Avem 2 ani-petrecem in stup!! Mai-Iunie 2009 (112)
Raspunsuri - Pagina 8
narcisica28 spune:
Andreea, felicitari ! Stiu cat de greu este : mama a facut naveta toata copilaria mea...sora-mea pana sa se titularizeze in oras vreo 3 ani si ea, dar acum e fericita -ieri a terminat gr II cu vreo 9.90 dupa un stres imens.
LauraOana spune:
neata!
imi pica ochii in gura...de cind am venit din tara, cum ies de la lucru cum incep sa umbla brambura, pe acasa dau tot dupa 10 seara...ca na, daca copilul e saptamina asta la bunici atunci tre sa savurez si eu "libertatea".. mi-am propus atitea de facut prin casa si parca imediat se face vineri si eu nu am reusit nici sa bag o masina de rufe la spalat duminica la 00:00 am ajuns din romania, luni am fost cu fetele la suc, ieri am fost cu sotul la cinema...azi vrea sotul iar la cinema, ca ieri ne-am uitat la ce am vrut eu si azi tre sa mergem la ce vrea el..:) joi ma duc la o prietena care tre sa nasca in 3 saptamini..ma duc sa o ingrozesc cu povesti despre nastere ..si vineri imediat dupa munca ma duc la copil..no spune-tim voi cind mai am si eu timp de facut curat?
serialbastre tre sa ne povestesti cum sunt elevii de liceu...sigur e mai greu cu ei nu ?
aseara in drum spre cinema m-am luat cu sotul la cearta despre ce numa va avea viitorul nostrul copil NU SUNT GRAVIDA!!! dar de la o discutie la alta incepem sa ne certam despre nume ...pina la urma am ajuns la concluzia ca nu avem voie sa mai avem copii inpreuna pt ca nu vom mai ajunge niciodata la un consens in legatura cu numele eu iam zis ca abia in momentul in care se chinuie el 9 luni cu o ditamai burta si greturi si dupa ce se rupe el de are nevoie de 20 de copci ATUNCI are el dreptul sa aleaga nume la copchil
laurraa spune:
buna fetele!!!!!
LauraO, super ca te distrezi, lasa curatenia nu te stresa eu care eram o obsedata a curateniei sa ma vezi ce relax sunt acum.......iar cu numele ati fost criminali, dar foarte bine zis sotului :P pup
serialbastre, FELICITARI DIN INIMA!!!!! si eu sunt la liceu, tu ce predai? poate colaboram in vreun proiect
au mai fost fetele cu dureri permanente de spate la sarcina? nu mari....asa surde
pupici
mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) printesa noastra, minune mica si 9+
povestea nasterii
Serialbastre spune:
Buna!
Eu predau matematica. Probabil voi avea clase de SAM, copii mai slabuti, dar am mai avut asemenea clase, stiu cum e. E mai usor de lucrat la gimnaziu, dar e placut si la liceu. Si in oras, e mai sigur un post la liceu, ptr ca ei isi fac mereu clasele, pe cand la gimnaziu sunt in cadere libera la numarul de copii.
In rest, toate bune! Sunt cam obosita, m-am stresat serios zilele astea.
Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)
In bucataria mea
POZE
strunfita spune:
Felicitari, Andreea! Super ca nu mai trebuie sa faci naveta!
Io sunt cu capul in lucru, ma innebunesc astia, saptamana asta a fost groaznic Macar nu ma plictisesc
Carmina + Andreea (21.05.2009) si Bogdan (04.02.2005)
strunfita spune:
Miruta, cred ca am uitat sa raspund, la Rausor am fost in Retezat, noua ne place mult zona. Mai poti merge la Gura Zlata, Crainic, daca vreti. Frumos este peste tot.
Otilia, eu i-am luat fetei gel de dus fara sapun, anume pentru piele atopica, deocamdata e ok, o sa vedem in continuare. Multumesc si pentru pontul cu Dexeryl, o sa incerc sa iau si eu.
Carmina + Andreea (21.05.2009) si Bogdan (04.02.2005)
clodyac spune:
Buna dimineata fetele
Eu am tras-o ieri rau de tot : stari de voma si voma, temperatura, frisoane, dureri musculare sigur am mancat ceva aiurea nu am mai patit asa niciodata ieri am zis ca gata sunt ... aseara am ajuns tarziu acasa ca am avut de munca si am facut o baie am baut o cana de ceai de menta si miere de albine am dormit dusa si dimineata ma simteam ca noua ... pfiuuu ce rau a mai fost
Maine plecam la dudu de abia astept sa il vad parca cu fiecare plecare e mai greu si din cat imi povestesc bunicile si el resimte la fel plecarea noastra ... cred ca in maxim 3 sapt il aducem acasa ... de abia astept
In rest nimic de munca nu imi gasesc si pace ... nu stiu ce cauta oamenii astia ... am trimis n cv-uri...
Va doresc o zi frumoasa
miruta spune:
ANDREEA...felicitari si bafta la noua scoala!Stiu ca uneori e mai dificil cu liceenii.Cezara merge deja la cresa?
CARMINA...multumesc de info.
LAURAO...ce va mai certati si voi din situatii pur teoretice :)).Ti-e dor de pui?El ce zice fara voi?
CLODY...imi pare rau...bine ca ti-a trecut repede .
Serialbastre spune:
Multumesc fetelor pentru urari!
Deja am inceput sa-mi fac griji, cu liceeni astia ... luni sper sa aflu incadrarea, sa stiu exact ce clase am. Poate scap de a XII - a, desi e frumos, e greu, mai ales cum a fost bacul anul asta ..... Dar nu ma dau indarat de la munca, ca-mi place. Si ma acomodez eu si cu astia mari!
Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)
In bucataria mea
POZE