**Buburuze de 2009 in actiune(20)**
Raspunsuri - Pagina 7
anna-mama spune:
Laura, eu cand am ramas insarcinata acum mi-a fost rau toata saptamana de dupa contactul sexual, toata lumea radea de mine ca sunt insarcinata, iar eu ma tot minunam cum as putea sa am simptome din prima zi dupa contact Si la mine fff rar, dar cu succes, si la Vlad si acum
Lali, nu fii nervoasa, stai linistita ca acum vine buburuza mica si are nevoie de o mami relaxata si odihnita
Getik, sanatate multa, offf, ce o avea mititica, sper sa fie doar maselutele
Cris, cu ce te mai ocupi, mamicule? Ce mai face Miru, mai are bubite?
Ema, intru acum sa vad pozicile
Dana, ce bine ca ai intrat si ca sunteti bine Cum e Raducu, ai un bebelus cuminte? Bubu ce mai face? A fugit la mare fara tine?
Simina, ce mai face Andutu? Nu imi mai povestesti nimic de el? L-ai pregatit de gradi? Ai emotii?
Sorina, concediu frumos sa aveti! La multi ani fericiti si de acum inainte! Woooau, 22 de ani!
de steluta norocoasa Luca-Vlad (09.02.2009) si 21+ cu
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
anna-mama spune:
Ema, este superb Darius, ma topesc dupa el cat e de frumos
de steluta norocoasa Luca-Vlad (09.02.2009) si 21+ cu
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
cris_82 spune:
Am avut o zi foarteeeeee incarcata,dar macar sper sa fi fost cu folos
Am facut suc de rosii,prajitura,acum pe seara le mai trag un bulz,ba am fost si oleaca plecata dar nu va zic unde ca sunt superstitioasa..
sori crede-ma ca sunt batrane rau gainile
danami ce mai faci mamicule?Cum e cu 2 pui la purtator?Noi am dat intr-o alergie de la puful de pe frunzele de rosii,dar suntem pe tratament.
simina fata,sunt irascibila si azibanii nu i-am luat,treaba e ca la nebuni de uneori de abea astept sa se faca seara sa sting toate telefoanele,m-am apucat si de zarzavatoase pentru la iarna,skodita teoretic trebuia sa fie acasa de la jumatea lunii trecute si nu am cu ce ma deplasa pe unde am nevoie,Miru e la faza in care isi scoate coltii la mine d la cat alintus a capatat si numai sa fac pe generalul nu-mi arde.S-au adunat prea multe..dar le razbesc eu usurel-usurel
laurao oooo,in sfarsit e si la voi oleaca mai cald.App de ramas gravida..a mine a avut efect dupa vreo juma de an,dupa ce am calarit bine de tot marginea aia de pat din dormitor.M-am simtit minunat o perioada,pana intr-o zi cand am zis ca mor de la cat am dat afara si evident nici ca mi-am mai revenit pana aproape cu 2 luni inainte sa nasc..Nu stiu ce au copiii astia,dar au un stil aparte si criminal de-a dormicraci pe fetele noastre,coate la coaste,ba uneori si cate un cap in gura cand ti-a somul mai dulce,nu?
alynta de plaja nu prea ma incumet,sa scapam odata de alergia asta si apoi o sa o cam feresc ca 2 alergii intr-un an sunt suficiente.dar am venii cu placere la o plimbare in parc sau la o terasa
ana parinti incostienti de genul astora care duc copii virusati sa imparta gratis cu altii noptile cu febra si muciuleti,sunt o gramada din pacate
getik fata,nu cumva sunt dintisorii?
lali moamaaaaa ce lume nebuna si in jurul tau
laurao lasa fata nu mai fi supi ca o sa va auziti la telefon pana vara viitoare.Hmmm dar repede prinde la tine "samanta"
lali stai sa vezi ce pofta de "hatza-hatza" o sa ai tu dupa cateva saptamani dupa nastere
ana intreaba-ma cu ce nu ma ocup,ca e mai scurta lista
Mirunel terorista
BAZAR
emanouela spune:
nu mai tin minte de azi am facut prezenta....dar cred ca nu....batranetile asteaaaaaaa
am niste ghiare ....mama mama si nici nu le tai ca de un secol nu le-am mai avut asa....si mi-e cam naspa sa scriu, apas pe 10000 taste o data
multumesc fetili....daaa, s-a jucat frumos su picicul....nu l-a jumulit deloc, vroia sa il ia acasa
va pup fetili, pi tati si sarcina usoara celor cu burtici
mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail
Lali_mete spune:
'neatzaaa!
