraind:"Nu-mi place de Doamne Doamne!", iar eu ma infior, plina de o teama superstitoasa... Cred ca l-a speriat parintele la biserica la impartasanie acum vreo 2 ani cand l-a cam fortat cu lingurita sa bea vin... :(

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

La multi ani Mihnea!!!

La multi ani Dana! scuze pentru intarziere si felicitari pentru casa. Sa fie intr-un ceas bun!

Mergi la inceput