Avem 2 ani-petrecem in stup!! Mai-Iunie 2009 (112)
Raspunsuri - Pagina 9
LauraOana spune:
neata!!
azi ma duc dupa puiut mie rusine sa spun dar pt mine foarte repede au trecut aceste 5 zile fara el.. sunt curioasa daca mia stricat soacra cu alintaturile copchilul el e bine fara noi..dar nici nu am vb cu el la tel..am incercat sa evit sa ii aduc aminte de mine...nu vroiam sa ingreunez lui situatia...soacra-mea imi zicea la tel ca el e foarte bine..mininca bine, doarme bine accidente cu pipi in chilotel nu a fost decit unul in 5 zile ...sa trezit intr-o singura noapte dar ia dat repede ursuletul lui si sa linistit...
clodyac spune:
buna ziua
laura si eu de abia astept sa ajung la dudu...
sa va spun azi am fost la un interviu si daca totul merge bine cred ca imi voi schimba locul de munca sa vad ce o fi... saptamana viitoare am o alta intalnire... sper ca va fi bine
va doresc un week-end placut
LauraOana spune:
clody iti tin pumni sa iasa ceva cu interviul!! ma bucur ca ai si tu o noutate positiva!!!
LauraOana spune:
tocmai stau pe net si caut ceva avion+hotel pt un weekend la roma...as cauta ceva sub 500€...pe 20.oktombrie inplinim 10 ani de cind suntem inpreuna si 5 ani de la starea civila...asa ca vreau sa imi scot soata la roma weekendul acela...
luckyblue spune:
PREZENTA! clody, multumesc mult pentru apeluri! Imi cer scuze ca nu am mai scris, dar chiar nu mai ajung. A
lauraa, felicitari!!! Sarcina usoara si nastere si mai usoara! (mie de nastere mi-e frica acum ca stiu despre ce e vorba )
clody, bafta cu jobul! Te cred ca ti-e greu sa fii departe de pui, dar cred ca ii face si bine sa petreaca timp la tara.
serialbastre, felicitari pentru job-ul la liceu!
narcisica, super ca ai putut discuta deschis cu sotul ... eu cu al meu suntem tare caposi si inchisi
dici, imi pare sincer rau ca aveti asa probleme. Cel mai important e sa fiti sanatosi, ca restul vin si trec!
strunfita, ah, e super la Rausor ... cate amintiri am legate de locul acela!!!
miruta, tare isteata pustoaica!!
luckyblue spune:
Noi suntem in general ok, f ocupati dupa cum ma plangeam in postul anterior. Am un job interesant dar f solicitant. In plus, am avut greturi pana prin saptamana 16. Acum e mai bine, dar evident ca am scapat la frigier . Am botezat baietelul unor prieteni, deci am fost nasi pentru prima data in acelasi an si de cununie si de botez.
Sara e o dulce . E si ea innebunita dupa carti si povesti. Vorbeste binisor si romana si germana elvetiana. Ma pregateam acum vreo 2 saptamani sa va cer sfatul ca Sara nu avea nicio intentie sa foloseasca olita ... ei bine, de pe-o zi pe alta nu mai purtam pampers peste zi deloc. Desi auzisem de la alte mamici ca asa se va intampla, tot nu mi-a venit sa cred!!
Azi, de ex, dupa ce s-a asezat pe WC:
Sara: Asteptam ...
Eu: Ce asteptam?
Sara: Sa vina pipi ...
Sara: Vineeeee!!!!!
Acum vreo 2 luni ...
Eu: Sara, mami are bebe in burta ... cum vrei sa il cheme?
Sara: Hai!
Tot legat de burtica ... vine Sara intr-o zi la noi si ne zice ...
Sara: Sara are cadou in bultica! (eu i-am zis doar ca mami are bebe in burtica, nu stiu cum a ajuns la ideea de cadou, dar mi s-a parut interesant).
Ii plac mult de tot jocurile. I-am luat vreo 2 simple pentru copii de de 3-6 ani, dar a invatat deja ca sunt reguli, ca trebuie sa isi astepte randul etc. Ii place sa se dea pe trotineta si sa mergem la bazin.
Imi cer scuze ca m-am lungit atata, dar chiar a trecut ceva timp de la ultimul mesaj ...
luckyblue spune:
Aaa, se pare ca o sa avem baietel. Marea problema e ca nu cred ca o sa reusim sa alegem un nume prea curand (nu ne punem de acord nicicum).
Am ales clinica unde o sa nasc ... arata frumos tare ... sper ca si nasterea sa fie usoara .
De CarlaV mai stiti ceva?
Sper sa va mai gasesc pe aici ca eu pe Facebook nu intru.
Deocamdata va pup si va spun noapte buna!
luckyblue spune:
Nu inainte de a-i spune Laurei, multi ani inainte plini de iubire alaturi de sot!!!
narcisica28 spune:
LauraO, frumos ca sarbatoriti doar voi doi aniversarile.
Noi nu am facut nimic special - am primit un buchet de flori pe care bineinteles l-am crititcat (asa cum fac cum fac de obicei) ...saptamana trecuta pe 27.08 am implinit 6 ani de casnicie si peste 3 zile pe 5 septembrie se fac 13 ani de cand l-am cunoscut pe Fat-frumos .