Ce faceti,dormiti pana va ajunge soarele la burta?
Hai,fuga asezarea in jurul mesei ca vine Cris acusica cu tratatia...
Cris nici nu ma indoiesc ca o sa imi revina cheful, si inca ce chef o sa imi vina,de or sa se resimta undele seismice pana la tine...
Laura pai sa ii dea al meu "reteta de fete" la al tau?
Anna m-am calmat,gata. Mie imi trece repede,nu stiu ce am avut ieri.
Ema iti e frica de cotizat,a? Asa,asa, baga mesaje,pai cum! Se pare ca Darius a ajuns in faza in care ar lua acasa tot ce respira,nu? Orice animalut e cel mai frumos,si e musai sa mearga cu el acasa.
Eu va pup,astept cumintica ness-ul virtual...
Pentru Raisa
Lali de Paul-Iulian ( 01.10.2009) si 36+ cu Ioana Teodora
AMR 4 saptamani
cris_82 spune:
neataaaaaaaaaaa
haideti la ,perfuzabila cu nes,ceai fructat,trabuce si vougue
ema ai grija de "ghiare" ca sa nu te lovesti sa iti dai una din ele peste cap ca doare ca dracu
lalifata,ia sa vezice sant de apa trag eu in jurul casei sa ca mai preia din unde si pe mine doar sa ma legene usurel
Mirunel terorista
BAZAR
Simina1980 spune:
Neata,
Cris-hai repede cu cafeaua si vogue-ul!Tinem pumnii sa iasa cum vrei tu ce ai facut ieri!
Anna-cu gradinita m-am cam razgandit in sensul ca nu il voi mai da pe Andutu la gradi cu program prelungit ci il voi da la gradi cu program scurt-zic eu ca e prea mic ptr program prelungit plus ca inca foloseste pampersul si nici nu mananca singur prea bine.Acum ne pregatim ptr ziua lui-il vom serba pe 20 august si i-am romis ca ii luam masina-ne intreaba in fiecare seara-"imi iei masina de ziua mea?cu chei?cu contant?" asa ca trebuie sa facem tot posibilul sa-i luam.Am gasit ceva pe net-costa 420 ron-astept sa o vada si sotul si apoi o comand.Vladut cum mai e?
Lali-e cam greu cu sexul asa pe final de sarcina dar sa vezi ce o sa recuperati dupa!
Laura-tinem pumnii sa fie cum e mai bine!Si eu as vrea sa fie asa usor sa raman insarcinata-noi de cand am nascut nu am folosit nici o metoda de contraceptie si nici un rezultat deocamdata in schimb inainte cand luam pastile cum le-am intrerupt cum am ramas.Sotul are o vorba-toate la timpul lor-asa ca poate inca nu a venit momentul ptr bebe 2.
Getik-azi cum e fata?Poate or fi ceva dintuci!
Ema-nu te credem cu unghiile !Sa vedem,sa vedem!Ca tare scumpa esti la vedere!Bine eu vorbesc dar noi nu prea le avem cu pozatul si o sa ne cam para rau mai tarziu!
Hai ca va las!Dar mai vin!
Na ca intre timp a intrat Cris cu cafeaua!
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)
DanaMi spune:
neatza
haideti la o cafeluta si o
eu sunt cea mai matinala azi, mie imi da Raducu desteptarea in fiecare dimineata pe la 6-6.30 dar m-am obisnt asa si chiar daca doarme el mai mult eu tot la ora aia ma trezesc.
