Avem 2 ani-petrecem in stup!! Mai-Iunie 2009 (112)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

buna fetele

lauraaa asa e stiu fiecare e in ritmul lui

ioana drum bun la mare si distractie placuta

carlav voi sunteti bine?

irina te rog spune-ne ce mai faci mii de

in rest nimic nou am trimis cv-uri nici un raspuns , datorii cat cuprinde vesnicile probleme, razvan ma striga cand vb la tel cu mama .... si eu mor de dorul lui, m-am saturat de stres etc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

clody, soarele va fi si pe stradutza ta; scuze daca ai mai zis, dar sotul cu ce se ocupa? stiu ca era mai mereu plecat din cate retin

mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) printesa noastra, minune mica si 7+
povestea nasterii

Mergi la inceput

Buna dimi

lauraaa sunt sigura ca tb sa vina si mai bine ... sotul face terenuri de sport cu gazon artificial, piste de atletism , terenuri de tenis cu suprafete sintetice chestii de astea ... participam la licitatii foarte des...

va doresc un week-end placut

Mergi la inceput

Buna fetele

La apelllllllllllllllllllll toata lumeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Ce faceti trageti chiulul?? ....hai mai scrieti cate un rand sa stim ce mai faceti va pup

Noi suntem cat de cat bine ... am fost in week-end cu razvan la raul din sat si a fost innebunit de abia l-am scos din apa era asa haios
a invatat si imita perfect cum face calul si magarul asta in afara de toate celelalte animale domestice cam atat... eu am reusit sa mai dau jos cateva kilograme

IRINA te rog spune-ne cum te mai simti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

Neatza!!!

Clody, la apel

Chiar ca nu s-a mai miscat nimic pe aici de cateva zile...
Clody, felicitari pentru slabit
Eu am facut 16 sedinte de electrostimulare, burta mea arata muuult mai bine, mai am 4 sedinte si apoi voi incepe sa merg la aerobic. Sper sa mai dau jos 2 kilograme si ma declar multumita.

Acum suntem in pregatiri de scoala, am luat ghiozdan, penar, stilou, creioane ... azi mergem sa vedem de uniforma.
Am fost in Retezat 4 zile, asa am mai merge undeva in concediu ... a fost cam nasol ca am fost la mare la inceputul verii si acum "plang" cand pleaca cate un coleg in concediu. Am facut un plan si am zis ca de anul viitor ne vom lua doua concedii, unul la inceputul verii si unul la sfarsit

Andreea e bine, vorbareata mare, face pipi si caca doar la olita ziua, la somn inca ii mai pun scutec. E scumpa tare.

Carmina + Andreea (21.05.2009) si Bogdan (04.02.2005)

Mergi la inceput

Buna Strunfita

Felicitari pt slabit si burtica aratoasa

Si merge puiul la scoala uffff ce emotii eu si acum imi amintesc prima zi de scoala aveam niste pantofi rosii cu baretuta care ma bateau la calcai si tot drumul am plans ca ma doare hihi halal amintire nu?

Bun planul cu doua concedii il sustin

Va puppppppppppp

PS Ioana voi ce mai faceti? Carlav? Irinaaaaaaaaaaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruta spune:

Vai,ce bate vantul pe aici!

CARMINA...ma bucur ca esti multumita de electro .Eu nu am fost asa incantata.Buna ideea cu 2 concedii pe vara.Si ar fi bine sa se poata ...la noi a fost asa o problema ca era cat pe-aci sa ramanem cu biletele cumparate ...de-abia a reusit sotul sa-si ia 10 zile de concediu.Unde in Retezat ati fost?Si noi vrem un weekend la munte.

CLODY...te inteleg cat iti e de greu departe de Razvi.De la 3 ani nu-l vei da la gradi?Nu-l aduci inapoi?Imi pare tare rau ca nu ai primit niciun raspuns cu cv-urile ,nu-ti pierde speranta,va aparea ceva.Nu ai cautat si prin ziar sau pe la cunostinte?

LAURA...felicitari pentru bb 2.Maya e o scumpa .Si la noi merge uneori santajul ,desi eu nu-l numesc asa ci mai degraba "negociere" .

DICI...iesi din butoi imediat.Unde sunt pozele cu baietii?Si mai odihneste-te si tu ,nu esti super women.

Noi ne-am intorc din concediu din Bulgaria,Duni.Nu am nimic sa le reprosez ...totul a fost extrem de bine.Poate doar drumul prost pana acolo dar asta nu mai e vina celor de la resort.
Antonia e argintul viu,alearga toata ziua si vorbeste toata ziua.Serios,pe mn m-a terminat cu vorbitul.Uneori o rog sa mai taca .Deja trebuie sa avem grija la tot ce spunem in preajma ei ,retine si spune tot ,chiar si dupa cateva zile si uneori de fata cu cine nu trebuie.
Este mare fan povesti ...ne pune pe noi sa citim dar citeste si ea ,retine fraze din poveste si le utilizeaza.Daca schimbi firul povestii este imediat pe faza si ne corecteaza.
Cu coloratul a lasat-o mai usor dupa ce luni de zile a manzgalit zeci de carti de colorat.Nici pictatul nu o mai atrage .e mare fan jocuri de rol acum ...are o imaginatie ce ne surprinde.
In rest,sanatoasa,slava Domnului,i-au iesit si ei cei 2 canini de sus,ii asteptam si pe cei de jos si molarii.
Eu ma pregatesc sa reincep munca ,de luni gata cu concediul meu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Ziua buna!
Si noi suntem bine, un pic odihniti ca a cununat in weekend si se cunoaste ca nu avem obisnuinta de a pierde noptile. Cezara vorbeste toata ziua, si pe limba ei si pe a noastra, e fan Mickey Mouse, mai desenam, mai povestim ... trece ziua imediat. De luni incepem programul complet de cresa/servici.
Deja fac planuri de conserve. Uite asa a trecut vara!

P.S. Poze la semnatura.

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

In bucataria mea

POZE

Mergi la inceput

Buna dimineata

Miruta ba da iau zilnic ziarul am trimis cred peste 20 cv-uri dar deocamdata nimic ... la cunostinte nu vreau ... sunt deja patita ... astept sa vina norocul si la mine...

Ma bucur ca a fost frumos in concediu si felicitari pentru fetita isteata

Serialbastre foarte frumos la Voronet si pozele de la nunta de asemeni frumoase ...

Va doresc o zi frumoasa

Mergi la inceput

La apellllllllllllllllllllllllllllllllllll!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput