Avem 2 ani-petrecem in stup!! Mai-Iunie 2009 (112)
Raspunsuri - Pagina 5
Serialbastre spune:
Acum am vazut ca am scris mai sus ca suntem un pic odihniti. Se vede ca inca nu mi-am revenit complet.
Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)
In bucataria mea
POZE
strunfita spune:
Miruta, am vazut poze de la bulgari, foarte frumos si Antonia e o draguta
Pai la abdomenul tau ce sa mai faca electrostimularea??? Adevarul e ca eu am inceput sa vad diferente dupa 15 sedinte, tu cate ai facut? Ca si kilograme sunt la fel ca inainte, doar ca s-au subtiat picioarele si burta e mai mica, talia mai subtire.
Andreea S, frumos la Voronet. Si la nunta ati fosti niste frumosi!
Clody,bafta in gasirea unui loc de munca mai bun
Carmina + Andreea (21.05.2009) si Bogdan (04.02.2005)
dicirstea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miruta Vai,ce bate vantul pe aici! CARMINA...ma bucur ca esti multumita de electro .Eu nu am fost asa incantata.Buna ideea cu 2 concedii pe vara.Si ar fi bine sa se poata ...la noi a fost asa o problema ca era cat pe-aci sa ramanem cu biletele cumparate ...de-abia a reusit sotul sa-si ia 10 zile de concediu.Unde in Retezat ati fost?Si noi vrem un weekend la munte. CLODY...te inteleg cat iti e de greu departe de Razvi.De la 3 ani nu-l vei da la gradi?Nu-l aduci inapoi?Imi pare tare rau ca nu ai primit niciun raspuns cu cv-urile ,nu-ti pierde speranta,va aparea ceva.Nu ai cautat si prin ziar sau pe la cunostinte? LAURA...felicitari pentru bb 2.Maya e o scumpa .Si la noi merge uneori santajul ,desi eu nu-l numesc asa ci mai degraba "negociere" . DICI...iesi din butoi imediat.Unde sunt pozele cu baietii?Si mai odihneste-te si tu ,nu esti super women. Noi ne-am intorc din concediu din Bulgaria,Duni.Nu am nimic sa le reprosez ...totul a fost extrem de bine.Poate doar drumul prost pana acolo dar asta nu mai e vina celor de la resort. Antonia e argintul viu,alearga toata ziua si vorbeste toata ziua.Serios,pe mn m-a terminat cu vorbitul.Uneori o rog sa mai taca .Deja trebuie sa avem grija la tot ce spunem in preajma ei ,retine si spune tot ,chiar si dupa cateva zile si uneori de fata cu cine nu trebuie. Este mare fan povesti ...ne pune pe noi sa citim dar citeste si ea ,retine fraze din poveste si le utilizeaza.Daca schimbi firul povestii este imediat pe faza si ne corecteaza. Cu coloratul a lasat-o mai usor dupa ce luni de zile a manzgalit zeci de carti de colorat.Nici pictatul nu o mai atrage .e mare fan jocuri de rol acum ...are o imaginatie ce ne surprinde. In rest,sanatoasa,slava Domnului,i-au iesit si ei cei 2 canini de sus,ii asteptam si pe cei de jos si molarii. Eu ma pregatesc sa reincep munca ,de luni gata cu concediul meu. |
Ba tocmai ca nu prea mai e de lucru...prietenii stiu de ce....si sunt frustrata ca tot ce muncesc se duce pe apa sambetei...adica dau la avocati, la impozite, la cheltuieli de judecata, la credite facute pentru ceva ce nu mai exista....samd. Cum sa te mai tina nervii? Lunar dau 5000 lei la credite, bine...pentru 1900 compensez cu chiria primita, dar tot dau 3000 din buzunar + cheltuielile lunare ca la toata lumea.
Normal ca sunt discutii in casa din orice, zici sa stam pe un butoi de pulbere...scanteia e iminenta, de fapt nu, scantei sunt zilnice, iminenta e explozia
Pusesem pozele pe Picassa, dar nu mi-am dat seama ca facusem albumele "privat", acum le-am facut publice.
De la stres cred, m-am ingrasat ingrozitor, am pus vreo 7 kg din primavara, pentru cele ce au incercat diverse....cu ce au avut mai mult succes la subtiat?
Eu fac asa cateva miscari pe acasa, abdomene, chestii, dar nu se simte nimic, trebuie sa fac ceva mai drastic.
Astept recomandari. Macar sa-mi schimb aspectul, ca si asta cntribuie la starea mea psihica proasta.
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA; www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
MOS CRACIUN 2010
CE AM EU DE OFERIT
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Sa o ajutam pe Georgi sa mearga
Manu - papusa fara picioare
clodyac spune:
Dici la noi deja e aprins fitilul cat despre slabit la mine functioneaza sa nu mananc dupa ora 6-7 seara ... aaaa si sa reduc painea si sa pun miere in cafea dimineata in loc de zahar
miruta spune:
ANDREEA..foarte frumoase pozele.Cezara e o frumoasa !Cand incepi scoala?Pe noi ne-a chemat de pe 29 august .Fiica-mea va pleca la maica-ma 2 saptamani ca cealalta bunica e plecata la bai .Noi inca nu incepem gradinita.
