Avem 2 ani-petrecem in stup!! Mai-Iunie 2009 (112)
Raspunsuri - Pagina 10
![](images/user_woman.png)
otiliap spune:
buna dimi fetele!!!
va invit cu drag la o cafeluta buna!
de luni am reinceput lucrul si trebuie sa stam la scoala de la 8 la 13 zilnic. , asa ca mai greu cu netul de acum incolo. dar nu veti scapa de mine.
miruta, ce bine e la voi, cu program mai scurt pana pe 12. la noi s-a pus tare directorul pe capul nostru, pana joi trebuie sa reparam tot ce e stricat prin clase, varuit, etc (eu am facut astea chiar dupa ce au terminat copiii scoala, dar tot am emotii ca nu-i va place)
matei nu prea vrea sa se joace in casa, cum se trezeste incepe ""ai afaa"", adica hai afara. in plus, a inceput sa faca si mofturi, ii spun ca nu ii bine, nu-i frumos ce face, dar el nu vede, nu aude, si tot ca el face. il mai dau si cate o palmuta la fund, dar degeaba. si vad ca asta tinde sa devina chiar o problema. si nu stiu ce sa fac. poate aveti voi vreo idee...
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
otiliap spune:
serialbastre, em pus deja si castraveti si gogonele la murat (ca a avut mama in gradina), dar fara otet (mie mi-e rau de la otet). de acum vreau sa mai pun la murat ceva pepeni si cam atat. varza va pune mama, asa ca voi lua de la ea 2 -3 verze, cat consumam noi iarna. saptamana viitoare am in plan zarzavatul pt iarna, apoi zacusca si cam atat.
cum e la scoala?? ce face cezara??
laurraa, cum te simti?? cum e la scoala??
clody, si al meu e innebunit dupa animale. intotdeauna le face si le spune ""pa"" la plecare.
a trecut starea aia de bleahh??
otiliap spune:
alynta, unde ati fost in concediu?? ce fac copiii??
serialbastre, felicitari!! mai greu cu elevii de liceu, dar mult mai bine fara naveta!! si eu tot la liceu is, am si dirigentie la clasa a IX-a, deci... ma asteapta zile grele, dar o scot eu la capat..
lauraoana, ai reusit pana la urma sa speli vreo masina de rufe si sa faci curat pana vineri?? cum a fost la cinema??
fara suparare, dar am ras de una singura cand am citit de cearta voastra referitoare la numele de copii...sunteti simpatici rau
otiliap spune:
laurraa, eu am fost cu dureri si de burta si de spate, dar si cu contractii lungi si dese inca din saptamana a doua de sarcina. si tot asa am tinut-o pana in saptamana 37, cand nu am mai putut tine sarcina si a aparut fat-frumos de 3,5 kg.
strunfita, sanatate multa printesei!! tot cu munca multa la lucru??
clody, imi pare rau ca ai avut probleme de sanatate.
si noi am tras-o zdravan joi, cand sotului meu i s-a facut fff rau la servici, a ajuns la urgente cu tensiunea 19 si pulsul 120... nu stiu de la ce, banuiesc ca stresul si oboseala isi spun cuvantul...acum e pe tratament, dar trebuie neaparat sa mearga la un cardiolog pentru investigatii mai complexe.
otiliap spune:
serialbastre, nu e chiar asa de greu cu liceenii...anul asta am si clase de a IX-a, dar si de a XII-a, si sunt sigura ca voi gasi o cale de mijloc sa ne intelegem. saptamana viitoare trebuie sa-mi termin planificarile si testele initiale, asa ca am de lucru...dar nu ma plang, caci fac ce-mi place.
clody, tinem pumnii sa fie bine si saptamana viitoare la interviu!! bafta multa!
lauraoana, ai gasit ceva convenabil pt roma?? cat mai multi ani impreuna va doresc inca de pe acum!!
luckyblue, ce faci??? cum te simtii?? stii ce comoara ascunzi in burtica?? sarcina cat mai usoara si la termen!!!
otiliap spune:
luckyblue, abia acum am citit ca veti avea baietel!! felicitari!! pana la nastere, sigur va veti pune de acord cu numele pentru bebe!!
nu mai stim nimic de carla!! stie cineva ceva?? oare cum se simte?? ce face burtica?? fetele din bucuresti, nu aveti niciuna nr de telefon, adresa de email?? sper din tot sufletul ca e bine si ea si bebe, si fetele!!
beca, dicirstea, oana mvt, danami, alic, coraly, sorilea, maria bunica, madalinutza, philip, relusha, ertina, iubita tiana, nicuratze, ganesha, flobaby, bettyR, alexsi matei, andata, anaela.... unde sunteti fetele?? va asteptam sa semnati condica si sa ne mai spuneti ce faceti!!
va pup si va urez o duminica frumoasa!!
