Avem 2 ani-petrecem in stup!! Mai-Iunie 2009 (112)
Raspunsuri - Pagina 11
LauraOana spune:
hallo fetele!!!
laurra asa te vreau--> OPTIMISTA ca vei reusi si cu bebe2 si cu teza si cu munca
pt roma nu am gasit inca nimic interesant..adica am gasit una alta, dar hotele la mama dracu de imi tr sa schimb 5 busuri si 3 metrouri ca sa ajung in centra...merci, dar asa nu imi trebe, ca nu am decit 3 zile timp sa vizitez cit mai multe...asa ca fiecare minut e pretios..
otilia ma crezi ca nici acum nu am reusit sa fac cinestie ce curatenie?
sebastian zilele trecute mia facut febra peste 39..exact 3 zile la tinut... a venit brusc si a plecat brusc..inrest nu a avut nici tuse, nici muci..nimic...fu tasu cu el la dr si cica a avut ceva virus..
ieri l-am dus dupa 2 saptamini de pauza din nou la gradi...chiar aveam emoti cum va reactiona...la inceput a pasit el asa mai timid inauntru...dar cind a vazut o educatoare pe care nu o cunoaste a fugit inapoi la mine si sa pus pe un plins de mi se rupea inima..pina la urma l-am lasat asa plingind si am plecat de acolo...pe urma am aflat ca oricum sa linistit imediat..
Serialbastre spune:
Ziua buna! Cu scoala si alte ale toamnei nu mai apuc sa intru prea des. Tocmai am cumparat un sac de vinete si unul de ardei, asa ca am treaba serioasa zilele urmatoare.
Otilia, si eu am dirigentie la a IX-a. Am emotii, mai ales ca nu am fost diriginta la liceu pana acum, de fapt un singur an am fost diriginta si nici ala pana la capat, ca am nascut-o pe Cezara. Poate ma mai sfatuiesc cu tine.
Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)
In bucataria mea
POZE
clodyac spune:
Buna seara fetele
Irina tare ma bucur sa aud ca sunteti bine si felicitari pentru cadoul albastru din burtica si sa dea Dumnezeu sa ai o nastere usoara multa sanatate la toti
Otilia a trecut starea si au venit altele...
Duminica noaptea pe la 3 razvan mi-a vomitat si pe gura si pe nas pt prima data... offff ce sperietura ... pana la 13.00 a doua zi a vomitat tot ce baga in gura ... apa . paine , biscuiti saracul de el mi se rupea inima ... a trebuit sa il aduc cu autobuzul la galati pe o caldura doamneeee a vomitat in autobuz pe mine , pe el, pe bancheta de langa.... am ajuns la doctor si era bine nu era deshidratat pt ca ii dadusem saruri in apa si se pare ca au ramas ... am primit tratament acasa si dupa 3 zile se simtea mai bine eu in medical ca sa stau cu el acasa...
La interviu nu a fost ce ma asteptam ... o cladire de abia in constructie si tb sa vand abonamente de telefonie in alta limba pe care nu o stiu asa ca... mai incercam
Cam atat va pup relusha imi pare bine ca te-am mai citit ... despre suzi noi am scapat numai dupa ce am bagat-o in otet diluat cu apa si i-am spus ca are caca pe ea
Va doresc week-end placut noi maine plecam iar la tara asta dupa ce la ora 11 am un alt interviu o sa va spun luni cum a fost la acesta ...
Mii de
ana_micu83 spune:
Neata albinute minunate...n-am mai dat pe aici de-un car de ani...nu am o explicatie logica, ..da, de comis..am comis-o.
Am sentimentul ala ca tot ceea ce este in jurul meu nu este la locul lui...si incerc sa fac ceva sa schimb lucrurile. De cateva zile am fost cu Razvan la birou ...unde va inchipuiti ca si-a facut de cap si eu nervi. A luat o piatra si a dat intr-o masina, tot cu pietricele (dar mici) a hranit un caine ..a deschis/ incuiat si descuitat dulapurile din birou de n ori pe zi si tot asa.
Acum suntem in cautarea unei gradinite particulare. Am prospectat piata, m-am certat cu diverse care au pretentia ca sunt directoare...si cand am gasit gradinita perfecta NU mai au locuri. (sunt doar 8 in grupa cu 1 educatoare si 1 ingrijitoare printre ei).
Cam atat...
Dupa ce ne intoarcem de la teatrul de papusi, intru sa citesc noutatiile. Zi minunata !
Din Anglia! Preturi MICI, MICI, MICI
Relusha spune:
buna dimineata,
multa, sa se ajunga.....
multa bafta albinutelor care incep astazi gradinita si fratiorilor si surioarelor scoala sau tot gradinita....
am avut si noi o tentativa de gradinita soldata cu 2 zile, iar apoi intr-a 3 zi nici nu a vrut sa coboare din masina, urla ca vrea acasa la mami si la Ayi (tanti care sta cu el), apoi am mai incercat si in a 4-a zi, am stat eu cu el, dar jumate de ora a rezistat, ma tinea de manuta tot timpul si apoi a cerut sa mergem acasa.... asa ca asta este, mai incercam la primavara sa vedem daca isi schimba opinia....
clodyac, Doamne prin ce a trecut Razvan, bine ca e mai bine.....
ana-micu, bafta, sa gasesti o gradinita pentru Razvan....
serialbastre, cum a iesit zacusca....? ce pofta imi e pe o felie de paine cu zacusca.... de Cezara ce ne mai spui....?