Simina, nu e chiar asa de speriat cu 2 copii micicel putin pana acum a fost ok pt ca Raducu e foarte cuminte pana pe la 3-4 luni se trezea doar o data pe noapte csa pape iar acum doarme de la 9-10 seara pana dimineata la 6, de fapt asa a fost si Bia pana pe la 1,5 ani dupa care a devenit bomba cum e si acum , dar sunt multumita ca nu e geloasa pe el , chiar il iubeste foarte mult , nu lasa pe nimeni sa se apropie de carutul lui iar cand a venit acasa dupa o saptamana de stat la tara cum a intrat in casa s-a dus mai intai la el si dupa aia ne-a bagat si pe noi in seama , iar sentimentul pe care il am cand o vad cum are grija de el nu il pot descrie in cuvinte
Sori , l-am vazut pe Razvanel, aveti o minunatie de copil
Alynta, vacanta placuta si linistita, cum te mai descurci cu 3 copilasi? ai mare curaj sa pleci cu ei in concediu
Anna, am vazut baiatul carliontzat , frumos foc , multa sanatate sa treaca repede mucisorii Bia e de duminica la mare cu amandoua bunicile si e tare incantata mai ales ca ea e inebunita dupa apa, maine mergem s-o luam si abea astept s-o vad ca mi-e dor de ea de nu mai pot, parca e prea multa liniste si prea multa ordine si curatenie prin casa Raducu e o minune de copil, super cuminte doar ca acum i-au dat 2 dintisori si e cam marait saracutu dar zic mersi ca nu mi-a facut febra sau altceva
Getik , multa sanatate si voua, poate e doar de la dintisori si trece repede, la aricel
Lali fii puternica mami ca totul va fi bine, si la mine ultima perioada a fost destul de nasoala pt ca am avut ceva pb cu trombofilia si a trebuit ca fac injectii, chiar am facut si niste varice dar care s-au retras dupa nastere. Asta e si motivul pt care nu mai vreau copii, m-a terminat stresul din timpul sarcinii ca sa-ti dai seama cand am ramas gravi aveam 61kg iar dupa nastere 58kg, am slabit pe timpul sarcinii vreo 6kg. nu stiu cand voi mai intra asa ca iti urez de pe acum nastere usoara si un BB sanatos
LauraO cum te mai simti ai ceva vesti, ai facut un test de sarcina?poate vine fratiorul
Cris imi pare rau ca va chinuiti cu alergiile, Ana avea tot felul cand era mica si stiu cat de nasol e cu ele(eu sunt mai mare cu 9 ani decat ea si imi amintesc foarte bine). nu e chiar sa de greu cu amandoi doar ca Biancai ii place tare mult in parc si mergem si dimineata si dupamasa plus treburile casei pe care de cele mai multe ori le fac noaptea adica calcat, mancare, curatenie...si nu prea imi mai ramane timp de nimic , cand mai prind si eu putina liniste nu stiu ce sa fac mai repede si pt mine, sa ma epilez ...sa-mi fac unghiile...dar se merita orice sacrificiu
Emma l-am admirat si pe Darius , ai de ce sa fii mandra
hai ca am scris azi pt toate lunile de absenta ( eu sunt tare lenesa la scris mesaje)
BIANCA MARIA 28.04.2009
RADU ANDREI 05.03.2011
DanaMi spune:
pana am terminat eu mesajul s-a facut ora 9
am uitat sa va spun ca avem pozici la linkul lui Raducu
BIANCA MARIA 28.04.2009
RADU ANDREI 05.03.2011
alynta27 spune:
Buna!
Dana de mici i-am carat dupa noi. Mama ne zice sa-l lasam pe cel mare la ea-el a fost la mare cu bunicasa. Nu vrem. Ce o sa-si aduca aminte cu drag cand vor creste, daca nu concediile cu parintii?! Ne-ar placea sa plecam un we undeva doar noi, dar deocamdata nu e posibil ca alaptez fata, si ar fi o iesire in 3!
Lali cand am vazut amr 4 saptamani mi-am luat gandul de la intalnirea cu voi, dar e bine daca stai aproape! Abia astept! Ce retea de telefon ai?! Noi avem cosmo(fara credit), orange si un digi de la rds-pot suna in romtelecom si rds. Sa spui ce nr sa-ti d-au sa facem schimb.
Anna multa sanatate!
Cris e bine si asa! Important e sa ne vedem!
David s-a comportt frumos la vaccin. I-am pus comprese reci si cu nurofen si a reactionat bine dupa.
Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra