Avem 2 ani-petrecem in stup!! Mai-Iunie 2009 (112)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns otiliap spune:

buna dimineata fetele!!

ce dor mi-a fost de voi... abia asteptam sa vad ce mai faceti, ce noutati voi citi in stup...
inca nu am citit din urma, dar sper ca voi reusi sa recuperez tot ce am pierdut.

noi suntem bine, matei are pe zi ce trece tot mai multa energie, e din ce in ce mai smecher si vorbeste din ce in ce mai bine (sa nu fie de deochi!)

am fost o saptamana la mare, am venit acasa, am spalat toate hainele din bagaj, le-am pus inapoi in genti si am plecat o saptamana la munte. apoi am facut o dezinsectie in casa, curatenie generala, spalat toate covoarele. am inceput si conservele pt iarna, am facut suc de rosii (vreo 18 kg), compoturi de struguri, prune, iar pt maine am in plan si un sos de pizza.

ma duc sa citesc din urma. va pup.

Mergi la inceput

laurraa, FELICITARI din toata inima!!! sa dea bunul dumnezeu sa ai parte de o sarcina cat mai usoara, de cat mai putine greturi, de o sarcina la termen si un bebe sanatos!!

strunfita, acu am citit de dermatita atopica a printesei... noua dr ne-a recomandat sa nu folosim niciun fel de gel de dus, de sapun. doar sampon si pentru cap si pt corp. noi folosim dexeryl ca si crema, ne impacam fff bine cu ea. de anul trecut de cand am inceput sa folosim aceasta crema, la indicatia unui medic dermatolog austriac, matei nu a mai avut niciun fel de pete pe fata sau gat.

Mergi la inceput

narcisica, ma bucur mult de citesc de progresele lui mihnea!!! felicitari pt statul in scaunelul de masina!! si pt cuvinte, chiar daca e mai mult chineza.

laurraa, felicitari pt toate realizarile printesei!!! noi nu am inceput inca cu cartile si culorile, cuburile si puzzle-urile. le-am folosit asta iarna, dar din aprilie a stat mai mult pe afara, unde e fff ocupat cu parcul lui auto, cu camionul gigant (are mai mult de 1 m lungime), cu ciocanele, cu masina de tuns iarba (avem una care nu mai functioneaza si toata ziua se joaca cu ea, mai ales cand il vede pe sotul meu ca se apuca de tuns iarba cu cealalta masina). stie tot ce inseamna patent, cui, surub, surubelnite, grebla (are grebla si lopatica din plastic mari, pe care le foloseste la strans si incarcat iarba tunsa in camionul lui)
noi inca stam afara, in curte cam 8 - 9 ore pe zi.

ce fel de culori folositi?? eu ma gandeam sa-i iau cerate, dar am vazut ca sunt rezistente la apa, iar eu as vrea ceva se sa se poata spala de pe hainute.

cu olita nu am avut probleme deloc, in 3 zile s-a cerut singur. acum face singur pipi, fara sa ne mai spuna noua. daca suntem afara, se duce singur la un copac, la o tufa de flori si face pipi , daca suntem in casa, isi aduce singur alita. pampers folosim doar noaptea.

matei nu se da in vant dupa uitatul la tv. mai mult de 10 minute nu are rabdare sa se uite.

cu culorile avem o problema... cu toate ca ii explicam de nenumarate ori, daca il intrebi ce culoare are un obiect, iti spune imediat ""ab"", adica alb. matei nu poate spune litera ""L"".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruta spune:

hello!

De azi sunt oficial back to work...chef nu prea am dar poate vine el pe parcurs.Bine ca ne ia usor ,pana pe 12 mergem doar 9-12 la munca.
Antonia s-a obisnuit cu mn acasa din nou (deh,dupa 2 luni ),saptamana trecuta ii tot explicam ca mami va merge iar la munca si ea va ramane cu buni ,ea era setata pe nu,nu si nu ,sta cu mami sau merge si ea la gradi ,astazi insa a fost ok ,cand am venit la pranz m-a intrebat zambind "ce mi-ai adus?" ,ca doar ii spusesem ca merg pt bani la serviciu.

Am vazut ca va pregatiti de iarna cu dulceturi ,sucuri.Spre rusinea mea eu am facut mai putin,greul il duce mama mea,mi-a facut de toate ,compoturi,gemuri,dulceturi de capsune,zmeura,prune,caise,piersici,visine .Am mai ajutat-o si eu dar putin.Saptamana viitoare vreau sa bag castraveti.Andreea,vreo reteta?

OTILIA...welcome back.Ce program frumos aveti voi.Tare bine sa locuiesti la curte.Antonia e fan desene ,mai ales cand eu am treaba ca se plicitseste sa ma "ajute" dar se uita in general la dvd cu Winnie,Cenusareasa,Alba ca Zapada,Cartea junglei ,Baby Einstein,Kemy.Mie nu mi-au placut creioanele cerate,le-a rupt Anto in zeci de bucati ,i-am luat de la Noriel unele groase si nici ca li se rup varfurile .

LAURAA....felicitari .Ma bucur mult pt voi.E normal sa-ti faci griji dar le rezolvati voi pe parcurs.

NARCISICA....si noi am avut probleme de cuplu si eu propusesem divortul la un moment dat dar am discutat cu calm,am analizat ,ne-am redistribuit sarcinile si lucrurile merg mai bn acum.Felicitari pentru evolutiile lui Mihnea.

Antonia va merge de saptamana viitoare 2 saptamani la tara la parintii mei .Sper sa fie bine (si acum ma gandesc mai mult la mn decat la reactiile ei ) dar nu are cu cine sa stea in aceste 2 sapt.Ar putea veni mama la noi dar parca-i mai bn la aer in curte decat blocate amandoua in casa.Sa se mai bucure un pic de alergat ca acum vine iarna.
Va pup,o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruta spune:

Ultima perluta a Antoniei
Se uita la Cenusareasa :
-Mami,acolo la Seseasa(Cenusareasa ) a vobit postii!
-Cum,mami,sa vorbeasca prostii?Ti s-a parut tie.
-Nuuuuu,a vobit postii ,a zis baiiiii,Ceseasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Si eu la scoala de azi, si m-a framantat Cezara toata noaptea, nu stiu de ce a dormit foarte prost. Pic de somn!

Miruta, eu dupa aceasta reteta pun castraveti si-s foarte multumita. Au tinut foarte bine, saptamana viitoare poate pun si eu.

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

In bucataria mea

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

otilia, wellcome back! multumim de urari!

miruta, dulce tare printesa

andreea, si eu de joi merg la scoala

va pupicesc

mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) printesa noastra, minune mica si 8+
povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

buna fetele

lauraaa felicitari sa fie un bebe sanatos si sa iti aduca numai bucurii aceleasi ganduri le-as avea si eu ... te inteleg si cred ca sunt normale datorita schimbarilor ce se produc dar lauraaa tare e greu sa fii singur la parinti...

noi am fost la dudu e innebunit de bucurie cand ne vede dar cand plecam uffff ... ii plac foarteee mult animalele... duminica a vazut o turma de oi si nu vroia sa mai plecam de langa ele le imita le facea cu mana le trimitea pupici

cam atat ... eu am o stare de bleahhhhhhhhhh

va doresc o saptamana usoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Buna! AM revenit din concediu. A fost frumos,dar s-a terminat! Copii au fost cei mai incantati si nu au fost prea obraznici. Am sa pun si poze zilele astea.
Lauraa sa fiti sanatosi! Tare faza cu cititul!

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Salut!
Sunt fericita si incantata! Anul acesta voi fi detasata la un liceu din Suceava, deci adio naveta! Va fi mult de munca, dar e mai bine asa. Pentru anii urmatori vom vedea, nu e nimic batut in cuie.
A fost o oportunitate de moment, m-a recomandat cineva ... inca ma ciupesc sa vad daca nu visez.

Va pup! Sa aveti o zi macar la fel de buna ca a mea!

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

In bucataria mea

POZE

Mergi la inceput