Avem 2 ani-petrecem in stup!! Mai-Iunie 2009 (112)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LauraOana spune:

e o caldura in arad de morii!!!! azi nu am iesit de loc din casa...copilul e de luni cu taica-su la tara si eu imi fac de cap pe aici...mi-am pus unghi false, am fost la pedichiura, am fost la solar unde in doar 10 min m-am ars in asa hal pe fund si pe sani de abia ma misc ...vineri merg la coafor...boerie adevarata azi imi vine copilul inapoi..abia astept sa il smotocesc simbata suntem la nunta..

laurraa ce face burtica? ieri ai fost la primul eco nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisica28 spune:

Prezenta la apel .

Fost-am dusa la tara cu al meu prunc, conexiune la net doar dupa reinstalarea aplicatiei stickului de net a lui peste la fiecare deschidere de pc, deci mai rarut. Copkilul a innebunit orataniile prin curte si ele pe el de nu mai vroia sa doarma, acum suntem la socrii in oras la VL, caldura mare monser, dar mai suportabila ca in capitala.Ne intoarcem in Buc duminica.

Lui Mihnu nu ii prieste tara bag seama, anul trecut am facut 2 ture de antibiotice dupa un sejur acolo, acum e cu scaun moale, tinut in frau cu mancare de regim, fara febra sau alte manifestari, lumea zice ca ar fi de la caldura, dar parca totusi o cropocultura tot as face.

N-am scapat de pampi, nu spune si pace ! cu toate ca face la olita pus de noi de la 8 luni...o veni si vremea noastra...Alaptat in continuare, iubit si rasfatat. Se straduieste sa mai repete cate ceva dupa noi, e dulcic ce scoate din gurita uta-uta la el e ca-cu, ca-cu

Vad ca toata lumea se plange de relatia de cuplu ( si eu care credeam ca sunt singura), asta era si marea mea problema despre care vroiam sa va vorbesc. La noi s-au mai aplanat tensiunile cand am descoperit cauza : oboseala mea !!!scriu =adaptez niste articole seara/noaptea pentru niste site-uri in FR, motiv pentru care hoinaresc pe net de multe ori si aiurea. Faceam din tantar armasar si am ajuns sa ii propun chiar divortul sotului. Acum suntem mai bine dupa ce fac eforturi uriase sa nu mai pierd timpul nefondat pe net. Are si el de lucru la niste aspecte pe care le-a recunoscut deficitare, sper sa fim pe drumul cel bun. Ceea ce va doresc si voua !

DICI, odihneste-te, relaxeaza-te si o sa vezi altfel lucrurile, garantat! Esti o dulce si eu te admir pentru combativitate ! Felicitari pentru progrese juniorului.

SERI, puneam conserve pana sa apara tero, acum zero barat. Noroc cu soacra, mama si celelalte rude. Iti pot face rost de o reteta de ghiveci de legume foarte consistent, excelent iarna. Sau alta idee usor de pus in practica : rosii tocate cu cutitul - marime la alegere, puse in borcane cu capac/sticle recuperate de sucuri asa zis naturale fara nimic adaos si sterilizate apoi (nu retin durata), iarna zici ca atunci le-ai cules din gradina- scad la fiert si ai nevoie de multe borcane...Sau daca ai loc in congelator, la fel bucatele de rosii nesuculente puse in pungute, mi-au rezistat si 2 ani, se pot adauga si felii de ardei- de fapt soacra pune asa si morcovi, telina, etc.

Clody, adu-ti aminte cat de rar scriai cand il aveai pe Dudu, asa ca intelege-ne . Sa iasa soarele si pe strada voastra.

Carmina, sa rezolvati repede si usor dermatita, la homeopata nu ai apelat ?

LauraOana, sa-ti fie de bine rasfatul, oare eu cand o sa ma pot lauda cu asa ceva ????; socrii mei abia de curand l-au scos prima data pe Mihnea in parc singuri, cat timp noi eram la un botez de zi.

Mirela, sa va fie de bine concediul. Antonia o dulceata.

SUNT ATAT DE MULTE MAMICI CARE NU AU MAI SCRIS NIMIC DE FOOOOARTE MULT TIMP...NE ESTE DOR DE VOI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Va pupik pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

Buna dimineata

LauraO rasfat in toata regula bv da a fost foarteee cald si la noi ...

Narcisa la fel face si razvan cu toate animalele le zahaieste de nu stiu pe unde sa fuga iar din cand in cand imi arata sa ii prind cate un pui o gaina o inspecteaza dupa care imi arata sa o pun jos mor de dragul lui

Cat despre relatia de cuplu doamneee si la noi sunt probleme majoritatea legate de bani si atentia indreptata 80 % spre razvan ... uneori il neglijez cu adevarat si nu imi dau seama de abia acum incerc sa ii fac loc in relatia mea cu razvan pfiuuu nu stiu daca intelegeti ce vreau sa zic... incerc si vad ca s-a schimbat si el odata cu mine e mai intelegator

Narcisa dar eu stiu ca aveti treaba si inteleg pe fiecare ... mi-e imi e dor de toate si mai ales invat din tot ce povestim

La apellllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll si semnat condica va rog frumossssssssssssssssssssssssss

Va doresc un week-end placut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Narcisa, exact cum zici tu vreau sa pun rosii la borcan. La congelator nu incape mare lucru, ca desi avem 3 sertare, ne-am facut obiceiul de a cumpara cate o jumatate de vitel si avem mai mult timp. Plus ca sotul vrea la fel sa facem si cu o bucata de porc.
Eu mai vreau sa fac gogsari in sos (asta fac in fiecare an si se mananca bine), zacusca, salata de ardei copti si rosii si zarzavat pentru ciorbe. Vreau sa pun de proba vinete la borcan.