Relusha spune:
Buna dimineata,
Otilia, si multumesc pentru strigare.....
LauraOana, La multi ani impreuna si bafta la gasit oferta pentru Roma, frumos oras....
Serialbastre, felicitari pentru ca ai scapat de naveta.....
narcisica, La multi ani impreuna si voua.... parca ma descrii pe mine, asa si eu comentez la orice, nimic nu e "perfect" pentru mine....
luckyblue, felicitari pentru baietel si sarcina usoara in continuare si o nastere usoara.....
clodyac, tinem pumnii stransi pentru schimbarea locului de munca....
trimit si revin....
Relusha spune:
pauza de alaptat....Dragos doarme foarte rau, cate jumate de ora si trebbuie sa fiu langa el cu sanul ca daca il las sa deschida ochii, gata somnul....bine ca doarme noaptea, cu "n" treziri, dar suge si adoarme imediat.....multumesc la Dumnezeu ca am lapte sa-i dau, la Raducu la 3 luni am terminat cu laptele de mama.....
si acuma sa va spun cate ceva si despre noi....
- am "semi-renuntat" la pampers.... la somnul de zi imi spune "mama, fala pampels, nu face Iadu pisu", asa ca doarme fara, mai avem si accidente, dar foarte rar, noaptea ii pun, uneori dimineata e gol, alteori are pisu, olita nu o folosim, nici pe wc-ul mare nu sta ci vine si spune "mama, pune pampels, face Iadu caca" asa ca in loc de olita, noi folosim pampers....asta este, eu sunt multumita ca imi spune cand vine, iar pisu tot asa, spune cand vine si mergem la baie si face, afara spune si facem in iarba sau la copac....
- vorbeste in ambele limbi, cand se apuca la vorba cu tanti pe mine ma doare capul si habar nu am ce vb ei acolo, dar au adevarate conversatii....
- inca bem laptic de 3 ori pe zi.... la somnul de amiaza neaparat se merge cu "niunai"=laptic....
- ieri au disparut suzetele, sa vedem daca scapam de ele....azi la pranz a adormit tare greu si cerea "shusha"=suzeta....
- are un puzzle cu 15 piese, cu vacute si toata ziulica face "vacutele"....
- cu mancarea avem adevarate scandaluri, nu manaca mai nimic toata ziulica, lapte si fructe, asta e baza la el.... sper sa fie de la caldura ca eu nu il vad slab, are 13 kg si 92 cm.....
- stie poezii si cantecele si ma pune sa i le cant si repet....stie si 2 poezii in chineza....
- numara pana la 10 si in romaneste si in chineza.....
- il "cearta" pe Dragos cand umbla cu ce nu e voie...."bebe!!!, nu e voie, la loc, bebe", mor de drag cand il aud....
- scoate cateodata cate un cavant ca nici nu stii ca il stie, ieri de exemplu tac-su nu avea buzunar la pantaloni si imi zice mie ca nu are unde sa bage servetelele, la care Raducu "tata "meo" buzunar"= tata nu are buzunar.... trebuie sa notez perlutele astea ca le uit si e pacat, e frumoasa perioada asta cu perlute....
- am avut o incercare de gradinita, dar nu i-a placut, asa ca mai bine cu tanti, asa e toata ziulica afara, la gradinita doar in pauza ieseau afara, mai incercam la primavara sa vedem ce rezultate vom avea cu gradinita....
cam atat despre noi....
va pupam si sa aveti o duminica placuta....
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/laurraa/laurraa.jpg)
laurraa spune:
buna fetele!
eu care eram o somnoroasa notorie de cand sunt insarcinata cu bebe2 la 7 punct am ochii cat cepele! si nu pot fara cafea cu muuullttt lapte!!!!!!
am inceput scoala, toata lumea super, numai 2 colege au fost mai "problematice", insa cum stiam de bebe2 le-am lasat sa-si ia orele dorite caci numai primul semestru voi merge....
ieri am fost sa il inscriu, "tarziu" ce-i drept, pe finul meu la cresa si mai aveam un pic si ajungeam si la minister si la conducerea creselor nu pana la urma am reusit. CONCLUZIA: Maya va fi inscrisa de anul acesta pentru la anul
e nebunie mare cu scoala, cursurile in localitatea vecina, teza, dar ma descurc eu......
otilia, sanatate multa sotului
lucky, felicitari pt baietel
va pup cu drag, astazi am program de scoala si unghii trebuie neaparat sa mi le fac cu gel ca sunt vai d ecapul lor
clody, succes mult si poate ne dai o veste buna cu job-ul
mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) printesa noastra, minune mica si
9+
povestea nasterii