LauraOana, o sa-si intre in ritm Sebastian, mai ales ca nu e prima saptamana de gradinita....
philip, asa scurt....? mai spune-ne despre nazdravanii tai....
laurraa, da esti mult mai optimista.... o sa fie totul bine, nici nu o sa-ti vina sa crezi cum le aseaza Doamne-Doamne pe toate....
bafta tuturor mamicilor care incep activitatea la catedra de azi.... sa pregatiti note bune.....
va si sa aveti o saptamana buna....
oana_MVT spune:
De cand nu am mai scris am fost in vacanta, Tudor a inceput scoala si Eduard merge la gradinita.
Vacanta a fost placuta si relaxanta. Am fost cu cortul cateva zile. Mergem si anul viitor si stam mai mult ca ne-a placut.
Eduard nu se adapteaza usor la gradinita,plange aproape toata ziua cu pauze. E mai greu ca mai sunt inca 3 copii noi care plang si se iau unul dupa altul. E destul sa inceapa unul ca ceilalti ii tin companie. Eduard zice ca vrea sa mearga la gradinita dar cand ajungem acolo zice ca el vrea acasa.
Nu cred ca am felicitat-o pe Lauraa pentru bebe2. Sarcina usoara si bebe la termen.
CarlaV mai are putin si isi tine printesica nr. 3 in brate. Sarcina usoara si nastere la fel.
Aaaa, era sa uit. Eu am un baietel mare care face la olita cam 90%. Mai avem accidente cu caca, de fapt nu pot sa le numesc accidente ca stie cand face si se ascunde iar daca ma duc la el si ii zic sa mearga la olita imi zice “poti sa ma lasi?” sau “poti sa pleci?” Insa sunt si situatii cand se aseaza pe olita singur, face si caca si pishu apoi zice canta mami si da-mi 2 gummy. Toata lumea canta si bate din palme si Eduard primeste 2 gummy (primeste 1 gummy cand face numai pishu si 2 cand face si caca). Ieri am cumparat inca 7 perechi de chilotei, de data asta cu Mickey Mouse, el i-a ales.
Eu sunt iar inconjurata de bebelusi, 4 din prietenele mele au nascut in ultimele 4 luni si una trebuie sa nasca in octombrie. Parca mi se face si mie pofta de miros de bebe.
Oana mama lui Tudor (24/07/02) si a lui Eduard (02/05/09)
oana_MVT spune:
Clody, multa sanatate lui Razvan. Cum se mai simte? Bafta la interviu.
Relusha, bine cat u ai alternative si il poti tine acasa dar noi nu putem ca suntem la servici. Eduard trebuie sa se adapteze, nu are de ales. Ne chinuim asa pana in februarie cand vin parintii mei.
Otilia, noi trecem printr-o perioda dificila, Eduard e tare marait si incapatanat. Cred ca e si din cauza ca merge la gradinita si nu ii prea place. Cand e acasa vrea atentie 100%. Sambata mi-a facut nervii franjuri. M-am chinuit 2 ore s ail adorm la pranz, era obosit dar se lupta cu somnul. Intr-un final l-am pus in masina si in 5 minute a adormit.
Otilia multa sanatate sotului.
Luckyblue felicitari pentru baietel.
Oana mama lui Tudor (24/07/02) si a lui Eduard (02/05/09)
clodyac spune:
Buna dimineata
Sa aveti o zi frumoasa ...
Oana razvan e mai bine de ieri a scapat de caca moale si e bine iar ... cat despre interviu nu pot face nimic mai mult... trebuie sa stiu italiana fluent iar eu invat dar nu pot asa fara practica ... eu m-am dus pt ca au spus ca se ofera training si ma gandeam ca daca sunt intr-un mediu unde aud zilnic invat mai repede dar mi-au spus ca tb sa stiu cel putin la nivel mediu asa ca... nu am sanse desi imi doresc tare mult sa muncesc acolo...
O sa mai vedem eu zilnic aplic la diverse locuri de munca poate de undeva vine si schimbarea pe care mi-o doresc
Oana cat despre bebe si eu imi doresc si as fi ramas chiar de acum daca nu aveam 4 ore pe cartea de munca am inteles ca trebuie sa ai 8 ore ca sa intri in CIC fetelor ce stiti ?
Eu am reusit sa slabesc aproape cat eram inainte de sarcina si ma simt tare bine ... se vede si in starea de spirit...
Cam atat despre noi... am primit ajutor nesperat si suntem si noi cu moralul mai ridicat un pic mai bine si deja se vede in activitatile zilnice doamneeee parca nu imi vine sa cred cat de mult ma afecteaza problemele financiare....
Si acum : LA APELLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
Va doresc numai bine si sa ne citim sanatosi
LauraOana spune:
oana ma bucur ca ne-ai mai scris si noi am scapat de pampers 99%...noaptea inca ii mai pun pt ca face noapte pipi si mie mi lene si mila sa il trezesc noaptea sa il pun pe olita
clody ce ma bucur ca iti merge mai bine cu psichicul!!!
relusha