Ma bucur ca ati rezolvat problema. Mai avem si noi ale noastre momente, mai ales acum ca mi se termina concediul si fata va merge la cresa 5 zile pe saptamana. Sotul meu ar fi de parere sa stau acasa cu fata, dar eu nu pot face asta. Diplomatia e o arta si e indispensabila in viata de cuplu!

O zi senina!

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

In bucataria mea

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

aici aici suntem :P

am fost la doctor si am crezut ca nu voi avea emotii ca voi fi cat se poate de normala; la cat m-am documentat la sarcina Mayei nici nu a fost nevoie sa se duca cu instrumentul de la ecograf direct pesacul amniotic ca am si vazut o inimioara cum palpaia si m-am emotionat toata

deci, DA, sunt insarcinata, am o mica viata acolo in burtica, imi doresc enorm sa fie bine, sa stea acolo la caldurica si sa il nasc sanatoc, ca asa mi-e teama.......

Nu stiu de ce am intepaturi, dar LauraO a zis ca toata sarcina la Sebi a avut.....

e bine ca s-a facut apelul, chiar mi-e dor de fetele de aici

merg sa mai citesc

mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) printesa noastra, minune mica si 8+
povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

Laurraa, felicitari, te inteleg asa bine, la fel m-am emotionat si eu la Andreea

Narcisa, e ok Andreea acum, dupa 2 zile, i-am schimbat gelul de dus, am luat de la A-DERMA, special pentru piele atopica si am dat-o cu crema Exomega tot de la A-DERMA. Nici nu ma asteptam sa-i treaca asa de repede la cat de urat arata gatutul ei. N-am apelat la homeopate pentru ca n-a fost cazul pana acum, doar iarna e mai rosie pe obrajori dar o dadeam cu Trixera de la Avene si trecea. N-a fost nevoie s-o dau cu cortizon, atunci as fi apelat.

Eu am zis ca divortez cand ne-am intors de la mare asa tare ne-am enervat unul pe altul ... intre timp am discutat, am lamurit, totul e ok!

Carmina + Andreea (21.05.2009) si Bogdan (04.02.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relusha spune:

suntem si noi in zona.....

noi suntem bine, ne pregatim sa mergem afara....promit sa revin....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

strunfita, ce emotii ca va pregatiti de scoala! bravo cu kg! eu incepusem un adevarat progrM de slabit pana la testul pozitiv caci eu din pacate am ramas cu vreo 12 kg in plus......insa sper sa am puterea dupa bebe 2 sa o iau de la capat, si sa nu mai pun 40 de kg ca la maya.......

eu inca nu stiu cum s ava spun, sunt foarte speriata de la sarcina 2.......mi-e teama imi fac o mie de ganduri, iar stil de viata schimbat, ce va zice Maya, sa ma ierte Dzeu......

mi-l doresc enorm dar mi-e teama sa ma bucur, nu stiu daca ma intelegeti....

daca nu o sa pot menaja sarcina cum am facut la Maya, daca nu voi putea avea grija la fel, daca nu ma voi odihni.....ce va zice directorul de la liceu ca ma intorc doar un semestru, ce va zice profu de doctorat, ei o mie de ganduri....ce vor zice cei din proiectul european a carui membru sunt pe un an de desfasurare........

melancolia asta...

Maya mai nou seara adoarme dupa o ora doua de...CITIT!!!!!! isi citeste si singura mai nou ca stie povestile pe de rost:

FAZA:

-vine verisoara mea la mine si Maya bineinteles cum prinde pe cineva strain disponibil a-i face mofturicile il agaseaza; asa ca se duce cu cartea "Aladin" la verisioara mea sa-i citeasca" . Ea stie pe de rost toate povestile, inclusiv cam aproape tot ce scrie sau sespune la fiecare pagina. Si povestea respectiva incepe cu "Buna seara! Bine ati venit in orasul......etc". Verisoara mea deschide la prima pagina, insa se uita in alta parte la care Maya: "BUNA SEALA! INE NINIT IN OLATUL..." la care veriosara mea:" LAURA DA STIE SA CITEASCA?"- ea neavand copii si nestiind etapele varstei - va dati seama ca i-am tinut vorba si m-am distrat putin , dupa care i-am explicat de ce stie ea :)

pupici

mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) printesa noastra, minune mica si 8+
povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraOana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Serialbastre
Sotul meu ar fi de parere sa stau acasa cu fata, dar eu nu pot face asta.

tu esti sigura ca al tau nu e frate cu al meu? ca si al meu taaaare ar vrea sa ramin acasa cu odrasla...

laurraa felicitari pt inimioara bataind! da..aveam niste junghiuri pe timpul sarcini de ziceam ca imi baga cineva cutite..dar cica e de la membranele care se intind...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Citat:
citat din mesajul lui LauraOana

Citat:
citat din mesajul lui Serialbastre
Sotul meu ar fi de parere sa stau acasa cu fata, dar eu nu pot face asta.

tu esti sigura ca al tau nu e frate cu al meu? ca si al meu taaaare ar vrea sa ramin acasa cu odrasla...

N-ar fi o problema sa fim cumnate!

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

In bucataria mea

POZE

Mergi la inceput