DICI...din pacate te inteleg foarte bine cu banii si datoriile.Cred ca majoritatea persoanelor au problema asta.Norocul e doar al celor cu adevarat bogati.Eu tot nu vad pozele,cica pagina nu exista.
Legat de kg,ai grija la combinatii...nu combina proteinele cu glucidele etc ,fara paine si ce-i cu adevart crunt la mn,fara dulciuri.Eu m-am ingrasat 1kg intr-o sapt la bulgari pt ca aveau niste prajituri ...nu rezistam nici la pranz si nici seara.Antonia se invatase si ea...cerea sa mergem sa luam "pajitua".
CARMINA...eu am facut 8 sedinte de electro,la ultimele 2 nu am mai reusit sa ajung.Abdomenul meu chiar arata nasol chiar daca tu ai alta impresie din poze.Dar nu am ce sa-i fac.
CLODY...tin pumnii sa vina norocul si pe strada ta.
clodyac spune:
Buna dimineataaaaaaaaaaaaaa
Sa aveti o zi frumoasa
Eu am o stare nu stiu parca as face ceva si nu stiu ce da e clar ... ieri ne-au spart depozitul firmei si au furat unelte scumpe de montat parchet ... si a venit politia amprente etc s-ar putea sa le gaseasca daca le vand pt ca sunt aduse din afara... o sa vedem
Razvan le munceste pe bunici si ne striga pt ca deja il apuca dorul de noi ... de abia astept sa ajung la el...
Cam atat...
PS LauraO sa faci pozici sa ne arati si noua cum a fost in RO
PS-ul PS-ului IRINA TE ROG SPUNE_NE ce mai faceti?
PS-ul PS-ului PS-ului LA APELLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
V-a placut ???????
Pupici
strunfita spune:
Neatza!!!
O cafea doriti?
Eu m-am culcat la 1 si fiica-mea a dat trezirea la 6.30, am fost de dimineata cu ea si in Selgros la cumparaturi si am ajuns si la 8 si 10 la lucru ... E cumplit de cald in Timisoara, nu poti face nimic in timpul zilei, noroc ca am reusit sa ne punem clima in primavara, altfel ar fi fost groaznic si in casa.
Andreea are tot gatul rosu (pielea), banuiesc ca dermatita atopica isi face de cap, deocamdata am luat de la A-derma gel de dus si crema pentru piele atopica, sper sa ii mearga bine. Mai nasol e ca cei 2 dermatologi pe care ii stiu sunt in concediu, trebuie neaparat sa caut pe altcineva sa duc fata saptamana asta.
Bogdan merge azi la Cars 2, il trimit cu socru-meu ca noi nu mai apucam sa ducem copilul, e fericire mare!
La noi la lucru sparg unii niste ziduri la parter, fara casti pe urechi nu poti sta ...
Coraly, n-ai mai scris de tare mult timp. Sunteti ok?
Dici, incearca aerobic, Tae Bo, eu asa reuseam pe vremuri sa ma mentin in forma. Si fara sa mananc dupa sport cel putin 2 ore.
Ma intorc la lucru, hai mai scrieti si voi, poate reusim sa revigoram topicul asta!
Va pup!
Serialbastre spune:
Prezenta la apel!
Si eu tot de luni, 29 august merg la scoala. Am si niste corigente de dat.
In weekend am fost convocati la soacra, la treaba. Nu am nici un chef, mai ales ca apele is tulburi in relatia noastra. In rest, ne pregatim de inca o nunta importanta, pe 17 septembrie, fratele sotului se insoara. Abia astept, ca tare imi sunt dragi amandoi.
V-ati apucat de conservarit?
In bucataria mea
POZE
strunfita spune:
Eu nu stiu sa pun conserve, am mama si soacra pentru asta inca
Pai si soacra nu poate sa faca treaba singura?
Serialbastre spune:
Pai nu prea poate sa faca singura, ca s-a intins peste puterile ei, si fizic si financiar. Ea e in balamele ruginite cu sanatatea, socrul e cazut la pat .. in fine, situatia e departe de a fi roz. Noi nu am avut probleme una cu alta, dar in vara asta ne-a cam calcat pe nervi, si pe mine, si pe sot. Dar is ai nostri, cu bune, cu rele ....
De conserve .... nu ma omoram pana anul trecut, dar acum daca am si ditamai dulapul in balcon, nu mai am nici o scuza. Mai face si soacra, mai face si mama, dar parca nu-s ca ale mele. (ele oricum fac cantitati mici, nu mi-ar ajunge si mie toata iarna, si iarna asta as vrea sa mancam cu pret de toamna, ca avem multe restante de aranjat prin casa si nu numai).
In bucataria mea
POZE